„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 972
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Сезони, халал да ти е бедуина, като е друг... Какъв сценарий, нЕма време да мисля за агата какво остана за идеи и писане....

Защо Абай да е зле с математиката newsm78

Тази вечер на успях да гледам, че дребосъков е болен  Sick

Интересна фотография на Джансу като Фрида Кало

# 392
Много, много, много хубави и чок романтични Съличка, и Боран.
 Two Hearts  loveuuu   Kissing Heart Two Hearts 1dating

Очаквам с нетърпение довечера(ако не греша появата на Фериде), много ми е мила и симпатична, и е точно за Абай.
Добре, че Гизем се разкара, не я харесвах за него, има студено излъчване а той е топъл мъж.
Славенка, скорошно оздравяване на мишморока.

# 393
Много, много, много хубави и чок романтични Съличка, и Боран.
 Two Hearts  loveuuu   Kissing Heart Two Hearts 1dating

Очаквам с нетърпение довечера(ако не греша появата на Фериде), много ми е мила и симпатична, и е точно за Абай.
Добре, че Гизем се разкара, не я харесвах за него, има студено излъчване а той е топъл мъж.
Славенка, скорошно оздравяване на мишморока.

Наде Flutter

И тези ако не са имали нещо по романтично зад кадър, такава химия има между тях

# 394

Много хубава песен Peace...и това с ръчичката  Rolling Eyes...как съм го пропуснала... ooooh!
Мерси ,Ванче Hug  bouquet

# 395
Вярно е Славенче, голяма химия, голямо нещо, усеща се във въздуха с нож да я режеш.
Такава огромна и осезаема химия съм усещала само с три, четири екранни двойки.
Не знам кога, ще ми мине тръпката по сериала и влюбените гълъбчета, и все искам да започна сериала отначало отново, и отново #Crazy а нямам време(затова попреглеждам само избрани от мен моменти) докога, ще е така!? newsm78

# 396
# 397
Вярно е Славенче, голяма химия, голямо нещо, усеща се във въздуха с нож да я режеш.
Не знам кога, ще ми мине тръпката по сериала и влюбените гълъбчета и все искам да запомна сериала отначало а нямам време(затова попреглеждам само избрани от мен моменти) докога, ще е така!? newsm78

Такава нежност, толкова топлина има в очите им когато се гледат Heart Eyes Грях е да не се принесе тази химия извън екрана Flutter

# 398
Не знам кога, ще ми мине тръпката по сериала и влюбените гълъбчета, и все искам да започна сериала отначало отново, и отново #Crazy а нямам време(затова попреглеждам само избрани от мен моменти) докога, ще е така!? newsm78

Наде, такава лудост ме бе обзела когато гледах Перла, и сега ми се ще да повтарям еп но не знам как ще стане.... По време на Перла маратона милото се понаучи да готви това онова че от пържени яйца бяха започнали да кудкудвкат с големия Joy

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 22:33 от Slawena

# 399
Тук оправдават максимата, че не е важно да се гледат в очите, а е важно да гледат в една посока  Heart Eyes Прекрасни снимки Hug

# 400

Откъде го изрови това, Цвети? От филм ли е? Компромат ли е? Rolling Eyes

А относно химията - по- добри химици от тях досега не съм виждала. Всички химични реакции им се получават много добре, без съществени експериментални грешки в лабораторията. Има излъчена топлина, светлина и други!

# 401

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Shocked....няма другаде такава нежност и любов Naughty...много ми хареса клипчето... bowuu Peace
Зори ..мерси Hug   bouquet

# 402
Тук оправдават максимата, че не е важно да се гледат в очите, а е важно да гледат в една посока  Heart Eyes Прекрасни снимки Hug

Цвети  Peace

# 403
  • Разград

# 404

Откъде го изрови това, Цвети? От филм ли е? Компромат ли е? Rolling Eyes

А относно химията - по- добри химици от тях досега не съм виждала. Всички химични реакции им се получават много добре, без съществени експериментални грешки в лабораторията. Има излъчена топлина, светлина и други!

и аз това се чудя, от филма ще е, ще си ляга човека Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт