„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 075
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Това са стари снимки които пускат да не е без нищо. още повече , че профилите във фейса не са лично негови а на фенове. Кой знае личния му профил, където той пише и слага снимки  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Последните две снимки са нови, а личния му профил във фейса е заключен.

Ваня , нови снимки за кого, за него или за нас? Така космясал и запуснат ли изглежда в момента?
Щом личният му профил е заключен не може да сме сигурни как точно изглежда. Аз продължавам да настоявам , че към днешна дата той не изглежда така  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Не ми се иска да изглежда така  Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked
   Hug Мила правилно не може и не бива да изглежда така  newsm12 трябва да изглежда като на твоя подпис  newsm17  Joy

Да , да , да точно такъв. Голичък, с тридневна брада иииииииииии....хайде от мен да мине ........едни боксери, ноооооо само толкова, нищо повече  #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 196
Хахаххаххаха Наде, партньора не е на лице. ТОЙ Е БЕЗ ЛИЦЕ... Joy

# 197
Хахаххаххаха Наде, партньора не е на лице. ТОЙ Е БЕЗ ЛИЦЕ... Joy
Права си, от толкова козина се не виДи. tooth
Оххх не знам но ми е мъка като видя хубав мъж пък брадясъл и то много, Rolling Eyes а в комбинация когато не му и отива пък съвсем. Cry
Моя мъж онези дни реши да си пуска цяла брада и аз ей така #Shocked въпреки, че на него много му ходи. Е, в крайна сметка стигнахме до споразумение да е с едва наболо катинарче, Heart Eyes таман да не говори много. Joy

# 198

Ех ако Джансуто се заеме  с една две кофи лореал може да го доближи до този образ smile3506

# 199

Ех ако Джансуто се заеме  с една две кофи лореал може да го доближи до този образ smile3506

Joy и голяма ножица ще й трябва

# 200
# 201

Joy Joy Joy Joy Joy Joy и няколко самобръсначки че една няма да и свърши работа .

Относно акаунтите му ,мисля че неговите лични са заключени във соц. мрежите както и на сестрите му,поразрових се в туитъра(предполагаемия му акаунт) и ми стана интересно дали се следва със сестрите си но уви техните са заключени а и те не фигурират  в списъка със следващи го.

# 202
Аз пак имам въпрос, каква е връзката на  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Дилявер си Есма с Берзан, и защо толкова много я иска тази бременната

# 203
Пак спешен въпрос за Аданалъ. На клипчето от Вили, по горе, в началните минути кадрите са пред зимния хотел и те двамата танцуват и пият шампанско. Това в коя серия е. Стигнала съм до 56 с бълг.  Превод и такова нещо не видях.
Дали не съм го превъртяла с мишката.. Shocked

Силистра
Скрит текст:
Берзан изнудва Дилявер. А Есма се  върти около Берзан.....ама за какво точно не помня. Той Берзан си има приятелка . Не помня да са се желали. Мен ме отвращаваше този и хич не му обръщах много много внимание..

# 204
Аз пак имам въпрос, каква е връзката на  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Дилявер си Есма с Берзан, и защо толкова много я иска тази бременната

Скрит текст:
Есма с помощта на Джихан присвоиха половината фирми на Съла и станаха съдружници. Дилявер продължи делото на брат си, за да отмъсти на Съла и Боран, но до момента в който не срещна Джерен и малко след това обърна посоката. Берзан, чрез Есма искаше да стигне до Съла и да я убие, но след срещата очи в очи със Съла промени намеренията си

вече са ти отговорили Simple Smile

# 205
# 206
Пак спешен въпрос за Аданалъ. На клипчето от Вили, по горе, в началните минути кадрите са пред зимния хотел и те двамата танцуват и пият шампанско. Това в коя серия е. Стигнала съм до 56 с бълг.  Превод и такова нещо не видях.
Дали не съм го превъртяла с мишката.. Shocked

Силистра
Скрит текст:
Берзан изнудва Дилявер. А Есма се  върти около Берзан.....ама за какво точно не помня. Той Берзан си има приятелка . Не помня да са се желали. Мен ме отвращаваше този и хич не му обръщах много много внимание..

Сезонче, буйрум - Аданалъ 54 епизод на 1:28:38 е танца  http://www.vbox7.com/play:0618ce3497

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 19:54 от лава

# 207
Сезонче, tsveti1967   благодаря ви момичета   bouquet

# 208
Лава, мерси много. Значи съм го пропуснала. Отивам да се самонапляскам.......и после да го изгледам

# 209

Ето ни и нас с бат' Абай Mr. Green

Боран: " Няма нищо по ценно от жовота."

Докато всичко ти е ок, приемаш живота за даденост, но когато погледнеш отвъд светлината  всичко се променя

Общи условия

Активация на акаунт