„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 040
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
ЕЕЕЕЕЕ... cu4ito...абе мила ,я кажи как да те наричаме ,че никът ти нещо ме стресира... bowuu Joy Joy Joy...та...не сме го отсвирили Naughty...просто малко го критикуваме...за негово добро... bowuu Grinning
newsm78 кое те стресира Joy Joy Цвети съм Laughing Разкостихте го горкичкия #Crazy Сега вече ми е ясно защо обича да ходи в Америка това момче Thinking

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 23:08 от cu4ito

# 271
Според мен, да го поканят в проекта на  Джансу, щом и търсят екранна половинка и покрай нея ще живне и пооправи момчето. Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Пък най-после и Карото може да изчезне Praynig Praynig Praynig

УУууууу #Crazy...чудесна идея Peace...или ша са избият ,или ша са чифтосат Joy Joy Joy

JoyJoyТе и за двете ще си паснат идялно.И двамата са тренирали бойни изкуства,а за второто  newsm78 дано са им минали инатите след толкова години.

# 272
ЕЕЕЕЕЕ... cu4ito...абе мила ,я кажи как да те наричаме ,че никът ти нещо ме стресира... bowuu Joy Joy Joy...та...не сме го отсвирили Naughty...просто малко го критикуваме...за негово добро... bowuu Grinning
newsm78 кое те стресира Joy Joy Цвети съм Laughing Разкостихте го горкичкия #Crazy Сега вече ми е ясно защо обича да ходи в Америка това момче Thinking

Скрит текст:
Ами...аз не разбирам много от енглиш...та ми звучи...като нещо кучешко #Crazy Joy Joy Joy

Аз и на това се чудя newsm78...един ден в Амстердам...после в АмИрИканско...какво прави там...по работа ли ...или ей,тъй...на разходка...ако е вярна информацията ,която получаваме Naughty
То е хубаво човек да пътешества,но не това е смисълът на живота...според мен ,де Naughty

# 273
Хайде, топъл та чак парещ 70 епизод. Party
Чао Ви.

http://data-bg.net/details.php?id=17792

# 274
Уххх най после изчетох ви. Вечерята свърши , не беше така романтична като във вилата - нямаше камина, патладжани, целувка пред  камината, но си беше Супер.
В темата сме вече 2 Надета и 3 Цветита, едното прикрито като Сезон.. Laughing
Каквото и да си говорим Мехмет така не е хубав за никой. Не го искаме така. Аз даже съм готова да бойкотираме  я фейс, я нещо друго и да му дадем съвет, разбира се на турски език, за да сме повече от ясни.

Как извади компромата тази фльорца. Снимки ще му носи, за да си бил припомнил...дрън дрън та пляс Twisted Evil

А докато лежаха в леглото и Боран полусънен бяха  Изключителни. Така ми заприличаха на нас. Моят мъж все заспива, а на мен ми се говори....скучно ми е. Grinning

Моят мъж не каза дали я харесва външно, но сега вече гледа сцените със Зейнеп и се смее. Преди си  вървеше нещо и въобще не поглеждаше телевизора.  

# 275
Ванче,  Шебнен има 2 акаунта  и единят е заключен

ALAKURT@ALAKURTSEBNEM Joined March 2013 , а този е заключенияTHE WOLF Protected Tweets
@SEBNEMALAKURT  newsm78 така че не знам кой е истинския  Crazy

отивам да гледам 70 еп.

# 276

Скрит текст:
Ами...аз не разбирам много от енглиш...та ми звучи...като нещо кучешко #Crazy Joy Joy Joy

Аз и на това се чудя newsm78...един ден в Амстердам...после в АмИрИканско...какво прави там...по работа ли ...или ей,тъй...на разходка...ако е вярна информацията ,която получаваме Naughty
То е хубаво човек да пътешества,но не това е смисълът на живота...според мен ,де Naughty

За пътуванията му четох в разни писания от руски . Около две години(поради липса на ангажименти) се отдал на пътувания. Казва, че иска да си почива. Обичал да ходи в Америка, защото там не го разпознават.  Имаше и нещо от рода на това, че обича да танцува, дамите в Америка го харесват(подтекста беше, че харесват него, а не звездата от сериалите)

# 277
Хайде, топъл та чак парещ 70 епизод. Party
Чао Ви.

http://data-bg.net/details.php?id=17792

Много много благодаря!!! Simple Smile Simple Smile

# 278
  • Разград
Файл : Boran.And.Cila.2006.S02E70.WEBRipXviD.BGAUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне:          http://dox.bg/files/dw?a=250ef1b512

# 279

Скрит текст:

За пътуванията му четох в разни писания от руски . Около две години(поради липса на ангажименти) се отдал на пътувания. Казва, че иска да си почива. Обичал да ходи в Америка, защото там не го разпознават.  Имаше и нещо от рода на това, че обича да танцува, дамите в Америка го харесват(подтекста беше, че харесват него, а не звездата от сериалите)

Боже,Цвети...не мога да си го представя Мехметчо, като танцьор #Crazy #Crazy #Crazy
И...какво като го разпознават...това трябва да го радва...да се спре, да поговори ,да хвърли някоя омайваща усмивчица...кво толкоз...
Евалла на Халит и Берги...винаги с усмивка посрещат и отговарят на журналистите...и не само те...вярно ,че и папараците са много нахални ,но човек винаги може да се измъкне от неудобните въпроси ...стига да има желание и подход... bowuu

# 280
Хелен,
Скрит текст:
не е много далеч момента, в който всичко, ще се изясни.
Не е след нейната смърт, а след като се прибра призори от домът й, защото там скри Зелиха(любимата на Берзан, който, ще се появи ако не греша още в тазвечершната серия в Датата).
Съла за първи път подивя милата от ревност и му каза право куме в очи, че Зейнеп го желае, тогава той й разказа истината, и я помоли за прошка, защото не е усетил тревогата й по отношение на Зейнеп(перифразирам но е в този смисъл), и че не е забелязал сълзите в очите й а е трябвало да ги забележи, и т.н., и т.н., все в този ред на мисли.
Нищо не е такова каквото изглежда за пред Съла но той има причина да мълчи, затова въобще не го виня за нищо но пък ми е много мъчно за Съла като я гледам как се измъчва. Rolling Eyes

Скрит текст:
Точно затова и аз се ядосвам на Боран, защото кара Съла да страда и се измъчва. В Мардин когато тя му правеше номерата и се държеше хладно и отчуждено, си казвах: ооо, в Истанбул ще видиш какво те чака. Но сега ми е мъчно за нея, на нейна страна съм и искам Боран да я обгрижва с повече любов и внимание...това което показва за мен е недостатъчно  

# 281
# 282
  • Разград
Ванче,  Шебнен има 2 акаунта  и единят е заключен

ALAKURT@ALAKURTSEBNEM Joined March 2013 , а този е заключенияTHE WOLF Protected Tweets
@SEBNEMALAKURT  newsm78 така че не знам кой е истинския  Crazy

отивам да гледам 70 еп.

Наистина сега видях че е заключен, но аз имам достъп до него. Той е истинския и.

# 283

Скрит текст:

Боже,Цвети...не мога да си го представя Мехметчо, като танцьор #Crazy #Crazy #Crazy
И...какво като го разпознават...това трябва да го радва...да се спре, да поговори ,да хвърли някоя омайваща усмивчица...кво толкоз...
Евалла на Халит и Берги...винаги с усмивка посрещат и отговарят на журналистите...и не само те...вярно ,че и папараците са много нахални ,но човек винаги може да се измъкне от неудобните въпроси ...стига да има желание и подход... bowuu

Явно когато си известен нещата не стоят по този начин. Както казва един мой любим човек,,Парите и славата са голям тест!" Аз също като съм гледала интервюта с него, а имаше и такива в които го причакват папараци, там отговаряше много любезно и усмихнато....Не сме на тяхното място, но имам чувството, че много от известните мъже имат големи притеснения от това дали жената до тях обича тях самите или просто измисления образ от екрана.

# 284

и една стара снимка

Общи условия

Активация на акаунт