„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 884
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
newsm78 в какво ли се е задълбочил толкова.

# 646
newsm78 в какво ли се е задълбочил толкова.

чете  BG мама - Тема 20

# 647
Хелен, аз също не знаех как. До онзи ден......На Силистра гифчето и има сайт. Влязох  от нейното и ми излезе друг прозорец с този сайт. Там има опция или една снимка с фон или като моето- 4 различни снимки да се сменят. Свалих  желаните снимки на компютъра, после ги прикачих в този сайт и после копнах този адрес там - някакъв код за форуми се води. След това го поставих в мястото за подписа ми и готово. Пробвай и ще видиш, че е лесно.

пп. И на моето гифче има сайта. Simple Smile
На Надето явно е от друг сайт, защото на гифчето и има само снимки на бандита Heart Eyes
Моите гащи Joy(така наричаме подписите си с моите дружки от една друга тема а авчетата сутиени Joy) ми са шити по поръчка от мен от една съфорумка, не са готови снимките, изрязвала ги е.
Аз исках да си намеря гифчета но докато казах, че искам и имаше желаещи а докато се уточним какво точно искам, и тя ми ги скрои.
Ваня нищо, че дублирах инфото за Джансу, колкото повече толкова по-добре е казал Мечо Пух.

# 648
Имате ли желание да подкрепим МАА в гласуването за "The best actor of Turkey 2015" и "En Yakışıklı Türk Oyuncu Kim" ?

# 649
Мераба, БорСълинки !

Имате ли желание да подкрепим МАА в гласуването за "The best actor of Turkey 2015" и "En Yakışıklı Türk Oyuncu Kim" ?

july_ дай линкове.

Наде  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

# 650
# 651
# 652
# 653
На първия линк на july може да се гласува веднъж в рамките на 24 часа онлайн, а чрез СМС няма ограничения.

Отворих втория линк, ама там излязоха снимките на всички претенденти и видях и други любими лица - Йозджан Дениз, Мехмет Гюнсюр. Харесах си и още двама- трима. Щеше ми се и техните бутони да натисна. Ама устоях. Нашето момче е доста напред. Ще видя може ли утре да гласувам пак. Днес не мога да дам втори глас.

Хеленче, моят беше 13 708.

# 654
Аз също. Може да гласуваш пак след 24 часа.

# 655
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба ханъми Stop не мога да пиша често, нооо не пропускам да ви прочета  Hugейййй страшни сте невероятни скрити таланти  newsm78в следствие на груповата ни болест  Crazy знаех си аз че всички тук сме с диагноза Blush

# 656
# 657
И аз гласувах. На втората е изпреварил Кенан, а гони Енгин Акюрек.
Как така го номинират , като  не играе в момента... и дали има шанс. Нали в Турция не е много тачен.
Прави ми впечатление, че снимката му е от филма през 2006. Всякаш го помнят само с този филм. Или просто образа и визията му е впечатляваща и шанса да се гласува е огромен.

# 658
Абсолютно съм съгласна с теб, Ваня!  Роклята е перфектна на манекенката!!!

На снимката е и Серкан един млад актьор който изгря миналата година в "Сезонът на черешите", който също е модел.

Фахрие с рокля на D&G, но май не и стои добре в сравнение с манекенката.

# 659
     И от мене глас    smile3525

Общи условия

Активация на акаунт