Знаете ли кого видях? - тема 27

• 160 344
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Свирка си човекът.. Whistling Joy

# 616
А как се казва той?

# 617
Даниел Петров.

# 618
Wow.... Съвсем други впечатления имах от този човек.... Беше женен за едно от момичетата на късмета или нещо подобно, Ани се казваше. Тя се хвана с някакъв богаташ и го заряза. Голяма драма беше. После беше адски щастлив като му се роди детето, обясняваше как са го кръстили като са взели първите букви на неговото име и това на жена му....А сега с тая карибка... В потрес съм...

# 619
  • постоянно
Jeremy Clarkson  от Top gear . Живее недалеч и го видях в един пъб. 😊

# 620
Май само аз не знам коя е карибката.

# 621
  • постоянно
Silverstone ,
И аз незнам.  😊 Не си сама !

# 622
  • София
Silverstone ,
И аз незнам.  😊 Не си сама !

И аз. Blush

# 623
Wow.... Съвсем други впечатления имах от този човек.... Беше женен за едно от момичетата на късмета или нещо подобно, Ани се казваше. Тя се хвана с някакъв богаташ и го заряза. Голяма драма беше. После беше адски щастлив като му се роди детето, обясняваше как са го кръстили като са взели първите букви на неговото име и това на жена му....А сега с тая карибка... В потрес съм...

Сериозно? Shocked Човекът колко скромно изглеждаше,пък какъв лИбовник се извади. Mr. Green

Пишеш:"пенка карибското тяло" в google и ....voila.  Laughing

# 624
Май само аз не знам коя е карибката.
Пенка - Карибското тяло, необразована, грозновата ромка, хвалеше се, че спи с дъртаци за пари,  участваше в Мис България.
https://www.google.se/search?q=%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0+%D … 8gCFcLcLAodE-ECPg

# 625
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Няма да питам кой  мъжа е с нея. Shocked

# 626
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Няма да питам кой  мъжа е с нея. Shocked
този
Скрит текст:

# 627
  • София
 ooooh!

# 628
Потресена съм.Първата снимка я преживях,обаче последната ми дойде в повече. doh  rotfImao

# 629
Ох, майко Sick Карибите биха потънали от срам ако можеха да видят Пенка.

Общи условия

Активация на акаунт