28 ОДЗ Ян Бибиян - || яслена група набор 2013 приети за септември

• 4 069
  • 32
  •   1
Отговори
  • София
Родителите, чийто деца са приети за септември месец в 28 одз Ян Бибиян, ако желаете може да се опознаем и да комуникиране тук или във фейсбук групата,  която направиходих, а именно: || яслена група набор 2013 - 28 ОДЗ Ян Бибиян. Ще ми е приятно да се запозапознаем и да отменим информация Simple Smile

# 1
Привет и от мен Simple Smile

# 2
  • София
Записа ли се вече? Ходи ли до директорката?

# 3
Още не съм, в понеделник ще я вършим тази работа, а вие?

# 4
Здравейте,
Честито на приетите малчовци!
 Извинете, че нахлувам в темата ви,знам че има друга, но питането ми е конкретно за 28 ОДЗ. Има ли някой, който иска размяна с 19 ОДЗ?
Пожелавам бърза адаптация на дечицата в яслата!

# 5
  • София
Здравейте,
Честито на приетите малчовци!
 Извинете, че нахлувам в темата ви,знам че има друга, но питането ми е конкретно за 28 ОДЗ. Има ли някой, който иска размяна с 19 ОДЗ?
Пожелавам бърза адаптация на дечицата в яслата!
Здравейте! Аз по принцип много исках 19 ОДЗ,защото като малка аз съм била там, но вече не съм сигурна,  че искам да бъде там. До колко знам има някакъв проблем с персонала. А и басейна им не работи. Децата играели на балконите, защото площадката нямала акт 16. Не знам до колко е вярна информацията де. Ти защото искаш размяна?

# 6
За 19 ОДЗ преди няколко дни майка от площадката, която е преместила дъщеричката си, каза че управата на заведението е под всякаква критика, едно крило вече не функционира поради липса на персонал, има постоянно текучество на педагогическия състав, беше крайно недоволна от месеците, в които детето и е посещавало 19 ОДЗ.

# 7
Искам да  преместя дъщеря ми в 28 ОДЗ, защото познавам персонала от преди 12 години, когато  синът ми беше там и бих била спокойна, че ще се грижат добре  за детето ми. За съжаление миналата година, когато кандидатствах имаше 4 места  за  набор 2013.
В 19 площадките функционират,  директорката е много разбрана, обеща, че басейнът ще се оправи, но честата смяна на персонала е  факт.

# 8
  • София
Разбирам тревогите ти. Аз лично за сега не искам размяна. Пожелавам успех!

В понеделник се видях с директорката и меко казано съм очарована. Ако всики директорки бяха такива щеше да е супер. Тя е била директорка когато съм плувала в басейна. Организираха се състезания Simple Smile
И така.. Какво ли не си говорихме. Супер беше.
А ние се оказа, че ще сме в 1 яслена група, защото има много дечица приети и ще се разспределят по групите.

# 9
Здравейте, ние ще сме във вашата група !
Незнам дали са отпуск през Август месец персонала(никой не ми вдига телефона), но Вие знаете ли кога ще има родителска среща и кога ще започват децата от 01.09 или от 15.09?

# 10
Градината започва работа от 01.09. До 15.09 ще са сборни групи, но не е ясно дали ще е с персонал на 28 ОДЗ или и с гостуващи.

# 11
Здравейте, питам защото не знам кога да направим изследванията, дали да са готови всички изследвания за 01.09 или след 01.09 да ги правим? Очаквах някаква допълнителна информация поне на страницата на 28 ОДЗ Sad

# 12
  • София, Манастирски ливади
Страницата не ми се вярва да обновяват, така че не разчитайте на нея. Както е казала Nicolla официално учебната година започва на 15.09 до тогава са сборни групи. Ако детето ви ще тръгва за първи път на ясла, аз бих изчакала 15.09, стига да имате възможност разбира се.

# 13
Здравейте,радвам се,че ви открих тук. Ще се радвам да се запознаем и на живо. Вчера бях при сестрата, за да  запитам дали всичко е наред с документите и дали мога да пусна детето от понеделник. Идеята ми беше да не я пускам в сборни групи,но се оказа, че скоро няма да ги разделят и поне до края на месеца ще са сборни. Още няма определена дата за родителска среща.
Вчера една майка ми каза, че дрешките на децата трябва да са без качулки, някои знае ли,дали и при нас има такова изискване?

# 14
В списъка, който ми дадоха при записването няма подобно изискване, хм а на мен в началото на миналата седмица ми казаха, че сборните групи са до 15.09

Общи условия

Активация на акаунт