„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 059
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
И...тук Джансу е много красива...явно по светлите тоалети повече и ходят... bowuu

https://www.youtube.com/watch?v=QgtmeJigvqw

# 586
Привет на все заварила Hug......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug.......Hug
След като Ви изчетох разбирам, че епизода Ви е накъсвал и засичал, и при мен го имаше този проблем но го изтрих, и го дръпнах от Докса, и тръгна гладко.
72
Скрит текст:
Офффф, започна поредицата от кофти епизоди Confused и тази история със Зелиха, и Берзан, ще се проточи почти чак до края, напълно излишно според мен.
То няма и какво толкова да коментирам, защото лудницата е пълна.
Само няколко думи.
Ако досега Боран имаше предвидими и не толкова силни противници то в лицето на Берзан има най-опасният си враг, дори Джихан бледнееше пред него.
Берзан е изключително опасен тип, на пръв поглед изглежда спокоен и уравновесен, и той е такъв, като нашия Ага само, че докато Боран се хваща за живота, то Берзан досущ като Джихан убива с лека ръка.
Ще работи Боран отвътре, ще човърка психиката му и, ще го докара до там, че да си говори сам както се казва.
Много ми докривя като станах свиделка на скандала Confused между Съла и Боран.
Тя просто изгуби контрол и се отдаде на гнева си-крещяща, хвърляща, трошеща, плачеща, скъса ми се сърцето за нея, а Боран е жив да го оплаче човек.
С кого по-напред да се справя, с Берзан ли, с всеки от клана който го моли за помощ ли, с присъдата на Съла и дебнещите за изпълнението й лешояди зад всеки ъгъл ли, или с ревността на Съла(за нея не се усеща), подложен е на нечовешко напрежение, и е притиснат от проблеми като с преса?!
И накрая напрежението помежду им ескалира ноооо така става когато мълчанието се е настанило във връзката им, а разговорите им потънаха в забвение.
Не виня Боран, че мълчи, защото го прави целенасочено с цел безопасността на Съла и веднага, ще дам примери за това за да не звуча голословно.
Той предприема изключително рискована оперция относно Зелиха и нейното преместване от място на място, не може да допусне, и няма право на грешки, затова постъпва безкомпромисло относно Съла.
Та да се върна към примерите.
Не може да сме забравили как всеки път в стремежа си Съла да помагаше по повод различни човешки съдби тя все оплескваше нещата. Едва ли сме забравили колко жертви се дадоха в Мардин заради прибързаността и необмислеността на действията, и думите на Съла.
Разбира се, че не го правеше с умисъл но важен бе резултата, а той в 99% от случаите когато се намесеше тя, беше повече от плачевен.
Някои от Вас не сте съгласни с поведението на Боран, че мълчи заради нейната безопасност, добре тогава, ще Ви издам малко за предстоящото в случай, че пропускате този момент .
В най-скоро време Боран, ще разкаже истината на Съла за мълчанието си и какво, ще направи тя, ще отиде на среща с Берзан!?! ooooh!
Оттам насетне Боран направо, ще излезне от кожата си и отношенията им много, ще се влошат, и с право, защото Берзан съвсем не е хрисим тип какъвто изглежда.
Ще успее да заблуди с поведението си Съла и тя, ще започне да напада Боран, и ще настъпи пълен крах в отношенията им.
Агата най-добре го познава и знае, че зад спокойното му привидно на пръв поглед поведение стои кръвожаден убиец но това няма да спре Съла и тя, ще отиде на среща с него. В качеството си на каква, ще отиде при Берзан, там ли й е мястото като жена, а на всичкото отгоре няма да благоволи да осведоми Боран за намерението си, отново прибързва и действа на своя глава както правеше в Мардин?!
Това, ще е кулминацията на разрива в отношенията им с Боран.
За тази и прибързаност, и необмисленост говоря, и Боран има право да мълчи, затова не го виня, защото познава Съла, и знае как би реагирала, както и ще реагира, и то грешно за пореден път, както го и прави.
Не ме разбирайте грешно, не оправдавам Боран за мълчанието му и както казах преди дни за мен това е пробойна в сюжета, и причина за това са сценаристите, защото двете неща(прозорлив и усещаш случващото се още във въздуха мъж като Боран остава сляп за ревността на жена си, и чувствата на Зейнеп) са взаимноизключващи се.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 10:30 от Neidjal

# 587

Усмихнат , слънчев и изпълнен с настроение ден от мен и красивото ни момче!

# 588

Имаше и една реклама на чорапи...но не мога да я намеря #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Hug  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=Ua6V59sZx1M

# 589
Привет на все заварила Hug......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug.......Hug
След като Ви изчетох разбирам, че епизода Ви е накъсвал и засичал, и при мен го имаше този проблем но го изтрих, и го дръпнах от Докса, и тръгна гладко.
72
Скрит текст:
Офффф, започна поредицата от кофти епизоди Confused и тази история със Зелиха, и Берзан, ще се проточи почти чак до края, напълно излишно според мен.
То няма и какво толкова да коментирам, защото лудницата е пълна.
Само няколко думи.
Ако досега Боран имаше предвидими и не толкова силни противници то в лицето на Берзан има най-опасният си враг, дори Джихан бледнееше пред него.
Берзан е изключително опасен тип, на пръв поглед изглежда спокоен и уравновесен, и той е такъв, като нашия Ага само, че докато Боран се хваща за живота, то Берзан досущ като Джихан убива с лека ръка.
Ще работи Боран отвътре, ще човърка психиката му и, ще го докара до там, че да си говори сам както се казва.
Много ми докривя като станах свиделка на скандала Confused между Съла и Боран.
Тя просто изгуби контрол и се отдаде на гнева си-крещяща, хвърляща, трошеща, плачеща, скъса ми се сърцето за нея, а Боран е жив да го оплаче човек.
С кого по-напред да се справя, с Берзан ли, с всеки от клана който го моли за помощ ли, с присъдата на Съла и дебнещите за изпълнението й лешояди зад всеки ъгъл ли, или с ревността на Съла(за нея не се усеща), подложен е на нечовешко напрежение, и е притиснат от проблеми като с преса?!
И накрая напрежението помежду им ескалира ноооо така става когато мълчанието се е настанило във връзката им, а разговорите им потънаха в забвение.
Не виня Боран, че мълчи, защото го прави целенасочено с цел безопасността на Съла и веднага, ще дам примери за това за да не звуча голословно.
Той предприема изключително рискована оперция относно Зелиха и нейното преместване от място на място, не може да допусне, и няма право на грешки, затова постъпва безкомпромисло относно Съла.
Та да се върна към примерите.
Не може да сме забравили как всеки път в стремежа си Съла да помагаше по повод различни човешки съдби тя все оплескваше нещата. Едва ли сме забравили колко жертви се дадоха в Мардин заради прибързаността и необмислеността на действията, и думите на Съла.
Разбира се, че не го правеше с умисъл но важен бе резултата, а той в 99% от случаите когато се намесеше тя, беше повече от плачевен.
Някои от Вас не сте съгласни с поведението на Боран, че мълчи заради нейната безопасност, добре тогава, ще Ви издам малко за предстоящото в случай, че пропускате този момент .
В най-скоро време Боран, ще разкаже истината на Съла за мълчанието си и какво, ще направи тя, ще отиде на среща с Берзан!?! ooooh!
Оттам насетне Боран направо, ще излезне от кожата си и отношенията им много, ще се влошат, и с право, защото Берзан съвсем не е хрисим тип какъвто изглежда.
Ще успее да заблуди с поведението си Съла и тя, ще започне да напада Боран, и ще настъпи пълен крах в отношенията им.
Агата най-добре го познава и знае, че зад спокойното му привидно на пръв поглед поведение стои кръвожаден убиец но това няма да спре Съла и тя, ще отиде на среща с него. В качеството си на каква, ще отиде при Берзан, там ли й е мястото като жена, а на всичкото отгоре няма да благоволи да осведоми Боран за намерението си, отново прибързва и действа на своя глава както правеше в Мардин?!
Това, ще е кулминацията на разрива в отношенията им с Боран.
За тази и прибързаност, и необмисленост говоря, и Боран има право да мълчи, затова не го виня, защото познава Съла, и знае как би реагирала, както и ще реагира, и то грешно за пореден път, както го и прави.
Не ме разбирайте грешно, не оправдавам Боран за мълчанието му и както казах преди дни за мен това е пробойна в сюжета, и причина за това са сценаристите, защото двете неща(прозорлив и усещаш случващото се още във въздуха мъж като Боран остава сляп за ревността на жена си, и чувствата на Зейнеп) са взаимноизключващи се.

Поведението на Боран се промени след обаждането на Берзан, за когото той не можеше да си спомни и установи, че все още има бели петна в паметта, но инстинктивно усещаше страха и, че нещо лошо предстои. Това го извади от равновесие, страха и паниката го обзеха.
Колкото до Съла и срещата й с Берзан- да беше много импулсивна, но с това спаси живота на Зелиха. След нейните думи Берзан остана безмълвен и настъпи прелом в него. По натам ще видим.

# 590
Много сладка Берг тук  bouquet

# 591
  • Разград
Зад кадър - рекламата за 2014 г.

https://www.youtube.com/watch?v=enuCtSziJN8

# 592
Наде, много ми харесва анализа ти на поведението на Боран, причините за мълчанието му. Намесата на Съла почти винаги водеше до провал на операциите по спасяване на хората.

Много харесвам бекстейдж видео как се снимат разни неща - реклами, филми, др. Джансу за Лореал бекстейдж е много сладка.

Бихте ли споделили кои турски актриси са ви симпатични. На мен Джансу ми харесва, още когато я видях в Езел. Харесвам още Мине Тугай и Фарах Зейнеп Абдула. Има и много други, които са красиви, но тези двете са много чаровни.

# 593
  • Разград
Cansu Dere & Reklam Filmi Kamera Arkası Görüntüleri

https://www.youtube.com/watch?v=ySjouDqfgqA

# 594
Турците имат и правят много хубави реклами. А ние всякаш нямаме такива разчупени, идейни и лъскави Thinking

# 595
Цвети, аз също мисля, че срещата на Съла с Берзан имаше положителна роля. Не помня нашият ага успя ли да разбере това или не. Предстоят тежките моменти, поживём — увидим.

Турците са изключителни майстори в правенето на много неща. Имат невероятни музикални шоута, правят невероятни игрални филми и сериали. Аз много харесвам игралните им филми. Гледали ли сте "Пет минарета в Ню Йорк" на Махсун Кърмъзъгюл и с негово участие. Много е хубав филмът.

# 596
# 597

Джиджи Hug...мерси ,душко...аз докът са накиля ...даже търсих връзки ... ooooh! #Crazy hahaha hahaha hahaha

За Берзан и ...Боран ,Съла...гледайки го на руски, аз така и не разбрах...че Берзан постоянно държеше на тръни Боран ,то е ясно...НО Naughty...никога не му посегна...нито на Съла...само предупреждаваше ...ЗАЩО ???...незнам ,може и да греша ,обаче останах с впечатление ,че Берзан се възхищаваше на любовта на Б и С...и жадуваше за такава...той наистина обичаше Зелиха ,но не беше избрал подходящият начин да я изрази...даже най долният... #Cussing out #2gunfire...срещата му със Съла го отрезви...и разбра ,че за него има само един път...смъртта...

# 598
Наде, много ми харесва анализа ти на поведението на Боран, причините за мълчанието му. Намесата на Съла почти винаги водеше до провал на операциите по спасяване на хората.

Много харесвам бекстейдж видео как се снимат разни неща - реклами, филми, др. Джансу за Лореал бекстейдж е много сладка.

Бихте ли споделили кои турски актриси са ви симпатични. На мен Джансу ми харесва, още когато я видях в Езел. Харесвам още Мине Тугай и Фарах Зейнеп Абдула. Има и много други, които са красиви, но тези двете са много чаровни.
Скрит текст:

За първото почервенено Дани, абсолютно. Peace
Никога не стикова намеренията си с него в Мардин(и в Истанбул не е по-различно), а ако го беше направила нямаше да има толкова жертви.
Пак казвам не я виня за намеренията й, защото е добронамерена, винаги съм я разбирала но не одобрявам прибързаността й и, че влиза/ше в битки без знанието на Боран при все, че самата тя е застрашена от смърт, защото силиците й не и стигат да се бори без Боран, даже в определени моменти му и вредеше поставяйки го пред свършен факт, и връзвайки ръцете му ноооооо той и пътя към Ада е осеян с добри намерения.
Веднага, ще дам пример, историята с влюбената двойка.
Избърза, изпревари Боран и съответно момчето беше убито а момичето на по-късен етап се обеси, и още, и още, и още примери бих могла да дам.
Скрит текст:
Що се отнася до това дали срещата й с Берзан е повлияла на решението му относно Зелиха не мисля, че трябваше да застава лице в лице с този звяр без знанието на Боран. Peace
Да, не и посегна но уби доверен човек на Агата, Самим и той е причината за прострелването на Дживан, който едва оцеля.
Тя въобще не е наясно колко опасен противник е Берзан и как съсипва Боран човъркайки психиката му но не се и вслушва в думите на Агата а го напада като Лъвица(предстои да видим и тази сцена).
Според мен трябва да има пълно доверие на мъжа си, защото във времето доказа обичта си към нея и никога нито я подведе, нито я предаде, нито се отказа от нея. Тя го направи предлагайки му да се разделят(предстои ни да видим), така ли се решават семейни проблеми като си тръгваме и се отказваме от любимия човек ли, не мисля!?!

За второто почервенено изречения.
Нямам любимки, ни любимци сред тяхната гилдия, има такива на които симпатизирам(на едни кариерата следя по-изкъсо, на други не чак толкова).
Харесвам Хазал като Фериха, Туба като Аси, Гизем Караджа като Гюнеш в третия сезон на ОС, Фахрие в КСШ с Киво, започна да ми харесва и Джансу. В общи линии с тези акриси съм запозната повече от другите им.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 11:55 от Neidjal

# 599
Ваняяяяяя, много ти благодаря  love001 за указанията, станааааааа, Party току що го изпробвах.
Силистра ти си на ход с 71 епизод в Докса, заповядай.

http://dox.bg/files/dw?a=9623d9ce01

Надеееееееее,  newsm51 newsm51    Благодаря ти.    love001
Моля, Simple Smile беше проба и то успешна, и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт