Знаете ли кого видях? - тема 27

• 160 351
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Rock & Roll feeling ...
Много ми е симпатична Никол Станкулова, висока ли е ? На екран изглежда много висока .   Wink

Ирра с какво животинче беше  Mr. Green ?

# 706
  • ту тук, ту там
Не е висока Никол Станкулова, виждала съм я.

# 707
Никол Станкулова не ми се стори висока, колкото изглежда на екран. Но там винаги е на висок ток, а сега беше с маратонки. Симпатична, слабичка, с хубава коса. И аз я харесвам.

# 708
  • ту тук, ту там
Начинът, по който си носи косата, също я прави визуално по-висока от реалното.  Peace

# 709
И на мен ми изглежда висока с дълги, хубави крака, макар че съм срещала постове на един мъж тук във форума, мисля че беше Бонго (ако греша, нека ме извини), който многократно повтаря, че Никол имала много криви крака Rolling Eyes...

# 710
  • На земята, която е всъщност звезда.
...
Ирра с какво животинче беше  Mr. Green ?

Не се видя, чакаше май за резултати.

# 711
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен ми изглежда висока с дълги, хубави крака, макар че съм срещала постове на един мъж тук във форума, мисля че беше Бонго (ако греша, нека ме извини), който многократно повтаря, че Никол имала много криви крака Rolling Eyes...

Дори да не е висока,явно има хубави пропорции,защото изглежда издължена . И изглежда със дълги крачета. Но,да, не са хубави .  - http://hotarena.net/userfiles/content/12809/original/nikol-stank … lova-_MG_9506.JPG

# 712
  • Вестерос
Много ми е хубава на мен, много я харесвам и като човек от показаното в единия вип брадър

# 713
В неделя следобед Венета Райкова в ИКЕА - със силен грим и прическа. В събота вечер Митко от Сървайвър на премиерата на "Гео" в Народния театър.

# 714
На два пъти късно вечер Денди да си разхожда кучето. ММ каза, че първия път го помислил за самотна възрастна леля.

# 715
Тома Томов на ул.''Шипка''.Същият си е като на тв екран.

# 716
Вили Марковска в Gallerry bar & dinner в манастирски ливади. Русата Златка и Елена Кучкова пак в квартала мъчеха се да изкарат един джип от паркинга пред супера.

# 717
Цветана Манева на "Славейков"- много остаряла и обикновена.

# 718
  • Вестерос
Орлин Горанов, попя ни

# 719
Лилия Маравиля в НДК на прожекцията на Хамлет. Добре изглеждаше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт