„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 186
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Не е изнасилена, ще стане ясно по- нататък. Мисля, че знаеше, че не е изнасилена, но преигра, за да докара своя кахраман по-бързо и сигурно.

# 136
Явно са го уморили баща му, защото същият актьор след това дойде при нас в КСШ. Laughing

Не, обратно беше от КСШ се премести в "Еманет".

Скрит текст:
Ранния период на манекенството.
Аха, ясно, мерси за доуточнението.
Дани и на теб тенкс за Назлъ, голяма лисичка но добричка Laughing е тя.
Ани, благодарско за Аданалъ, аз изгледах само сцената с разговорът им по телефона, другото не ми е интересно ама грам, не е моя сериал.

# 137
Мехмет ходи неглиже, дава го свободно, сигурно така се чувства комфортно. Но мисля, че ако му предстои нова роля ще се приведе в необходимия вид. Вярно е, че с напредване на възрастта е загубил от младежкия си чар, но това са гени. Джансу също ходи много неглиже, даже странно в ежедневния си живот. Факт при нея е, че тя в лицето не е трепнала за тези 10 години. Сигурно използва качествена козметика, но и това го отдавам основно на гени. Също така, тя понеже общува с повече приятели, ходи повече на обществени събития, се надокарва повече, когато има повод и се налага. Затова излизат и повече нейни снимки. Най-важно е човек да е чистоплътен и да спазва нужната хигиена.
Джансу:

и Джансу:

Не само гени и качествена козметика , на снимката от фестивала в Кан ясно се вижда че има сложен ботокс  newsm78

# 138
Люлякът при мен прецъфтя  newsm03   love001. Но цъфнаха маковете Peace.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 17:49 от DimiMeVi

# 139
Вижте на какво инфо попаднах за Джансу newsm78 newsm78 newsm78

12) Нова светска двойка е на път да се роди в южната ни съседка! Турските актьори Джансу Дере, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", и Енгин Йозтюрк, който сме гледали в "Пепел от рози" и "Великолепният век" и който читателите на СЕРИАЛИ в България отскоро познават и като Джем от медицинската драма "Пътят на живота", чиито епизоди преразказваме всеки петък в едноименната ни рубрика, според мнозина свои близки и приятели имат връзка! Чаровницата освен че били изключително добри приятели и прекарвали почти цялото си свободно време заедно, отскоро се сближавали все повече и повече. Наскоро, след като двамата се завърнаха от пътуване, на което част от актьорите във "Великолепният век" се събраха отново заедно, на летището бяха заснети от турските папараци, като Джансу забеляза това и според очевидци изведнъж се притеснила и заедно с Енгин забързали крачката към изхода.

http://www.-spam251-/2015/05/247-32-4-10-2015.html#more

# 140
Вижте на какво инфо попаднах за Джансу newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
12) Нова светска двойка е на път да се роди в южната ни съседка! Турските актьори Джансу Дере, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", и Енгин Йозтюрк, който сме гледали в "Пепел от рози" и "Великолепният век" и който читателите на СЕРИАЛИ в България отскоро познават и като Джем от медицинската драма "Пътят на живота", чиито епизоди преразказваме всеки петък в едноименната ни рубрика, според мнозина свои близки и приятели имат връзка! Чаровницата освен че били изключително добри приятели и прекарвали почти цялото си свободно време заедно, отскоро се сближавали все повече и повече. Наскоро, след като двамата се завърнаха от пътуване, на което част от актьорите във "Великолепният век" се събраха отново заедно, на летището бяха заснети от турските папараци, като Джансу забеляза това и според очевидци изведнъж се притеснила и заедно с Енгин забързали крачката към изхода.

http://www.-spam251-/2015/05/247-32-4-10-2015.html#more

[/spoiler]
Ами Енгин отрече, като каза, че са само много добри приятели и това всички го знаели. Ама май само те си знаят какво знаят smile3521.

# 141
Имам един въпрос който не ми дава мира в момента. Миналата седмица някоя от вас ми даде линк в ютюб да гледам с руско аудио. И в една произволна серия видях една сцена  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Съла изпращаше докторката и каза , че Боран си е спомнил всичко и е време да приключи терапията, а психото отговори , че лекарят преценява. На което пък Съла каза , че е време да сменят лекаря. Какво става по нататък, свършва ли терапията или тази луда докторка е по голяма глупачка и настоява  newsm78

# 142
Дими, при мен босилека прецъфтя. Как ще гоня комарите ...незнам.  че идва и лято с какво ще охлаждам увеличаващите се страсти.

Какво означава Кахраман. Два пъти я чета тази дума за Али.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 13:51 от This_season

# 143
Здравейте мили дами! Почти 3 теми съм пропуснала, ноооо успях да ви прочета Wink.
Мен Зейнеб ме дразни адски много, а за да бъда честна и Боран ме дразни. Какви са тези глупости за ходенето на работа на Съла? Знам, в Турция е по-различно, ноо. Този тъпанар Дилявер просто го очаквам кога пак ще пълзи в краката на Съла и Боран, а онези от Управителния съвет показаха една максима за жалост - с пари всичко може.
Гледалите напред, кажете моля ви
Скрит текст:
колко епизода ще я търпим Зейнеб

# 144
Зейнеп търпим 15 епизода.
Силистра, много си дръзка и палава. Пак си смени гифчето. Писва ли ти ?! Grinning
Сега гол ни го изложи......

# 145
Силистра, много си дръзка и палава. Пак си смени гифчето. Писва ли ти ?! Grinning

Сезонче , и още едно голичко ще сложа, две голички да бъдат. Едно ми е малко.......а мога ли да сложа три ..... за късмет  Embarassed Embarassed Embarassed

# 146
Готово, два голи подписа вече имам newsm44 newsm44 smile3508

# 147
Слагай бе Силистра , слагай. Аз едно сърце имам..... и две очи...
Като нямаш съчувствие към дружката ти по съдба. Слагай 2,3,5,..... за щастие, за радост...
Като получа удар ти ще идваш до Бургас да ме спасяваш и гледаш. Моят мъж ще откаже..... Joy

# 148

Сезонче скрития ми текст, приключва или не терапията newsm78

# 149
Кахраман=герой. Назлъ казваше на Али "Сен беним кахраманъм сън" или Ти си моят герой. Да ме извинят дамите, владеещи турски, ако при транслитерацията съм сбъркала нещо.

Общи условия

Активация на акаунт