„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 066
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Ей, аман от тая брада беее Mr. GreenГолеми яйца Stop То всеки може да е фен на нещо високо 1.90 дето слиза от суперскъпарски джип, облечено в Армани, Хуго Бос , на очленцата с очила Рей Бан, ухае на последния моден писък в парфюмерията.....Лесно е според мен newsm78  

Не ,бе мила ...не нужно да си тежкар...просто да изглеждаш прилично и хигиенично...защото и в това вече взех да се съмнявам ...като го гледам...

# 241
# 242
И какво да му ловиш на този отшелник, изпусталялия вид или провисналия анцуг, богатото залесяване по лицето  или  безразличието в погледа... Къде е младежката му свежест, чара на усмивката или дяволчето в очите, отревистите движения.... Май липсва борановското в него и на нас...

Славена,  сигурно му трябва някой до него който да запалва тези дяволчета. Явно Каролина не се справя с тази задача.

# 243
И какво да му ловиш на този отшелник, изпусталялия вид или провисналия анцуг, богатото залесяване по лицето  или  безразличието в погледа... Къде е младежката му свежест, чара на усмивката или дяволчето в очите, отревистите движения.... Май липсва борановското в него и на нас...

Лошо...много лошо,Славенче...язък...,де викаш млад човек,а...мяза на прошляк... ooooh!

Свет, сякаш е празен отвътре, безрсзличен живеца го е напуснал...депресиран...

Тая Каролина е енергиен вампир който изсмуква  електриката от него smile3560

# 244
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/05/12/sermiyan-midyatin-yeni-projesi

Инфо от днес за актьора който ще играе Берзан

Става въпрос за негов нов проект / ако някой има желание може да преведе/

Лично на мен на грозните физиономии на гаднярите в сериала той е доста чаровен визуално

На мен пък ми хареса...не е толкова лош...Берзан...Например Делявер ми е по мазен и гаден...а пък за Джихан не щЪ да си спомням  Naughty #Cussing out

# 245

Да ме прости АлАХ  ама на тези снимки МАА ми прилича на затворник от Старозагорският затвор  newsm78 #2gunfire

# 246

Лошо...много лошо,Славенче...язък...,де викаш млад човек,а...мяза на прошляк... ooooh!

Свет, сякаш е празен отвътре, безрсзличен живеца го е напуснал...депресиран...

Точно smile3521...няма живец в него...жалко...

# 247
Свет, при моя поглед на сериите с рус аудио не се задълбочих толкова нито в образа му /Берзан, на и той е страник/ или репликите, а май ще има своето място в развитието на действието

# 248

Да ме прости АлАХ  ама на тези снимки МАА ми прилича на затворник от Старозагорският затвор  newsm78 #2gunfire

Айдеееееее #Crazy...пак намеси нашта околия ooooh! Joy Joy Joy...той ако е тук,имам връзка там bowuu...веднага ще го въведа в приличен вид... Grinning Joy Joy Joy

Чудя им се и на феновете...как може с такива снимки да правят колажи newsm78

# 249
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/05/12/sermiyan-midyatin-yeni-projesi

Инфо от днес за актьора който ще играе Берзан

Става въпрос за негов нов проект / ако някой има желание може да преведе/

Лично на мен на грозните физиономии на гаднярите в сериала той е доста чаровен визуално

На мен пък ми хареса...не е толкова лош...Берзан...Например Делявер ми е по мазен и гаден...а пък за Джихан не щЪ да си спомням  Naughty #Cussing out

И за мен е чаровен пък и той беше влюбен а и накрая поведението му беше повече от добро  #2gunfire #2gunfire

# 250
Свет, при моя поглед на сериите с рус аудио не се задълбочих толкова нито в образа му /Берзан, на и той е страник/ или репликите, а май ще има своето място в развитието на действието

То и аз,но определено доста серийки ще го гледаме...

Скрит текст:
Даже...не разбрах...той преследва и Боран и Съла...и имаше толкова възможности да ги убие...но не го направи...даже на моменти помага на Съла,че и на Боран...спирам ,че да не излъжа нещо...

# 251

Айдеееееее #Crazy...пак намеси нашта околия ooooh! Joy Joy Joy...той ако е тук,имам връзка там bowuu...веднага ще го въведа в приличен вид... Grinning Joy Joy Joy

Чудя им се и на феновете...как може с такива снимки да правят колажи newsm78

Да се подкрепяме Свет че ей сега ще долетят Бургарските гларуси и ще отнесат МАА и само космите ще му се веят в далечината  smile3516 newsm61

# 252
  • Разград
Еда с актьора играеш наемния убиец, вероятно сега играят в общ проект.

# 253

#Crazy newsm78 Като гледам този клип се сещам за песента на Милена Славова " Неам нерви " #2gunfire #2gunfire

Не нерви, душа не ти остава, като гледаш тази хубавня Heart Eyes Rolling EyesНа мен ми идва на ум друга песен,  Je t aime на Lara Fabian Embarassed

А на мен ми идва наум песента: voulez-vous coucher avec moi ce soir/искаш ли да спиш с мен тази вечер/ luvbed

# 254

Защо така се нервиш бе Наде newsm78

Общи условия

Активация на акаунт