„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 141
  • 729
  •   1
Отговори
# 150

това са снимки от 2013 г. - демонстрациите в защита на парка Гези

# 151
Слагай бе Силистра , слагай. Аз едно сърце имам..... и две очи...
Като нямаш съчувствие към дружката ти по съдба. Слагай 2,3,5,..... за щастие, за радост...
Като получа удар ти ще идваш до Бургас да ме спасяваш и гледаш. Моят мъж ще откаже..... Joy

Сезонче не се притеснявай, аз затова съм дружка, ако трябва ще дойда. Приятел в нужда се познава  newsm51 smile3521

# 152
За Силистра:

Скрит текст:
.  Съла и казва, че е време да прекратят терапията или да сменят лекаря. Но тази с беззочието си казва  че тя решава  кога ще прекрати. Манипулира я че Боран хич  няма да му стане приятно ако разбере , че жена му е искала тайна информация за Зейнеп.  Боран сам и казва че не иска вече помощ от нея. Но Съла вече си е отишла. Отиде да спи на хотел и да я разяждат чувства и женска ревност.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 14:25 от This_season

# 153
За Силистра:

spoiler].  Съла и казва, че е време да прекратят терапията или да сменят лекаря. Но тази с беззочието си казва  че тя решава  кога ще прекрати. Манипулира я че Боран хич  няма да му стане приятно ако разбере , че жена му е искала тайна информация за Зейнеп.  Боран сам и казва че не иска вече помощ от нея. Но Съла вече си е отишла. Отиде да спи на хотел и да я разяжда чувства и женска ревност.[/spoiler]

Разбрах , сега не е края. Сезонче казваш 15 епизода но няма ли поне пауза, да я махнат малко , или през тези всички 15 епизода я гледаме  newsm78 newsm78 newsm78

# 154
Няколко думи за снощния 69 епизод.
Скрит текст:
Отново много силен и романтичен епизод.
С всяка следваща серия все по-мили ми стават Бедар и Джелил, гледайки ги ме изпълван с умиление. Чак ми се доплака Rolling Eyes като видях каква изненада с балони и направи Джелил. Тя си е мечтала за тях още навремето но безпаричието е било причина да не успее да зарадва съпругата си, сега обаче успя да я зарадва като малко дете. Simple Smile Страхотна двойка са двамата, закачливи, уважаващи се и обичащи се хора в зряла възраст, дай Боже Praynig и ние да остареем по такъв красив, и обичащ се начин с половинките си, и да се радваме на внуци като тях.
Сладура на Дилян ми се струва добро хлапе нооооо малко объркано не различаващо доброто от лошото и ми се струва, че Оуз наистина си харесва Дилянчето, но пък и тя е една сладурана но малко своенравна, може би заради самостоятелният й престой в Истанбул преди с-вото й да се премести при нея.
Колкото и да се ядосвам на малкия Емир когато философства като дървен философ, в снощната серия ме просълзи Cry когато се разплака и си спомни историята на Бедар, която им разказваше за нейната майка, и думите му……мамо, не умирай, не ме оставяй сам, имам нужда от теб. smile3518
Голямо сърце има Бедар, простовата женица но в никакъв случай не и проста с огромно сърце преливащо от обич към всичките й деца, че дори, и към Нарин, и Боран, които не са нейна кръв.
Зинар Ага ме изкефи на макс когато засече погледа на Дилявер, че проявява интерес към адвокатката Джерен и веднага побърза да въведе ред според традициите, да ама не, няма да стане неговата, защото сърцето не пита кой/коя да обичаме.
То не признава грешки, правила, закони, провали, чужди мнения и неговият повик винаги е само един, този на любовта. txtloves
Хареса ми и това, че за първи път приложи традициите но както е редно Peace сдобрявайки враждуващите страни, а не както трябва според нечии персонални изкривени традиции.
Дожаля ми за годеника на Зейнеп. Confused Толкова го разочарова, че беше като попарен но от друга страна като, че ли и беше донякъде подготвен, че тя, ще го отреже, и няма да приеме предложението му за брак, а и вътрешно усещаше влечението на Зейнеп към Боран.
Хареса ми прозорливостта му и това, че нарече случващото се със Зейнеп с истинското му име без заобикалки, а именно, че е влюбена в Боран.
До тук добре, но не биваше да ходи при Агата, защото ако трябва да се сърди на някой то това е на любимата си, която прекрачи границата на професионализма(дори колегите й забелязват това на маааалко по-късен етап и й го казват в очите), и добрите стари съученически години, и погледна на приятеля си от детството с очи на жена.
Ако не е, че е сериал и я съжалявам, то в реала никога не бих съжалявала подобна жена, отвращавам се от особи независимо от пола, които следват нагона си в неправилната посока, и съсипват семейства, и разделят бащи/майки от децата им.
Да, не може да заповядаме на сърцето си но понякога е наложително да го направим, особено когато сме семейни с деца и решим да навлезем в нечия чужда семейна територия. Такова вмешателство никога не съм го разбирала и приемала, не го разбирам, и не го приемам,  и дано никога не ми се налага да го изпитвам. Praynig
Какво да кажа за Нарин, мъка, мъка, мъка на ента степен, добре че поне е неродената й(засега) рожбица та я крепи съвсем да не рухне, да пази Господ  Praynig да не изпитваме нейната болка?!
Не разбирам каква е тази злоба и омраза от страна на Есма Confused към Съла, каква е причината, може би не приема, че Съла има всичко това, което на нея и липсва, и винаги, и е липсвало!?!
Хубава жена е но с коварна черна душица, самотна беше дори когато бяха заедно с Бурхан а на по-късен етап и с Джихан, самотница, ще си и остане до последно, и то защото сама си го направи.
Сладурковците ни ги оставих за десерт но се чудя откъде да ги подхвана. Thinking
Боран е стълб за Съла, нейна опора и защитник от всяко зло.
Изключителен дипломат отнасящ се с всички хора независимо от пола и възрастта по човешки начин. Толкова е любезен към тези, които не са му врагове, че отстрани погледнато на мен ми изглежда на моменти глупаво и не защото е лошо да си прекалено любезен, а защото понякога е неуместно и ненужно. Веднага, ще дам пример. Неговата любезност мина приемливите за Съла граници когато покани Зейнеп на вечеря. Да, той не влага абсолютно никакъв умисъл, но не е нужно да оставя за вечеря с тях, не стига, че е с постоянно присъствие ooooh! като психотерапевтка в този дом, ами да се храни с тях и то неведнъж, чак толкова според мен не е нужно. Stop
Възхищавам се на сдържаността на Съла по отношение на присъствието на Зейнеп в близост до Боран. Изключително дразнещо е, направо адмирации за това как стоически и без драми понася всичкото това натегаческо поведение на Зейнеп, едва ли друга на нейното място Peace би понесла всичко случващо се така стоически както тя.
Много ми е на сърце образът й, винаги съм й симпатизирала, дори когато беше диваче Joy в началните серии, все я разбирах и не я винях за нищо, така е и сега.
Сцената в леглото с тримата Two Hearts ме разтопи. Прекрасно с-во Heart Eyes са, а Боран я гледаше мноооого хубаво Crazy когато си легнаха тримата(последния кадър от сцената Blush).

Такава любов Two Hearts струи от очите на Съла и Боран, такава нежност Heart Eyes се чете в милувките им, такава привързаност Heart Eyes се усеща в допира на телата им, че гледайки ги ме изпълват само с положителни емоции.
Поздравления за Боран, че си призна пред нея всичко за Емре, голям сладур е нашият ревнивко Heart Eyes ноооооо да не ми е в къщата. Stop
Сега беше моментът, в който Съла също трябваше да сподели с него притесненията си относно Зейнеп ноооо тя е изключително горда в случая и тази нейна гордост, ще и изиграе лоша шега.
На следващия ден при разговорът им за продължението на терапията забелязах, че Боран я гледа неадекватно. Абсолютно вярвам на героя за всяка изречена от него дума по отношение на Зейнеп и не само, но в такива моменти като този свързани със Зейнеп мисля, че е пробойна в сценария от страна на сценаристите.
Не мисля, че е реален такъв паралел на прозорлив мъж като Агата, силен, стабилен, уравновесен, мъж за пример във всяко едно отношение, а в същото време сляп за любовта на Зейнеп и за ревността на Съла. За мен пък казвам това е пропуск в сценария(вярвам в искреността на Боран, че за него Зейнеп е просто негова съученичка и терапевт както каза на Юмер, никога не и дава повод за близост каквато тя мечтае да има с него, поиска на по-късен етап от Съла прошка за това, че не е усетил как се е чувствала, и че не е видял сълзите й а е трябвало да ги види), защото двете линии на паралела са взаимноизключващи се за мен.
Когато възникне проблем в едно с-во той не бива да се изолирва или потушава а де се разрешава из основи и навреме, защото в противен случай, ще акумулира във времето, и в даден момент, ще ескалира с помитаща сила както за съжаление, ще се случи и с тях.

# 155
Силистра

Скрит текст:
Терапията продължава. Зейнеб под всякакъв претекст гледа да е близо до Боран. По стечение на обстоятелствата ще й се предостави възможност да помогне на Боран като скрие Зелиха в дома си. През нощта ще чуе шум навън и ще се обади на Боран. Той веднага идва. На разсъмване се прибира вкъщи , където го чака Съла. Имат много хубав разговор. През деня Боран се среща със Зейнеб (заради Зелиха) и й казва, че спират терапията. Най-накрая Зейнеб признава, че е завидяла на Съла. Това е в 58 т. еп.

докато го напиша са ти отговорили

# 156
Сезонче, докато съм си писала поста са ти отговорили що е то кахраман.
Не само Али е такъв а и Боран, особено довечера и не само.

# 157
Готово, два голи подписа вече имам newsm44 newsm44 smile3508

Цитат
Еиииииииии много хубави и голи подписи имаш  newsm10  newsm51

# 158
Здравей, какво е това за гей-скандал?  Алакурт да не е и гей, че аман значи в тия среди, за съжаление.

Ноември 2014 - доста е слаб

Аз гледах някакъв клип от Еманет и ми направи впечатление, че е много слаб Cry Информацията за Фатих и аз съм я срещала. Някъде даже четох за гей скандал по време на снимките.
[/b][/color][/size]

# 159

Адмирации Наде , за анализа на епизода. От известно време като чета

онова което пишеш след всеки епизод , все повече си мисля , че трябва Ванчето

да намери място в темата и за твоите анализи. Страхотни са !

И една май нова снимка на Мехмет

# 160
Я-а, тука Джансуто каква ми е русичка и не да не й отива!   Много хубави снимки, браво, Цвети!   

това са снимки от 2013 г. - демонстрациите в защита на парка Гези

# 161
Готово, два голи подписа вече имам newsm44 newsm44 smile3508

Цитат
Еиииииииии много хубави и голи подписи имаш  newsm10  newsm51

Нали , нали, много са хубави  smile3521 newsm44 newsm44 newsm44 smile3508

Вилиииииииииии, благодаря ти мила, ти си главния виновник да ги имам   love001 newsm51 newsm51

# 162
Здравей, какво е това за гей-скандал?  Алакурт да не е и гей, че аман значи в тия среди, за съжаление.

Ноември 2014 - доста е слаб

Аз гледах някакъв клип от Еманет и ми направи впечатление, че е много слаб Cry Информацията за Фатих и аз съм я срещала. Някъде даже четох за гей скандал по време на снимките.
[/b][/color][/size]

Някъде, но за жалост не помня къде, четох, че по време на снимките на филма е имало такъв скандал, а на че той е гей. Със сигурност беше нещо от статия на руски. Явно тип жълти новини. Момичета, аз защо не виждам никакви подписи?

# 163
Силистра

Скрит текст:
Терапията продължава. Зейнеб под всякакъв претекст гледа да е близо до Боран. По стечение на обстоятелствата ще й се предостави възможност да помогне на Боран като скрие Зелиха в дома си. През нощта ще чуе шум навън и ще се обади на Боран. Той веднага идва. На разсъмване се прибира вкъщи , където го чака Съла. Имат много хубав разговор. През деня Боран се среща със Зейнеб (заради Зелиха) и й казва, че спират терапията. Най-накрая Зейнеб признава, че е завидяла на Съла. Това е в 58 т. еп.

докато го напиша са ти отговорили

july  благодаря ти за отговора. Точно това исках да разбера , в коя оригинална серия е , за да го изгледам и да мирясам   bouquet

# 164
Запис в новата тема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт