Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 36 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
да задам и моя въпрос Simple Smile В профила ми в системата забелязах, че съм избрала район на месторабота вместо Триадица, Средец. Промених го, това дали ще е проблем при записването на дъщеря ми след като излязат резултатите от 2-ро класиране или между класиранията промяна не мога да правя?

До заключването на системата може да правите всякакви промени. Ако сте класирани и промените нещо тогава може да имате проблем.

# 376
Здравейте,
да задам и моя въпрос Simple Smile В профила ми в системата забелязах, че съм избрала район на месторабота вместо Триадица, Средец. Промених го, това дали ще е проблем при записването на дъщеря ми след като излязат резултатите от 2-ро класиране или между класиранията промяна не мога да правя?

До заключването на системата може да правите всякакви промени. Ако сте класирани и промените нещо тогава може да имате проблем.

Благодаря за бързия отговор. Бяхме класирани - да. Но се отписахме, кандидатстваме за друга градина и сега реално направих промяната.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 15:42 от Ema*08

# 377
  • София
Здравейте,

Ако на първо класиране не сте приети и не ползвате предимост за месторабота няма проблем. А и сега все още могат да се правят промени докато не е заключена системата.

# 378
Здравейте,
Можеш да актуализираш и променяш профила между класиранията, ще важи за предстоящото класиране, но не и за извършено вече такова.

# 379
изобщо второ класиране ще има ли Simple Smile Денят си замина, а никой не обявява свободни места за второ класиране

# 380
  • София
в Средец за набор 2012 е плачевно положението............не стига, че има толкова малко места ами и една от градините е обявила и граничен район с Триадица, че и оттам да идват кандидати.....а никоя градина от съседните райони не е обявила граничен със Средец...........

# 381
изобщо второ класиране ще има ли Simple Smile Денят си замина, а никой не обявява свободни места за второ класиране
Така се каляват нервите на родителите  smile3515

# 382
Така се каляват нервите на родителите  smile3515

То няма никаква интрига за това второ класиране, ама да не сме капо, все трябва да се наредим на опашките. По-зле от район Красно село едва ли има. Другарката Фандъкова не знам къде и какво строи, но със сигурност не е в район Красно село

# 383
  • София
Така се каляват нервите на родителите  smile3515

Според мен чак на 22.05 ще ги обяват и на 23.05. класиране. И аз никъде не виждам обявени свободни места за следващо класиране.

# 384
Местата (единичните бройки, де) обикновено цъфват около 18 ч (не съм засичала в колко точно ама там някъде). Привечер погледнете пак. И търпение....... ще ни е нужно много!

# 385
То няма никаква интрига за това второ класиране, ама да не сме капо, все трябва да се наредим на опашките. По-зле от район Красно село едва ли има. Другарката Фандъкова не знам къде и какво строи, но със сигурност не е в район Красно село

Има, Люлин  Grinning и тук сме цъфнали и вързали...  ooooh!

# 386
А, Люлин щом има градини, където в яслена група се влиза със 7 т., не можете да се мерите с Красно село, където тези с кака/батко в градината са на лотария  Peace

А като се появят новите места, да не очаквате нещо кой знае какво  Mr. Green
Ще е нещо от сорта:
2 места за 2010 набор в Бухово;
3 места за 2011 набор в Кремиковци;
2 места за 2009 набор в Нови Искър
 Stop

# 387
2 места за 2010 набор в Бухово;
3 места за 2011 набор в Кремиковци;
2 места за 2009 набор в Нови Искър
 Stop
Ще включат и местата, за които вече е имало новина миналата седмица, най-вероятно.

# 388

Има, Люлин  Grinning и тук сме цъфнали и вързали...  ooooh!

За Люлин трагедията е постоянна.......  Twisted Evil

# 389
Точно за Люлин жребия беше между деца с 8,2 точки.... Плаче ми се.... ама ще калявам нерви и аз....

Общи условия

Активация на акаунт