„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Наде, прочетох романа ти. Peace
Обядвах пица, само си откъсвах парче и преглъщах. Тъй се заковах на монитора, че маслинките с костилките щях даги хапвам.

Да бе, Алакурт гей Joy

Силистра, влиза, излиза, влиза .....тъй ги кара 15 еп.  Зейнеп.

# 166
Готово, два голи подписа вече имам newsm44 newsm44 smile3508

Цитат
Еиииииииии много хубави и голи подписи имаш  newsm10  newsm51

Нали , нали, много са хубави  smile3521 newsm44 newsm44 newsm44 smile3508

Вилиииииииииии, благодаря ти мила, ти си главния виновник да ги имам   love001 newsm51 newsm51
   Hug Добре се получиха   love001  newsm51

# 167

Адмирации Наде , за анализа на епизода. От известно време като чета

онова което пишеш след всеки епизод , все повече си мисля , че трябва Ванчето

да намери място в темата и за твоите анализи. Страхотни са !

И една май нова снимка на Мехмет

Скрит текст:

Много мило Диди от твоя страна но ме засрамваш. Embarassed
В никакъв случай, Peace това са си просто моите наблюдения за всяка серия и героите във всеки един епизод.
На първа страница има линк с творчеството на съфорумките ни(предполагам са стихотворения но за съжаление не мога да ги отворя, но пък ги чета тук когато се публикуват). Това си заслужава да е на първа страница и то е, защото това е творчество, а не моите персонални виждания.
Сезонче, не винаги сериите са наситени с действия и тогава няма какво толкова да споделя, но когато са динамични се получава "роман" както в случая.
Сори, явно се оливам в писането, но какво да направя като мислите ми напират в мен Rolling Eyes и искам да ги споделя със съмишленици, защото тук сме на една вълна!?! Така беше и по време на онлайн излъчване на АФК/ОС.
Аз споделям за повечето герои(предимно тези, които са ме впечатлили по един или друг начин затова понякога се получават такива "романи").
Ако Ви затруднявам по един или друг начин с тези дълги мои на моменти словоизлеяния казвайте и спирам веднага.
Както знаете за първи път гледам епизодите от-до(преди с руско аудио ги гледах повърхностно, основно главната сюжетна линия Съла-Боран).
Силистра, идва лято, стана ти горещо, започна да сe потиш, де от жеги, де от хормони и поетапно започна, бавно но славно да се разсъбличаш. Heart Eyes Joy

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 15:22 от Neidjal

# 168
Наде, недей да спираш, тъкмо исках да ти кажа колко ми харесват твоите анализи на епизодите! Аз съм по БТВ - епизодите, но естествено хвърлям по едно око да видя какво и как се случва по-натам Simple Smile)). Наистина много ми харесват разсъжденията ти  Hug

# 169
Наде, аз за добро го казах. Харесва ми, не спирай.
Обичам романи, особено щом  вътре  е Боран- главен и напет герой. Laughing

# 170
За гей скандала във  Фатих - някъде из информацията за филма пишеше, че ще участва много известен гей, който ще дойде в Турция специално за снимките. Но... не се стигна до него.

# 171
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 има нова снимка с нашето талибанче  Laughing ужасТ ...с този храсталак ми изглежда на 50 г мъж  Crazy
А относно Джансу и Енгин не мисля че имат връзка ,той е с 6 години по-малък от нея а тя доколкото съм запозната всичките ѝ мъже в живота са доста по зрели ,но пък от друга страна винаги има първи път  Grinning.

Тук е без храсталака,но ако го срещна по улиците в този му вид не бих се загледала в него

# 172
# 173
Ауу, Наде, това "Няколко думи за снощния 69 епизод" много подлъгващо звучи   love001. Реших, че е едно-две изречения, а то какво излезе newsm53. Браво на теб, продължавай все така да споделяш какво те е впечатлило и развълнувало smile3501

Нова снимка в инстаграма на Джансу, подобна на вчерашните, които Ванчето качи. Сигурно е за някоя фотосесия Peace.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 15:53 от DimiMeVi

# 174
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 има нова снимка с нашето талибанче  Laughing ужасТ ...с този храсталак ми изглежда на 50 г мъж  Crazy
А относно Джансу и Енгин не мисля че имат връзка ,той е с 6 години по-малък от нея а тя доколкото съм запозната всичките ѝ мъже в живота са доста по зрели ,но пък от друга страна винаги има първи път  Grinning.

Тук е без храсталака,но ако го срещна по улиците в този му вид не бих се загледала в него

Този човек спешно се нуждае от чисто нов стайлинг и нова жена. Не знам коя жена уважаваща себе си ще го остави да се вее в този си вид.

# 175
От тати(туитъра), нещо за йени проект но какво, newsm78 нищо не вдявам!?

Скрит текст:
Mehmet Akif Alakurt @alakurt_m  4h4 hours ago
Bu ikiliyi yanı projede görmək dileğiyle... #MehmetAkifAlakurt  #KeremBursin
2 retweets 20 favorites
Reply  Retweet2  Favorite20
More

Леле, #Shocked сега се върнах малко назад, има цели две йени фотки на Мееметя, Shocked ноу комент. smile3505

# 176
ето и друга

# 177
Скрит текст:
ето и друга
Стига бееееее и тази ли е нова!? doh Всъщност няма значение нова ли е или не е щом изглежда по този начин. Confused
Без да ми се обиждат Praynig фенките му, но в растителността ми мяза на този.

# 178
публикувана е преди час

# 179
  • Разград
За гей скандала във  Фатих - някъде из информацията за филма пишеше, че ще участва много известен гей, който ще дойде в Турция специално за снимките. Но... не се стигна до него.

Имаше такъв участник Andreja Pejić - двуполов модел от Босна игра ролята на Раду.

http://en.wikipedia.org/wiki/Andreja_Peji%C4%87

Общи условия

Активация на акаунт