„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 882
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Мераба, БорСълинки !

Имате ли желание да подкрепим МАА в гласуването за "The best actor of Turkey 2015" и "En Yakışıklı Türk Oyuncu Kim" ?

july_ дай линкове.

Наде  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.
Здрасти Ванче. Hug
Преди малко се прибрахме и отиваме да гледаме Съличка.
По-късно, ще се включа.
Много съм скептична към подобен род анкети.
Ще гласувам просто ей така въпреки, че не вярвам в достоверността им а пък Мехмет не играе в никой проект пък и той сред тях, сигурно и други има такива сред номинираните.

# 662
На първия линк на july може да се гласува веднъж в рамките на 24 часа онлайн, а чрез СМС няма ограничения.

Отворих втория линк, ама там излязоха снимките на всички претенденти и видях и други любими лица - Йозджан Дениз, Мехмет Гюнсюр. Харесах си и още двама- трима. Щеше ми се и техните бутони да натисна. Ама устоях. Нашето момче е доста напред. Ще видя може ли утре да гласувам пак. Днес не мога да дам втори глас.

Хеленче, моят беше 13 708.

Като строени войници сме!!! Една след друга... newsm68 newsm68 newsm68

# 663
Момичетаа-а-а, на мен понеже сърце юнашко не трае и гледах продължението на снощната серия от Датата  по оригиналните турски серии, видях, че Есма е насосана при Берзан.  Тя ли  потърси Берзан мръсницата, да й помага в отмъщението й за Съла?

Ама много хубав  Боран в тез серии, ама то бива, бива, ама чак пък толкоз бива ли????!!!  love001  love001  love001
Дет се вика в един БГ филм-  "...направо ми се къса сърцето кат го гледам.." Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart

# 664
Мно-ого свежа!  И й отиват тези тонове!   Ванче,   bouquet Страхотни снимки изравяш!

# 665

Ха- ха, да!

Наде, я виж нашето момче каква фен база има. То в хърватско, руско, македонско, сите са болни. По- рано и латиноамерикански фенки коментирахте в темите. Виж у нас сега е на мода, въпреки че не снима нищо!

Ама ако сложат актуална снимка, не ми се мисли.

Сега сериозно - ако харесвам някого, ще го харесвам и последен да е в анкетата. Ама е забавно да натисна бутончето VOTE. Между другото, за пръв път гласувам в такава анкета. Ама обичам да гледам резултати от анкети.

# 666
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

това излезе от единят от акаунтите на МАА

İstanbul....

Джансуто изглежда много добре ,с грим без грим все е хубава

и аз се отчетох в класациите , ама ако можех поне за още 5-6 щях да гласувам

# 667
фотографа пристигна ,всички готови за снимка  Laughing

# 668
Момичетаа-а-а, на мен понеже сърце юнашко не трае и гледах продължението на снощната серия от Датата  по оригиналните турски серии, видях, че Есма е насосана при Берзан.  Тя ли  потърси Берзан мръсницата, да й помага в отмъщението й за Съла?

Ама много хубав  Боран в тез серии, ама то бива, бива, ама чак пък толкоз бива ли????!!!  love001  love001  love001
Дет се вика в един БГ филм-  "...направо ми се къса сърцето кат го гледам.." Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart

Оле, и аз пак почнах сериите на руски и точно това си мислех колко е хубав в тези серии. Каква осанка само! Много красив мъж!

Аз прескочих един момент, но точно тогава даваха Берзан да излиза от холдинга на Съла. После в разговор с Есма каза нещо за това как е ходил при нея. Но после тя го потърси, когато Съла замина.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 21:09 от Дданни

# 669
Тоя Боран тръгна с бяло поло пристигна със синьо, излезе от кафето със синьо поло 5 мин по късно се обади на жена си с бяла риза Crazy #Crazy

И много големи крачуни има агата Mr. Green

Иначе здрасти Hug

# 670
Хелен

Скрит текст:
Съла си събра малко багаж и замина. Никой не знаеше къде е. Тогава Есма сама отиде при Берзан и му предложи помощта си.

# 671
Тоя Боран тръгна с бяло поло пристигна със синьо, излезе от кафето със синьо поло 5 мин по късно се обади на жена си с бяла риза Crazy #Crazy

Иначе здрасти Hug

И аз го забелязах, но синьото поло е на другия ден, който се пада деня след полета, а пък уж отиваше за един ден. 1ви ден лети до Мардин, бяло поло, 2ри ден Зейнеп идва, синьо поло. Ориентирай се и по дрехите на Съла и по програмата на Зейнеп. Но след вечерята със Зейнеп кога смени полото с риза, не знам.

Вие като мен ли видяхте Мардинската му програма или не?

# 672

Ха- ха, да!

Наде, я виж нашето момче каква фен база има. То в хърватско, руско, македонско, сите са болни. По- рано и латиноамерикански фенки коментирахте в темите. Виж у нас сега е на мода, въпреки че не снима нищо!

Ама ако сложат актуална снимка, не ми се мисли.

Сега сериозно - ако харесвам някого, ще го харесвам и последен да е в анкетата. Ама е забавно да натисна бутончето VOTE. Между другото, за пръв път гласувам в такава анкета. Ама обичам да гледам резултати от анкети.
Така е  Дани, у нас стана известен.
Между другото след като видях и един друг актьор, който следя с каква брада е и колко променен изглежда с нея вече съм по-спокойна,  hahahaче Мехмет не е сам в брадясването като поп. tooth Шегувам се, хубави са момчетата и като се обръснат пак, ще блеснат.
Не можах да догледам серията с мъжа ми, че той не дава да гъкна а пък аз не мога да мълча когато гледам и изчезнах.
Привет и на тези, Hug.........Hug с които не съм се засичала днес.
Скрит текст:
И нещо извън темата.
Преди време от дума на дума стана на въпрос, че майка ми е с рак и днес разбрахме, че вече е в ремисия, край с химиотерапиите Party и, ще ходи само на контролни прегледи през три месеца, много, много, много съм щастлива.
Между другото благодаря на една от нашите съфорумки в темата преминала през този ад и която ми писа на лични в този труден за мен момент за да ми вдъхне вяра, и надежда.

Славенке,
Скрит текст:
дечко подобрява ли се?

# 673

Иначе здрасти Hug

Е как не?!! Сигурно тогава е носил измачканата риза и е раздал шамарите на костюмарката..!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 674
Наде,
Скрит текст:
това е чудесна новина! Истинско щастие е да сложиш такова нещо зад гърба си! Да ти е жива и здрава много години!

Общи условия

Активация на акаунт