„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 880
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Хелен

Скрит текст:
Съла си събра малко багаж и замина. Никой не знаеше къде е. Тогава Есма сама отиде при Берзан и му предложи помощта си.

Мерсаж july_ , трудни епизоди ни очакват smile3515 smile3515

# 676
А не , тръгнаха сутринта с тати и маман Кефсер, 2 часа полет значи деня е същия....Сълата не ходи ли все с един сив костюм и черно поло newsm78

Попадна ми днес един материал за Мехмет Акиф- преследван е от тълпи фенки по улиците на Истанбул, затова ходел дигизиран с шапка и очила. Обичал да си харчи парите за екскурзии, където да опитва нови ястия и местна кухня / в това отношение си приличаме/. Не страда от мания да има скъпи вещи, тренира бокс, обича много семейството си, но е самотник по душа.

Извод:  стайлинг неглиже, фейс неузнаваем, оглеждайте се за тълпи загорели моми в преследване на миража  недостежим Мехмет Акиф

Наде, вече прави баба си на куку, значи е добре

# 677
# 678
Наде,
Скрит текст:
това е чудесна новина! Истинско щастие е да сложиш такова нещо зад гърба си! Да ти е жива и здрава много години!
Благодаря ти Дани, Grinning дай Боже всекиму Praynig здраве.
Между другото на галено така се обръщаме към синчето ни, много си го обичам това обръщение а той ми е един сладууууур. Heart Eyes
Браво Славенче, това да се чува.
Зейнепката отиде чак в Мардин при Агата, #Crazy голяма лепка е. doh
Все още не се усеща, че каузата Боран е загубена.

# 679
Neidjal,
Скрит текст:
прекрасна новина и дай Боже всичко да е вече зад гърба ви!  
Бъдете живи, здрави и нека Господ да ви помага и пази!

# 680
Браво бе хора, знам си аз че мога да разчитам за фреш инфо от вас Heart Eyes Записахме се в анкетата, нз само дали е достоверна и се използва за класирането.
Искрени пожелания за здраве на всички и близките им - най-важното както и да го гледаме.
Агата да помага за настроение и други.........хубави вълнения де Rolling Eyes, ух....... Embarassed айде пак ша пиша, че се отплеснах

# 681
Neidjal, прекрасна новина и дай Боже всичко да е вече зад гърба ви!  
Благодаря ти, Grinning че ме подкрепи когато имах нужда, Peace Шермина Grinning мерси.
Хелен, стига с това Neidjal(така ме наричаха като студентка), няма ли да скъсиш дистанцията!?
Обаче забелязвате ли, че в Истанбул Боранчо нанка облечен, Laughing я с потник, я с тениска а в Мардин 90% от времето си лягаше гол?!

# 682
А не , тръгнаха сутринта с тати и маман Кефсер, 2 часа полет значи деня е същия....Сълата не ходи ли все с един сив костюм и черно поло newsm78

Попадна ми днес един материал за Мехмет Акиф- преследван е от тълпи фенки по улиците на Истанбул, затова ходел дигизиран с шапка и очила. Обичал да си харчи парите за екскурзии, където да опитва нови ястия и местна кухня / в това отношение си приличаме/. Не страда от мания да има скъпи вещи, тренира бокс, обича много семейството си, но е самотник по душа.

Извод:  стайлинг неглиже, фейс неузнаваем, оглеждайте се за тълпи загорели моми в преследване на миража  недостежим Мехмет Акиф

Наде, вече прави баба си на куку, значи е добре

Е,  той с Карото пък се чувства самотник по душа?  no no
Този мъж е с много тънка ранима чувствителност...как ще си намери подходяща жена...нееезнам?? newsm78 newsm78 newsm78

# 683
Наде, само позитивни мисли и лошото да е зад вас Hug

Знам от личен опит какъв е ужсс, но човек трябва да е силен заради себе си и любимите си хора.

# 684
Neidjal, прекрасна новина и дай Боже всичко да е вече зад гърба ви!  
Благодаря ти, Grinning че ме подкрепи когато имах нужда, Peace Шермина Grinning мерси.
Хелен, стига с това Neidjal(така ме наричаха като студентка), няма ли да скъсиш дистанцията!?
Обаче забелязвате ли, че в Истанбул Боранчо нанка облечен, Laughing я с потник, я с тениска а в Мардин 90% от времето си лягаше гол?!

На драго сърце, Наде! newsm10 smile3525 newsm10 smile3525

Забелязвам и друго, Съла е постоянно  с ботуши в къщата си? Сигурно й са за дома, иначе как...от улицата и хоп вкъщи, по леглото, дивана... ега си!

# 685
Neidjal,нека никога повече не изживееш подобен кошмар,здраве да е

Здравейте,с риск да ви разваля настроението/затова ,ще го скрия/ ето го нашия Ага

Скрит текст:

и за да ви го оправя отново Heart Eyes

# 686
В Истанбул духа морски бриз и на агата му е хладно, а в Мардин е гоорещо особено ако Сълата е до него става огън и страст, тогава и боксерки не трябват Embarassed

Хелен, вярно Нарин си ходи с дом чехли, а мадам Съла потропва като кон с ботушите

# 687
Славенче, Мери, благодаря Ви. Grinning Grinning
Нова ли е снимката на Мехмет?
Има надежда, веднъж само да се обръсне.
Охххх не ги разбирам като си влизат в домовете с външните обувки, ooooh! камоли пък да лягат по леглата с тях. doh

# 688

Ваня, много ми харесва песента към този клип.
Знаеш ли кой я изпълнява и има ли БГ превод?

...и клипа е страхотен!!!

# 689
Славенче, не че е важно, ама виж сега програмата на Зейнеп. По спомен, щото гледах серията по-отдавна,  но цветът на полото ми направи впечатление, Зейнеп научава, че Боран е в Мардин точно в деня на полета. Прави уговорка с болницата, май по телефона, че утре няма да е на работа. Вечерта казва на Йомер, че на другия дерн е в Анталия. На другия ден лети за Мардин, който е вече втори за Боран.
Пропускам ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт