„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 885
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Разград
Сезонче, то не се знае дали не си права предвид мъжкото в тях. Laughing
Аби, подарък. newsm78
Ваня, снимките на Джансу нови ли са?

Снимките на Джансу са нови.
Момичета защо всичко свързвате с МАА. Има и други мъже. Да не Ви мъча по-вече.

Скрит текст:

# 631
Предполагам това са нови снимки newsm78. Готина ми е Джансу, аз я харесвам Peace.

По-скоро съм за това, че не е ръката на Мехмет newsm78.

П.п. Ваня вече е отговорила. Ама това Дилявер ли е  newsm78

# 632
Чия е тази ръка, има ли придружаващ текст към снимката?

Има текст към снимката - "Abi hediyesi" , а чия е ще кажа после - чакам коментарите.

На мен не ми прилича на ,, ръката" , която обожавам, но ми прилича на ръката от една снимка без глава. Който я е снимал се е опитал да създаде илюзия за дълги пръсти от този ъгъл на снимане, но според мен не му се е получило newsm78 Сори, сега видях ,че Ваня е отговорила Embarassed

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 15:37 от cu4ito

# 633
Ах, Ваня, какъв въпрос! Защо сме свързвали всичко с МАА? Иска ли питане?

Една му обожава ръката,
друга очилата,
трета му ...

Из "Ода за Боран ага"

# 634
Ми Ваня за  мен други мъже няма. Един ми е МАА и един Мъжът ми. Heart Eyes
Ама че въпрос....значи ръката на Дилявер.  И той почна със снимки на части от тялото си.
Само Джансу се показва цяла

# 635

Да не би да е ръката на Джихан. Ваня ние този изрод го позабравихме , че вече имаме други дразнители, да не би да ни го припомняш  newsm78 newsm78 newsm78

Ваня, чак сега видях ръката, аз си помислих че е на батко а тя била на дребчо  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 16:05 от Silistra_SS

# 636
Момичета много интересна дискусия сте заформили днес , но  само ви чета. Не мога да пиша много, че съм много заета.

Относно нетърпението на Съла, прибързаността и, влошаване на отношенията им. Спомнете си какво каза Боран на лудата докторка когато тя искаше да и разкаже за Съла.

"Много е нетърпелива............тя никокога не спира, няма как........много е отговорна......жертвоготовна......ще направи всичко за близките си"

На такъв човек как да му разкажеш какво става, ще разкажеш и след това ще умреш от страх какво ще направи.
Боран си я познава и затова си мълчи, по добре да е ядосана отколкото да направи нещо необмислено и той да се страхува за нея.
  bouquet

# 637
Момичета, тъп ми е въпроса, ама  как си слагате тези гифчета под постовете?

# 638
Дано не Ви подведа, но с транслатора доколкото разбрах щяла да заминава за Будапеща за да снима реклама на продукта.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/cansu-dere-buyuledi?p=1

Хелен,
Скрит текст:
след като си си избрала снимка или гифче с допустими размери си влез в профила чрез ника.
От лявата колона избираш профил и, ще видиш пред теб поле за аватар а по-надолу, и такова за подпис но аватара не изисква отварящи, и затварящи скоби както за публикуване на снимка но за подписа те са задължителни. След това натискаш отдолу промени профил и готово.

В тази статия става въпрос(поне така разбрах) за това, че изглежда добре и е в хубава форма.
Щракнали са я в МОЛ-а.

http://gecce.com/magazin/haber/cansu-dere-makyajsiz-goruntulendi

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 16:48 от Neidjal

# 639
Момичета, тъп ми е въпроса, ама  как си слагате тези гифчета под постовете?

Ама ти къде искаш да го сложиш това гифче, в профила си или в поста си тук  newsm78 newsm78 newsm78

# 640
много ви благодаря Neidjal i Silistra

Може би е подпис, да излиза след това, което поствам
Незнам дали се изразих правилно smile3518 smile3518

Ама харесва ми като ви гледам на вас след постовете и като подпис - Прекрасния Мъж!

няма да изоставам и аз, я Joy Joy

# 641
Хелен, аз също не знаех как. До онзи ден......На Силистра гифчето и има сайт. Влязох  от нейното и ми излезе друг прозорец с този сайт. Там има опция или една снимка с фон или като моето- 4 различни снимки да се сменят. Свалих  желаните снимки на компютъра, после ги прикачих в този сайт и после копнах този адрес там - някакъв код за форуми се води. След това го поставих в мястото за подписа ми и готово. Пробвай и ще видиш, че е лесно.

пп. И на моето гифче има сайта. Simple Smile
На Надето явно е от друг сайт, защото на гифчето и има само снимки на бандита Heart Eyes

# 642
  • Разград
Дано не Ви подведа, но с транслатора доколкото разбрах щяла да заминава за Будапеща за да снима реклама на продукта.
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/cansu-dere-buyuledi?p=1
Фотосесията я засне още преди 3-4 дни пуснахме снимки от нея.

В тази статия става въпрос(поне така разбрах) за това, че изглежда добре и е в хубава форма.
Щракнали са я в МОЛ-а.
http://gecce.com/magazin/haber/cansu-dere-makyajsiz-goruntulendi

Джансу е била в търговски център "Zorlu". Доказала е че е красива и без грим. Много известни личности които попадали под обектива на камерата без грим се опитвали да се скрият, а Джансу е позирала пред камерата без да се притеснява.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 17:24 от vania_e

# 643
 Красива е Джансу с грим и без грим и наистина няма смисъл да се криеш от папараците

# 644
Хелен, аз също не знаех как. До онзи ден......На Силистра гифчето и има сайт. Влязох  от нейното и ми излезе друг прозорец с този сайт. Там има опция или една снимка с фон или като моето- 4 различни снимки да се сменят. Свалих  желаните снимки на компютъра, после ги прикачих в този сайт и после копнах този адрес там - някакъв код за форуми се води. След това го поставих в мястото за подписа ми и готово. Пробвай и ще видиш, че е лесно.

пп. И на моето гифче има сайта. Simple Smile
На Надето явно е от друг сайт, защото на гифчето и има само снимки на бандита Heart Eyes

Леллеле,  много сложно ми се видя, но...сега ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт