„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 011
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
http://www.dailymotion.com/video/x8u7yk_mehmet-akif-alakurt-beyaz-show_shortfilms#.UPksAY5MhSU[/video]

И това е старо но тук е много весел и усмихнат

# 286
# 287
Незнам дали не е малко наивно от моя страна, но неможе ли да се обърнем към тези дето ще правят филма със Джансу, да поканят Мехмет. Гледам, че и братските борсалинки не приемат Каро и симпатизират на Джансу- Мехмет като екранна двойка, може и те да помогнат!? Както е казал народа: "Глас народен, глас божий", тогава ще видите пак и 3 дневната брада, загладеният бретон и мъж без грешка. Сигурна съм, че за Джансу ще се барне Wink  Sunglasses Wink
Пък може да видим най-после тези така желани целувки на екрана/ама както трябва/ Laughing Laughing Laughing

# 288
Добро утро, момичета!

image hosting site over 5mb

# 289
Добро утро, хубав ден ви желая   bouquet

Връщам се да ви изчета , че нямам нет в къщи и имам да наваксвам.

# 290
Добро утро
Цвети много хубаво капучино си ни поднесла Hug

Аз снощи и тази сутрин сънувах едни Знойни сънища - пленника ме гонеше, бедуина ме хвана.
Бяхме легнали на шезлонг под палма , пихме коктейл, но май беше алкохолен, защото ме опияни. Тъкмо станах и реших да влизам в мраморното море и главата ми се завъртя, краката подкосиха и замалко да се озова на твърдата земя.
Бях в ръцете на бедуина!!! Беше ме хванал и ме сложи отново да легна. Аз му казах - Целуни ме за последно. А той се поочуди кога е бил първият път.
Никой от нас двамата не помнеше този първи път. Но сърцата ни изгаряха, телата помнеха.......
За да няма съмнение кой е бил бедуина, ще го опиша:
Мъж на осъзнаваща възраст.
Много добре познаващ тялото си и умеещ всички похвати с  него.
Мъжа беше доста висок, винаги с онази бяла кърпа на главата си. Палавия му бретон винаги беше на челото и ти се   иска нежно да го отместиш.
Мъжа говореше доста добре и с нежни думи.
А как целуваше само....Ах  
Да точно той беше - Мъжа и от вашите сънища и от вашето съзнание....

# 291
 Добър ден!Сезони много силни сънища сънуваш с МАА вероятно Wink

# 292
Аз съм дала жокери кой е мъжът... newsm08

# 293
  • Разград
Добро утро!!!!!!!

https://vimeo.com/96832385

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 11:05 от vania_e

# 294
Добро утро... Hug

Сезони Hug...тенкс  bouquet...още от сутринта ни накара да се размечтаем Thinking...и витаем в облаците smile3535 Joy Joy Joy

# 295
Ваня, супер клип.
Много весела, сладка и лятна песничка.
Приятен Ден, момичета!

# 296
Хелоууу на все заварила Hug......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug........Hug
Сезонче и ти като Назлъ.......целуни ме за последно Laughing без да знаете кога е бил първия път. Mr. Green
И без жокер познах мъжът отраз. newsm62
До по-късно.

# 297
# 298
Наде, напоследък много се смея на този Аданалъ. И оттам взимам и вдъхновение.
Ние не  помним  кога е първият път, но сърцето и всяко кътче от тялото ни помни  newsm53

# 299
Привет  Hug smile3525 Hug. Весел ден ви пожелавам.

Сезонче, още от рано те е посетила музата newsm09. Добро начало на деня newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт