„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 111
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Актьора в ролята на Фируз ага сега играе в Съдбата  ,нещо епизодично за момента ,за после  newsm78 newsm78 newsm78

# 226

И тези красиви и изпълнени с много любовен заряд сцени ме карат да искам да съм на нейно място  smile3508 smile3508 smile3534

Ех,Надюш Hug...кой не иска да е на нейното място bowuu Joy Joy Joy

Поне  #Crazy #Crazyняколко милиона ханъми се полудели по него Свет  smile3511 smile3514 smile3512

# 227
Зейнеп душата на дявола би продала само да бъде на мястото на Съла... Боже, пази да няма такива жени Mr. Green

Ама той Меймет Акиф много дургундясал бе, от зор ли мъка ли...при нашата среща къде по загладен беше

Оооо такива жени дал господ има ги в излишък  #2gunfire #2gunfire през трупове минават  #Cussing out #Cussing out

Незнам защо ,но и аз си мисля същото...на всичките снимчици се намръщен...какво му е тоя човек,беее...млад ,красив,богат...какво ли му липсва...май ,че жена...явно още не е срещнал своята половинка...как ми се иска да видя една снимчица поне...с грейнали очички...в приличен вид...дори и стази гора около хубавите му устнички...но ,прилично облечен...
Има доста снимчици пуснати днес в един от профилите му въвъ фейса...но ..стари...и все сериозен... Sad ooooh! ooooh! ooooh!

# 228

И тези красиви и изпълнени с много любовен заряд сцени ме карат да искам да съм на нейно място  smile3508 smile3508 smile3534

Ех,Надюш Hug...кой не иска да е на нейното място bowuu Joy Joy Joy

Поне  #Crazy #Crazyняколко милиона ханъми се полудели по него Свет  smile3511 smile3514 smile3512

smile3521 newsm47 Вижте какво пише под една снимчица...

Най-голямото ми желание е да се стреля с # MEHMETAKIFALAKURT
той е мой муза

Нямам нужда от Клуни, Брад Пит & Co ..... Само Мехмет. Той е за мен "лицето" Обичам лицето му

Надявам се някой път ми желание се сбъдне

# 229
Зейнеп душата на дявола би продала само да бъде на мястото на Съла... Боже, пази да няма такива жени Mr. Green

Ама той Меймет Акиф много дургундясал бе, от зор ли мъка ли...при нашата среща къде по загладен беше

Оооо такива жени дал господ има ги в излишък  #2gunfire #2gunfire през трупове минават  #Cussing out #Cussing out

Незнам защо ,но и аз си мисля същото...на всичките снимчици се намръщен...какво му е тоя човек,беее...млад ,красив,богат...какво ли му липсва...май ,че жена...явно още не е срещнал своята половинка...как ми се иска да видя една снимчица поне...с грейнали очички...в приличен вид...дори и стази гора около хубавите му устнички...но ,прилично облечен...
Има доста снимчици пуснати днес в един от профилите му въвъ фейса...но ..стари...и все сериозен... Sad ooooh! ooooh! ooooh!

Не чете BG MAMMA  и по-точно нашата тема ......как ще е нахилен само и  искри ще изкачат от очите му ,ама кой му е виновен ,хукнал по света ...ей  де е BG!

# 230
  • някъде из Врачанско
Добър вечер, страхотни разсъждения, и аз мразя изневярата и женското нахалство...
Благодаря на шефката на темата -Ваня, която се грижи да имаме сериите и всякаква информация, благодаря на всички ,които постоянно качвате снимки и информация..... Hug

# 231

#Crazy newsm78 Като гледам този клип се сещам за песента на Милена Славова " Неам нерви " #2gunfire #2gunfire

Не нерви, душа не ти остава, като гледаш тази хубавня Heart Eyes Rolling EyesНа мен ми идва на ум друга песен,  Je t aime на Lara Fabian Embarassed

# 232
# 233
Скрит текст:
Добра ви вечер ,девойкииии... Hug Heart Eyes

Оффф...днес от сутринта ме избива на рев...рано ,рано сабах гледах 69 и  newsm45...и сега ...преди малко пак...ах ,Бердар...майка, мечта си... Praynig bowuu...страхотна игра на актрисата Peace

Сезонииииии Hug...с кой е тази вечеря романтик...с Агата ли newsm78 #Crazy #Crazy

Аз пак имам въпрос, каква е връзката на  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Дилявер си Есма с Берзан, и защо толкова много я иска тази бременната

Скрит текст:
Берзан не иска Есма...а иска любимата си...която е бременна от него ...забравих и името...Берзан я изнасилва ...но ,тя обича друг ,който по късно го убиват...май Берзан...не си спомням...после тя си признава пред Съла за изнасилването и тя отива при Берзан...има още подробности около това,но тези серии гледах малко на верев...

Скрит текст:
Съла и Боран не прибираха ли при тях въпросната изнасилена от Берзан девойка

Скрит текст:
Даааа...по късно тя замина за Мардин bowuu...мисля ,че и там роди...даже Берзан ходи и видя сина си и остави писмо...и после ..бум...пред Боран

# 234
И какво да му ловиш на този отшелник, изпусталялия вид или провисналия анцуг, богатото залесяване по лицето  или  безразличието в погледа... Къде е младежката му свежест, чара на усмивката или дяволчето в очите, отревистите движения.... Май липсва борановското в него и на нас...

# 235

Не чете BG MAMMA  и по-точно нашата тема ......как ще е нахилен само и  искри ще изкачат от очите му ,ама кой му е виновен ,хукнал по света ...ей  де е BG!

Да не би да бяга от нещо ,Софи newsm78 newsm78 newsm78
И...да ни прочете ,кел файда...най много да се развесели,ама това не стига...

# 236
И какво да му ловиш на този отшелник, изпусталялия вид или провисналия анцуг, богатото залесяване по лицето  или  безразличието в погледа... Къде е младежката му свежест, чара на усмивката или дяволчето в очите, отревистите движения.... Май липсва борановското в него и на нас...

Лошо...много лошо,Славенче...язък...,де викаш млад човек,а...мяза на прошляк... ooooh!

# 237
Добър вечер и от мен. Peace

Ей, голяма лисица е тази Зайнеп, разкажи ми за Съла.
 Усетих и ирония когато казваше "да има повече жени като Съла".

Така брадясал май само Каролина си го харесва.
Джансу имам чувство, че не е мръднала. Нали казват "някои остаряват като катедрали, други като цървули".
Яд ме е, че МАА май почва да остарява като вторите.
Ей, няма ли да се намери някоя жена да му каже, че така брадясъл не му е хубаво.. newsm78 newsm78

Я какъв е готин тука, е вярно е ,че е преди 9 години, но и сега ако се постарае няма да изглежда зле.

# 238
Ей, аман от тая брада беее Mr. GreenГолеми яйца Stop То всеки може да е фен на нещо високо 1.90 дето слиза от суперскъпарски джип, облечено в Армани, Хуго Бос , на очленцата с очила Рей Бан, ухае на последния моден писък в парфюмерията.....Лесно е според мен newsm78  

# 239
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/05/12/sermiyan-midyatin-yeni-projesi

Инфо от днес за актьора който ще играе Берзан

Става въпрос за негов нов проект / ако някой има желание може да преведе/

Лично на мен на грозните физиономии на гаднярите в сериала той е доста чаровен визуално

Общи условия

Активация на акаунт