„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 120
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Славена, Добре дошла!
Ама никой не пише сега, сигурно след 21.30  ще се появят момите.
И аз бегам, че романтичната вечеря изстина.

# 211
Съла нямала да погледне малкия Боран #Crazy, затова пък сега Зейнеп гледа порасналия като гладна хиена  печено пиле:ooooh:

И този Али ага мазен като вчерашна баница

Сезони Wink

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 21:14 от Slawena

# 212
  • Разград
Относно акаунтите му ,мисля че неговите лични са заключени във соц. мрежите както и на сестрите му,поразрових се в туитъра(предполагаемия му акаунт) и ми стана интересно дали се следва със сестрите си но уви техните са заключени а и те не фигурират  в списъка със следващи го.

На Шебнем и фейса и туитъра са отворени.

# 213
Е, сега си спомням защо тази гадина Зейнеп тоооооооооооооооооолкова ме вбесяваваше Sick Снимки ще подарява Stop А Диляверчо, този кухар,, как изпъна вратленце, когато чу за хипотетичната възможност да стане един ден ага Joy

# 214
Добра ви вечер ,девойкииии... Hug Heart Eyes

Оффф...днес от сутринта ме избива на рев...рано ,рано сабах гледах 69 и  newsm45...и сега ...преди малко пак...ах ,Бердар...майка, мечта си... Praynig bowuu...страхотна игра на актрисата Peace

Сезонииииии Hug...с кой е тази вечеря романтик...с Агата ли newsm78 #Crazy #Crazy

Аз пак имам въпрос, каква е връзката на  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Дилявер си Есма с Берзан, и защо толкова много я иска тази бременната

Скрит текст:
Берзан не иска Есма...а иска любимата си...която е бременна от него ...забравих и името...Берзан я изнасилва ...но ,тя обича друг ,който по късно го убиват...май Берзан...не си спомням...после тя си признава пред Съла за изнасилването и тя отива при Берзан...има още подробности около това,но тези серии гледах малко на верев...

# 215
Дилявер директор стана , защо пък не и ага, тя глупоста почивен ден няма.... Дай на глупакс власт и му гледай сеира...

Много лигав дублажа нс Зейнеп, дъщо като нея

# 216
Скрит текст:
Добра ви вечер ,девойкииии... Hug Heart Eyes

Оффф...днес от сутринта ме избива на рев...рано ,рано сабах гледах 69 и  newsm45...и сега ...преди малко пак...ах ,Бердар...майка, мечта си... Praynig bowuu...страхотна игра на актрисата Peace

Сезонииииии Hug...с кой е тази вечеря романтик...с Агата ли newsm78 #Crazy #Crazy

Аз пак имам въпрос, каква е връзката на  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Дилявер си Есма с Берзан, и защо толкова много я иска тази бременната

Скрит текст:
Берзан не иска Есма...а иска любимата си...която е бременна от него ...забравих и името...Берзан я изнасилва ...но ,тя обича друг ,който по късно го убиват...май Берзан...не си спомням...после тя си признава пред Съла за изнасилването и тя отива при Берзан...има още подробности около това,но тези серии гледах малко на верев...

Скрит текст:
Съла и Боран не прибираха ли при тях въпросната изнасилена от Берзан девойка

# 217
http://www.videoclip.bg/watch/456484_sula-i-boran-ne-spira-da-boli

Гледах 67 еп . на Завръщане и към края на серията когато двамата се разхождаха в парка си спомняха минали хубави моменти  newsm12 smile3506 . Аз си признавам че не ми допада Джансу като излъчване но  newsm78 за поред път химията м/у двамата ме удря по главата  smile3538 .

Макар че и аз съм една от тези които се дразнят от липсата на целувки , но като видя тези ръце , тези устни този поглед те му компенсират липсата на явна еротика .

И тези красиви и изпълнени с много любовен заряд сцени ме карат да искам да съм на нейно място  smile3508 smile3508 smile3534

# 218
Сега влизам във фейса и познайте кой цъФва насреща ми... Shocked Shocked Shocked
Всичкото хубаво ,ама тая четина Shocked ...ей,лош човек... #2gunfire

Видях ,че Ванчето  Hug  я е   постнала ,но тази е по голяма и...от много глава не боли bowuu Laughing Joy Joy Joy

# 219
Зейнеп душата на дявола би продала само да бъде на мястото на Съла... Боже, пази да няма такива жени Mr. Green

Ама той Меймет Акиф много дургундясал бе, от зор ли мъка ли...при нашата среща къде по загладен беше

# 220

Джансуто се е събудила от летаргията, много е активна тези дни. Още една снимка от инстаграма и

# 221

#Crazy newsm78 Като гледам този клип се сещам за песента на Милена Славова " Неам нерви " #2gunfire #2gunfire

# 222

И тези красиви и изпълнени с много любовен заряд сцени ме карат да искам да съм на нейно място  smile3508 smile3508 smile3534

Ех,Надюш Hug...кой не иска да е на нейното място bowuu Joy Joy Joy

# 223
Зейнеп душата на дявола би продала само да бъде на мястото на Съла... Боже, пази да няма такива жени Mr. Green

А, неговите очи как светнаха като видя ,че Съла го търси по телефона Heart Eyes Зейнепчето просто ме товари мнооого зло Mr. Green

# 224

Ама той Меймет Акиф много дургундясал бе, от зор ли мъка ли...при нашата среща къде по загладен беше

Оооо такива жени дал господ има ги в излишък  #2gunfire #2gunfire през трупове минават  #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт