„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 973
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Вярно е Славенче, голяма химия, голямо нещо, усеща се във въздуха с нож да я режеш.
Такава огромна и осезаема химия съм усещала само с три, четири екранни двойки.
Не знам кога, ще ми мине тръпката по сериала и влюбените гълъбчета, и все искам да започна сериала отначало отново, и отново #Crazy а нямам време(затова попреглеждам само избрани от мен моменти) докога, ще е така!? newsm78
Скрит текст:

Наде, такава лудост ме бе обзела когато гледах Перла, и сега ми се ще да повтарям еп но не знам как ще стане.... По време на Перла маратона милото се понаучи да готви това онова че от пържени яйца бяха започнали да кудкудвкат с големия Joy

Олееееее, rotfImao rotfImbo те пак добре, че не са пронесли. tooth
Мале Славенке не ми говори за Перла, че умирам за този сериал, Heart Eyes това е любимото ми Дизи на Киво.
Абеееее личи си, че със Завръщане са създавани от един и същ екип(или почти).

# 406

Откъде го изрови това, Цвети? От филм ли е? Компромат ли е? Rolling Eyes

А относно химията - по- добри химици от тях досега не съм виждала. Всички химични реакции им се получават много добре, без съществени експериментални грешки в лабораторията. Има излъчена топлина, светлина и други!

Само да не беше завършила накрая с взрив.Можеше да се насладим на още епизоди.

# 407
Отивам да хвърля един поглед на Али и Назлъ, че скоро, ще я катурнат. Tired

# 408
  • Разград
Откъде го изрови това, Цвети? От филм ли е? Компромат ли е? Rolling Eyes

# 409
А не на първата снимка чаршафите са розови, а другите бели, нали трябваше да се покаже булката че е честна

# 410
А не на първата снимка чаршафите са розови, а другите бели, нали трябваше да се покаже булката че е честна

Чудя се облича ли се, съблича ли се или и той се колебае Joy
и татуировката замазана

# 411
Славена, Абай каза на Боран че запазил маса за 30 човека. Боран му казва, че ще са около 10 човека. А Абай  казва -  е като дойде  още някой стават 30 човека. Та оттам виждам, че му куца математиката. 10+ още някой= 11, а не на 30 Grinning Heart Eyes

Наистина беше казал че се увлича по психология. Аз също. Аз също не обичам шумните места, многото хора. Харесвам уединението . Един за друг сме. С Джансу също бяха, но се разминаха. Но с мен няма. На пътя съм му..

# 412
Тук оправдават максимата, че не е важно да се гледат в очите, а е важно да гледат в една посока  Heart Eyes Прекрасни снимки Hug

Цвети  Peace

ЧУДНИ  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 413

Ваня, благодаря за продължението. На снимката съвсем не разпознах обстановката.

Ама всички сте детективи големи, ставате за профайлъри на ФБР. Толкова нюх към  детайлите, а как само работите с веществения снимков материал, нямам думи!

# 414
попаднах на едно клипче на Джансу -гост при Беяз ,не само МАА са го карали да вдишва хелий

https://youtu.be/MTpkFchi7Z4

# 415

Във всички моменти когато са двамата отдадени един на друг са прекрасни.

# 416
Събличащия Боран на първата снимка с розовите чаршафи е от епизоди след 30- 36 . Утре мога да потърся за да се уверим.

# 417
Ейййййй, ама много е сладка Назлъ с тази нейна искреност и прямота, като малко дете е нооо, и Али е лапнал въдицата но все още се удържа.
Очаквам с нетърпение сцената на срещата им на терасата. Heart Eyes
Това негово куче все е оплезено. Sick
На мен ми се струва, че снимката с Боран и замазана татуировка е от сцената, когато спяха разделени в отделни стаи в Мардин.
Една моя много близка дружка, която знае на каква сериална вълна съм ми прати това гифче Heart Eyes и не мога да не го споделя с Вас.

# 418
# 419

Е как ще се спи след тези снимки  tantrum tantrum rotfImao newsm45

Общи условия

Активация на акаунт