На колко фронта риете?

• 4 204
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • out of space
Матурите спадат ли към боклука? Че съм така вече  #Crazy
Какво ти риене, Бог Вишну пасти да яде, може ли чак в 00.30 да обърна внимание на форума?!

# 16

Какво ти риене, Бог Вишну пасти да яде, може ли чак в 00.30 да обърна внимание на форума?!
ПА той е най-важният фронт, толкова ли не можеш да си организираш времето tooth
Аз на ни един, що да се бъхтам Sunglasses

# 17
  • Down south
И как се справяте?   Няма да давам примери, защото искам да прочета мненията на войници, не на плямпала.   bouquet
Аз съм боец или по-скоро бойна мадама.
Фронтовете са няколко:
- служебен, там битките са ежедневие

- личен, налични командир- съпруг и ординарец -дъщеря и двамата мислят, че са значими, но практически отговарят пред мен. Важното в случая, е всеки да си мисли, че е значим, това прави нещата с комнандването къде, къде по-лесни

- роднински, този фронт упорито ми се опъва вече над 18 години, поради наличието на мащеха. Удобството е, че фронта се намира в братска България   bouquet

Поздрав за всички бойни мадами  Peace независмо в коя точка на света се намират.
 Битките, навсякъде са битки, независимо в коя част на/от света се водят.

# 18
Заглавието на темата ме развеселява страшно, особено глаголът "риете"   tooth

# 19
  • Mediterraneo
Премахнах един от фронтовете, които ми костваха много нерви и усилия на моменти- напуснах работа. Сега действам само на един фронт- грижа се за семейството си. Но сега пък взе да ми тежи това, че съм без работа... Въртележка!

# 20
  • Tам през Атлантическия океан
На колко фронта риете?

Като прочетох заглавието и си предстаих глиган в анцУнг  рие ли рие  Laughing

Та аз съм 'усвинила' на  мн. фронтове  Mr. Green
почна на един , отида на трети , пети  Laughing после пак се върна на първи  Simple Smile маркила съм гоооляма територия  Joy
Непредвидима  Laughing

# 21
Аз съм боец или по-скоро бойна мадама.
...
Поздрав за всички бойни мадами  Peace независмо в коя точка на света се намират.
Битките, навсякъде са битки, независимо в коя част на/от света се водят.

Браво, момиче! Поздрави от борбена България   Hug

# 22
  • на кого му пука
На колкото се наложи.
И нямам избор - справям се!

И аз така ,но не твърдя че успявам навсякъде и с всичко да се справя както ми се иска.

Каква е целта на темата?Да докажем ,че бг-маммите сме мултифункшън?То за това няма спор изобщо. Mr. Green

# 23
A, да рият другите. Аз га е требвАло съм ринАл/орал
Служителите - да си изпълняват задълженията, да орат
Любовника - да си оре бившата ми жена. Да ме е питАл преди да я земе
Сина - да си оре кифлата, сам си я е избирал
Само бившата любовница ми е дерт, никой не я оре и май пак ще си я ора сам ако не се намери колхозник да я оре...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт