„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 876
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Neidjal, прекрасна новина и дай Боже всичко да е вече зад гърба ви!  
Бъдете живи, здрави и нека Господ да ви помага и пази!
Благодаря ти, Grinning че ме подкрепи когато имах нужда, Peace Шермина Grinning мерси.
Хелен, стига с това Neidjal(така ме наричаха като студентка), няма ли да скъсиш дистанцията!?
Обаче забелязвате ли, че в Истанбул Боранчо нанка облечен, Laughing я с потник, я с тениска а в Мардин 90% от времето си лягаше гол?!
[/quote]

Това да не е нова клауза в договора. За да не лежи върху голите му гърди.

Наде поздравления и от мен.Чудесна новина.

# 691
 Hug
И аз гласувах в анкетите  bowuu bowuu bowuu.

Наде, много се радвам за майка ти. Дай боже такива добри новини за всички, застигнати от тази коварна болест.

Ако може някой от разбиращите турски да преведе с две думи какво казва Джансу в това интервю. Предварително благодаря    bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=cIQXhfiR8JQ

# 692
Славенче, не че е важно, ама виж сега програмата на Зейнеп. По спомен, щото гледах серията по-отдавна,  но цветът на полото ми направи впечатление, Зейнеп научава, че Боран е в Мардин точно в деня на полета. Прави уговорка с болницата, май по телефона, че утре няма да е на работа. Вечерта казва на Йомер, че на другия дерн е в Анталия. На другия ден лети за Мардин, който е вече втори за Боран.
Пропускам ли нещо?

Дани, не споря....ама и не помня ooooh!

# 693

Обаче забелязвате ли, че в Истанбул Боранчо нанка облечен, Laughing я с потник, я с тениска а в Мардин 90% от времето си лягаше гол?!
[/quote]

[/quote]

А може и на Мехмет да му идва пряко сили само да я гушка?

# 694
Ох, Славенче, аз така разчитах на жокер от някой друг. Ама, нейсе, няма да го мисля Боран колко дни е бил в Мардин.

# 695

Липсваше ми Абай тази вечер Cry

# 696

[/quote]

[/quote]

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532
smile3532 smile3532

умрях от смях

# 697
Добра петъчна вечер на всички.
Някой е хванал инфаркното задръстване в Истанбул, но пък фона на дрямането е чудесен. Дали е бил той....или някой друг никога няма да разберем.
Наде, Сила и много положителни емоции занапред!

После след  70 епизоди, Боран отново ще е гол в леглото.
Сега в Истанбул е зверска зима и той облеченичък, сакън да не кихне- на мама бонбона Laughing

# 698

[/quote]

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532
smile3532 smile3532

умрях от смях
[/quote]

но е възможно- За да не лежи върху голите му гърди.- нали казват че с напредване на сериите техните отношения са били изостряли- не иска да докосва голата плът на Мехмет...,
пфу, Будала

# 699

Shocked Shocked Shocked

С Къванч

Млад зелен с кака

# 700
Зори, Джули, Дими, Сезонче тенкс Ви. Grinning Grinning Grinning Grinning
Сезонче къде се губиш на моменти от вчера, да не задряма под някоя палма с бедуина!? newsm62
Ох Славенче, ти пускаш стари негови фотки, добре, че не са нови. Те с Киво са си другарчета Laughing от време оно, но в момента и двамцата буренясват яко. Laughing

# 701
Hug
И аз гласувах в анкетите  bowuu bowuu bowuu.

Наде, много се радвам за майка ти. Дай боже такива добри новини за всички, застигнати от тази коварна болест.

Ако може някой от разбиращите турски да преведе с две думи какво казва Джансу в това интервю. Предварително благодаря    bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=cIQXhfiR8JQ

Наде, много се радвам че майка ти е вече добре.
И аз гласувах в анкетата, макар че имаше и друг мой любимец.
Парти в Истанбул, във връзка с една козметична фирма, където дошли много звезди, м/у които и Джансу Дере, която уточнява, че това парти се провежда преди церемонията в Кан, за журналистите и за звездите. Тя казва, че за нея церемонията в Кан е по различна, защото за трета година ще представи Турция за марката Лореал. Освен вълнението от двете години, сега е малко по спокойна и се надява да се наслади на престоя си в Париж. А, също така и на вечерта.
Питат я за слуховете, че Фахрие Евджен завижда, на което ДД, отговаря, че сигурно са просто злонамерени слухове и дори няма нужда да ги коментира и всъщност трите ще бъдат заедно.
Питат я за Южна Америка/ май свързано с филма/ Тя отговаря, че обича да пътува и с радост би заминала за Южна Америка в Чили, малко е далече, но в момента има време и за нея тази новина била изненада, защото току що я научила. Много е щастлива, че с екипа са постигнали успех и турските сериали набират популярност по света.

# 702
Лека нощ, момичета! Взехме хапчета против болестта, можем да спим спокойно.

# 703
На мен  все ми е едно ,дали ще е облечен или без потник ,дали ще е с брада или без брада,но тук

направо ми идва да
  smile3508smile3534

# 704

Наде, като няма нови...и старите са добри

Общи условия

Активация на акаунт