ЯНУАРИ 2016

• 38 540
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
И аз ще чета само позитивни истории и техники. Повечето са в сайтове на английски, в БГ се набляга на драмата...

# 661
Относно раждането - най-важно е да сте спокойни и да мислите позитивно, не зависимо как ще родите. При мен и двете раждания (раждах нормално с упойка) минаха леко и без проблеми. Особено второто раждане след два часа бях на крака и отидох да си видя детенцето.

Plamito сигурна съм, че ще изкарате един страхотен рожден ден в неделя.

В неделя да стискате палци за нашата кака - ще се явява на състезание по художествена гимнастика.

Аз утре съм на лекар и вече нямам търпение.

# 662
  • Пловдив
Рано е още,а се разприказвахте за раждане... Laughing

# 663
Ей тук си чета какво се случва по седмици, както и на ММ:
http://bremennost.bg/bremennost-po-sedmici.html

# 664
  • Пловдив
Почнах да чета и... Shocked така останах...възможно ли е на зародиш с големина 8-10 мм да има оформено лице newsm78

А къде пише коя г.с. на кой месец отговаря Rolling Eyes

# 665
# 666
Здравейте, момичета! Много съм щастлива!  Party
Прегледът мина прекрасно! Видя се сърчице и си имаме ръчички и крачета!  Heart Eyes
Благодаря за палчетата и пожелавам на тези, които не са видели сърчице съвсем скоро това да се случи и да усетят тази емоция!   bouquet

# 667
Здравейте, момичета! Много съм щастлива!  Party
Прегледът мина прекрасно! Видя се сърчице и си имаме ръчички и крачета!  Heart Eyes
Благодаря за палчетата и пожелавам на тези, които не са видели сърчице съвсем скоро това да се случи и да усетят тази емоция!   bouquet
Честито Heart Eyes  bouquet
Аз днес се престраших да се кача на кантара. Последно се теглих средата на април и бях 61,2кг , а днес съм 62,8кг (висока съм 173см.) Видимо съм напълняла и очаквах по шокиращ резултат , но съм мн мн мн доволна. Laughing
Страшно мн ми се спиииии. Мурзи  Crazyме даже да направя вечеря. Малкия постоянно иска нещо да правим ,а аз съм парцал.  Crazy#Crazy

# 668
На мен ми текна кръв днес в 14.00.  Отидох при случайна докторка тя 3 мин гледа плода и каза, че е голямо но не вижда пулс. Пита  
сестрата тя дали вижда. И сестрата каза че не вижда. След дълго пулене пусна звук и се чуха пулсации. 10 минути ме гледа така и несе вдяха а само се чуваха пулсациите. Тогава отидох при докторка, при която ходих с втората си бременност и тя като ме г,еда видя пулсациите и ми покоза и аз ги видях. .Каза че е добре развито и си отговаря на 8 сед. 3 дена .
Сега продължавам да кървя. Големи нерви трябва да имам .Аз взех че си казах , че да става каковто трябва да става.
Аз за 1 седмица качих 500гр

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 19:06 от Люлия

# 669
Люлия, стискам палци всичко да е наред и да мине бързо това неразположение. Изписаха ли ти хапчета? Аз заради неуспешна бременност сега съм на дуфастон до 12 г.с. Може би трябва да пиеш нещо? А иначе си права, каквото е писано ще стане, а силно се надявам да е положителен краят, след 8 месеца! Успех!!!  Hug

# 670
Dimana84 благодоря ти
Изписаха ми утрогестан 3 пъти по 2 таб вагинално, нош па и па аверин. Не са ми казвали да лежа нито да си почивам Grinning

# 671
Аф, тоя утрогестан винаги ми е бил противен, голямо гадене от него, но мои приятелки така си запазиха бебетата, след като почнаха да кървят. Та, явно помага Simple Smile Иначе за почивката и аз си мисля, че и да се лежи и да не се лежи, все тая. Гледай си спокойствието и дано всичко отмине бързо Simple Smile

# 672
Люлия пращам ти само положителни вибрации,вярвам,че всичко се е наред.
Може да не са ти казали да почиваш ,но ти почивай активно взимай си лекарствата и мисли положително колкото е възможно. Hug Hug Hug
Честито на  petya_g_ и лека и спокойна бременност!
Аз стягам багажа утре ще пътувам с малката до Сф.ще се възползваме от болничния ми хем и детето да смени климата .

# 673
Люлия, стискам палци всичко да е наред!
Утрогестана е ужас, съгласна съм. Хем съм на ниска доза и пак ми действа зле.

# 674
Люлия  Hug Praynig. Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт