„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
публикувана е преди час

От времето на "Фатих" е.

# 181
Аууууууууу Какво чудо на снимките.
Храсталака е  чак рунтав......
Божее дай ми търпение  и смисъл, за да продължа да съм му фенка.
Тази Каролина не е с всичкия си. Как го целува newsm78. Яде косми постояноо. Така и се пада.
Като не може да го настъпи и да му купи  самобръсначка.
Но забелязвам, че под бежовата риза е с бял потник Laughing

# 182
От тати(туитъра), нещо за йени проект но какво, newsm78 нищо не вдявам!?

Скрит текст:
Mehmet Akif Alakurt @alakurt_m  4h4 hours ago
Bu ikiliyi yanı projede görmək dileğiyle... #MehmetAkifAlakurt  #KeremBursin
2 retweets 20 favorites
Reply  Retweet2  Favorite20
More

Леле, #Shocked сега се върнах малко назад, има цели две йени фотки на Мееметя, Shocked ноу комент. smile3505
ЛЕЛЧЕ Hug
минах го през транслейтъра  Crazy "Бихме искали да видите в този двукомпонентни, както и проект"

# 183
  • Разград

Последните две снимки са от Самсум.
Малко по-вече инфо в спойлера.
Скрит текст:

Samsun Batı Park.Самсун - турецкий город, который расположен на севере этой страны. Сам город, был основан очень давно, а именно в шестом веке до нашей эры и в те времена, он носил название - Амисос. И, поскольку, данный город имеет солидный стаж по продолжительности своего существования, то здесь имеется достаточное количество интересных мест и достопримечательностей. Город является крупным портом на берегу Черного моря .Поселение было основано греками в VI веке до нашей эры. В городе располагается несколько мечетей Хаджи-Хатун и Пазар, датируемых XIV веком. Главной достопримечательностью Самсуна считается археологический музей, где сохранились римские мозаики. На берегу Черного моря возвышается статуя воина-царицы амазонок Samsun Amazon Heykeli. Все желающие могут посетить корабль-музей «Бандырма». 19 мая 1919 года в Самсун на пароходе Барындырма Вапуру, вместе со своими соратниками, приплыл Мустафа Кемаль Паша. Современный музей, является точной копией оригинального парохода, как снаружи, так и внутри.

# 184
Момичета, много ви моля не се подвеждайте. Тези космати снимки са от Фатих, коя от вас може със сигурност да каже как изглежда към днешна дата  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това са стари снимки които пускат да не е без нищо. още повече , че профилите във фейса не са лично негови а на фенове. Кой знае личния му профил, където той пише и слага снимки  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Моля ви не се хващайте на тези въдици, не вярвам да изглежда толкова отвратително  Shocked Shocked Shocked

# 185
Живурка си той. На какъв хубав парк е бил.Ама и онази опашка се блажи от неговите пътешествия.

# 186
  • Разград
Това са стари снимки които пускат да не е без нищо. още повече , че профилите във фейса не са лично негови а на фенове. Кой знае личния му профил, където той пише и слага снимки  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Последните две снимки са нови, а личния му профил във фейса е заключен.

# 187
Аууууууууу Какво чудо на снимките.
Храсталака е  чак рунтав......
Божее дай ми търпение  и смисъл, за да продължа да съм му фенка.
Тази Каролина не е с всичкия си. Как го целува newsm78. Яде косми постояноо. Така и се пада.
Като не може да го настъпи и да му купи  самобръсначка.
Но забелязвам, че под бежовата риза е с бял потник Laughing
  Как само забеляза какъв цвят е потникът му : сигурно с лупа разглеждаш снимките. Голям си  smile3530  Joy  Joy  Joy

# 188

Ваня , нови снимки за кого, за него или за нас? Така космясал и запуснат ли изглежда в момента?
Щом личният му профил е заключен не може да сме сигурни как точно изглежда. Аз продължавам да настоявам , че към днешна дата той не изглежда така  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Не ми се иска да изглежда така  Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked

# 189
  • Разград
Ваня , нови снимки за кого, за него или за нас? Така космясал и запуснат ли изглежда в момента?
Щом личният му профил е заключен не може да сме сигурни как точно изглежда. Аз продължавам да настоявам , че към днешна дата той не изглежда така  

Снимките излизат от профилите на феновете , нищо че неговия е заключен, не вярвам че в профила си слага и снимките които правят фенове. А  той е на обиколка из родния край Самсун.

https://www.youtube.com/watch?v=PMoZKZGEt84

Нова снимка и от Джансу.

# 190
Ванче, браво, много красива Джансу си намерила - на новата снимка, която си постнала.  Много се е разхубавила.

А за Самсун - знаем го тоя град, не беше ли актьорът, който играе Джихан оттам?

Щом личният му профил е заключен не може да сме сигурни как точно изглежда. Аз продължавам да настоявам , че към днешна дата той не изглежда така 

Снимките излизат от профилите на феновете , нищо че неговия е заключен, не вярвам че в профила си слага и снимките които правят фенове. А  той е на обиколка из родния край Самсун.

Нова снимка и от Джансу.

# 191

Щом личният му профил е заключен не може да сме сигурни как точно изглежда. Аз продължавам да настоявам , че към днешна дата той не изглежда така  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Не ми се иска да изглежда така  Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked
   Hug Мила правилно не може и не бива да изглежда така  newsm12 трябва да изглежда като на твоя подпис  newsm17  Joy

# 192
  • Разград

На тази снимка отзад е автосалон на "Мерцедес". Има предположения  че това може да е неговия автосалон.

# 193
Ауу, Наде, това "Няколко думи за снощния 69 епизод" много подлъгващо звучи   love001. Реших, че е едно-две изречения, а то какво излезе newsm53. Браво на теб, продължавай все така да споделяш какво те е впечатлило и развълнувало smile3501

Нова снимка в инстаграма на Джансу, подобна на вчерашните, които Ванчето качи. Сигурно е за някоя фотосесия Peace.

Вероятно е за L`Oreal, тъй като за поредна година ще присъства на кинофестивала в Кан, като техен представител.
И още една новина - след проваления проект с Ендемол с Мурат Йълдаръм, YI е решил да осъществи
проекта и се търси партньор за Джансу. Доколкото знам сценаристи бяха Керем Дерем и Пънар Булат
http://haber.star.com.tr/sondakika/cansu-dere-icin-yeni-partner- … yor/haber-1028276

# 194
Ми хайде де какво чакат, Laughing партньорът й е налице, newsm53 само трябва да си дойде от Самсун. Laughing
По отношение на това нови ли са или не са снимките, които излизат аз изцяло се доверявам на Ваня за снимките, които публикува, защото тя е ветеранка сред нас по отношение на Мехмет и всичко свързано с него.
Все едно аз да не знам например Чаатай през кой период как е изглеждал, или пък как изглежда в момента(и той е росна китка като визия Mr. Green ooooh!), абсурд. Stop
Така и тя, знае кога и за кой сериал как е изглеждал Мехмет и може да направи съпоставка със сегашните снимки, затова колкото и да не ни харесва така обрасъл това е истината за мен, в момента е Тарзан. Crossing Arms
Джансу обаче не е мръднала грам с годините.
Дианче леля Hug мерсаж и аз го врътнах през чичи Гуги но файда за смислен превод йок.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 18:08 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт