Женени от пръв поглед - 7

• 55 272
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Тра-ла-ла
Георги защо си носи халката?  Thinking
Тия неща сме ги обсъждали многократно, че 100% участниците имат здрав договор. Според който явно в определен срок двойките са длъжни да са заедно, дали наистина или фиктивно. В това число влизат и всички заблуждаващи похвати като пръстени, общи снимки, интервюта и т.н. Иначе рейтингът ще клони към 0, на където и се е запътил, де  Mr. Green

# 211
http://vbox7.com/play:2ed7f1d4ce
Предаването от тази сутрин  Peace

Много потайни тия хора,нищо не казаха и не издадоха - заедно ли са,не са ли  Rolling Eyes
Имам чувството,че тяхната връзка е пълна игра в това предаване,за да има интрига и съответно,за да се гледа.
Но отново си мисля,че това не са хора един за друг!
Твърде различни са.

# 212
  • SF
Не, нямат клауза, заради която да се снимат. На телевизионни участия, свързани с проекта, в който участват, носят халките, за да се запази тайната от широката публика. Близките им са наясно как им се развиват браковете. Но не са длъжни да заблуждават, че всичко е наред, когато не е и обратното - че са в раздор, а всъщност семейството им се развива нормално. Не са длъжни да спазват съпружески задължения, само явно не трябва да споделят публично (нито пред екран, нито във фейсбук) какво се е случило след тези 5 седмици, които вече са изтекли.

# 213
  • Тра-ла-ла
Esmee, за едно и също говорим  Grinning

# 214
  • Берлин
аз пък си мисля, че форумът тук е единственото място, където предаването се...."гледа"  Joy

# 215
  • SF
Ми не. Много хора гледат вечерните предавания по Нова и Бтв, а не пишат във форума.

Да, Джулая. И назад имаше твои изказвания, които ме спряха да напиша своите, защото щяха да са като копи-пейст.
Не винаги и не 100% от мненията ни съвпадат, но то не е и необходимо.

# 216
  • София
http://vbox7.com/play:2ed7f1d4ce
Предаването от тази сутрин  Peace

Много потайни тия хора,нищо не казаха и не издадоха - заедно ли са,не са ли  Rolling Eyes
Имам чувството,че тяхната връзка е пълна игра в това предаване,за да има интрига и съответно,за да се гледа.
Твърде различни са.

"Потайни" са, защото имат подписан договор с продуцентите и нямат право да издават неща от предаването.

Относно желанието на Георги жената до него да е хубава е доста посредствено.Може би като него  самия....

# 217
Георги каза: Дано да е красива! За останалото се доверявам на специалистите.
Да е красива не е единственото му изискване към бъдещата му жена.

# 218
Изгледах запис на участието на Георги и Гергана в сутрешния блок днес. Според мен са заедно и към днешна дата. Потвърди ми се впечалението, че Георги е изключително неуверен, невротичен, а Гергана - здраво стъпила на земята, реалистка и се чувства добре в кожата си. Дано да им се получи. И на тях, и на другите двойки.

# 219
  • София
Може ли, като се запознаят в ритуалната зала, ако не се харесат от пръв поглед да няма брак?  newsm78  Просто единия отказва да сключи брак....

# 220
  • Тра-ла-ла
Назад в епизодите някой участник беше казал, че можело. Но не го вярвам

# 221
Изгледах клипа, доста по-приятни ми изглеждаха и двамата. Може пък да са изгладили отношенията

# 222

Твърде различни са.

Само аз ли не видях ( по - точно не чух, понеже само слушах)  нищо потайно - спазват си договорните задължения, но слушайки ги съм сигурна в едно - като малко по интелегентни от другите двойки са се нагърбили със задачата да правят интрига, която така и не ни бе показана. Лош сцеарии и режисура!! Записали са се по скоро да се забавляват или са взели това решение след като са разбрали, че няма да се получи между тях. От участието си и двамата са доволни и са постигнали, това, което са целяли. Само дивиденти. Не са заедно, но подържат приятелски отношения. Като цяло формата ги сближил. И Георги не е никакъв ръб ! И никой не може да ме убеди, че съвсем нищо,  нито стотинка не са получили от формата. Това прозрях аз.

Убедих, се че Саръиванов им казва какво да публикуват в профилите си за да има интерес, ако изобщо това са им истинските профили, а не направени от продукцията...

Изобщо този човек защо се занимава с режисура - НЕ!!!, не му се получава. Даже никак. Визирам Вито.

ПП Сега видях, че е публикувано докато писах - те не са ги разваляли, отношенията- всичко бяха сценки. Но няма и любов... А може и да им е малко времето.

# 223
Според мен Г и Г са си все още заедно.

# 224
  • SF
Нямат хонорари.
Не убеждавам никого.
Сега, ако на някой ще му стане по-добре, нека си представя, че по един мерцедес са подарили на участниците. Или вила на морето. Или каквото искате. Не убеждавам никого, казвам го за следващите, които ще прочетат: И никой не може да ме убеди, че съвсем нищо,  нито стотинка не са получили от формата. Това прозрях аз. и ще го интерпретират като "една жена във форума каза, че са им платили много тлъсти хонорари".
Е, няма хонорари.
Саръиванов режисьор ли е? Или продуцент?
Той не е накарал Гергана да пуска снимка на видеозон и бебе и после да пилее телевизионно време, казвайки, че не е нейното.
Гергана сама ви пуска закачки.
Дава ми идея за предаването, в което аз ще се появя и ще стана героиня във форума. Wink Много ще се смея.

Общи условия

Активация на акаунт