Женени от пръв поглед - 7

• 54 644
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Съжалявам, но щом вие можете да пишете и аз мога да го правя. И на мен нечии мирогледи не ми допадат, но не съм спряла никого да изказва мнението си, още по-малко да живее живота си както иска. Не сте ме видяли пред някой магазин за лакове с протестна табела, нали?

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 15:43 от praschinka

# 481
Разбрахме,че ако имаш повече обувки,дрехи,чанти или лакове,си кифла.

Нищо не сте разбрали. Казах, че кифла е жена с елементарни потребности, ограничаващи се с добър външен вид, да бъде харесвана и да се забавлява.

# 482
Много навътре приемате всичко, това е просто шоу. Peace

# 483
Шоу, шоу... ама все пак Георги е най-интелигентен, а Гергана е кифла. И циганка. И яде малки котета за закуска.
 Wink

# 484
Интересно ми е всички,които така смело заключават,че Гергана няма други интереси,а само спорт и поддържане на добър външен вид,да напишат с по няколко думи за интересите на всички останали участници от предаването. Щом имате виждания за нейните хобита,значи трябва да имате и за тези на другите!
 Или гледаме различни предавания,или вашите разсъждения са създадени абсолютно безпочвено. Аз например не съм наясно с интересите на нито един от участващите,по простата причина,че в нито един епизод не е показвано,дори казвано!

# 485

Шоу, шоу... ама все пак Георги е най-интелигентен, а Гергана е кифла. И циганка. И яде малки котета за закуска.
 Wink

Не е вярно! Георги е ръб, комплексар, лицемер, слаб любовник, гей, а Гергана е една млада, красива, позитивна и успяла жена! Wink

# 486
Аз пък не знам защо трябва да си имаме фаворити и непременно да харесаме някой от тримата мъже и да го обявим за най. На мен никой не ми харесва и с никой от тях не бих си имала вземане даване. Атанас е добро момче, но семпло. Няма големи претенции и поради това е склонен да отстъпва, иска простички неща и нито се стреми към перфекционизъм, нито го търси у някой друг. Прекрасни качества, но повечето жени имат нужда от мъж който да ги води, който да е силният във връзката. На Антония й пасва перфектно, защото обича да се налага и да наставлява.

Стефан пък много държи на визията и имиджа. Жена му трябвало да е хубава, че иначе ще го е срам да я покаже. Спалнята му прилича на покоите на кино звезда. Всичко в черно и излъскано до блясък. Харесва му да му е чистичко, сготвено и някой да му топли леглото. Но и много други мъже са така, а той има и хубави качества. Забавен е, прави жестове на внимание към Светла - плюшеното мече, гривничката със знакът безкрайност, уреждането на залата в Казичене. Недостатъците могат да му се простят, стига наистина да има чувства към Светлана, а не просто да си търси чистачка.

Георги... той ми беше симпатичен в началото. Сега въобще не ми харесва. Виждам един манипулатор, един човек, който се опитва да изпъкне не като демонстрира лични качества, а като омаловажава качествата на другите и така излиза, че той е по- добрият. Хвърляне на компромати, вадене на кирливи ризи, доукрасяване на истории и преувеличаване на дреболии. Цял сезон спа и се вайка и чак накрая като остана сам и му дадоха камерата му дойде музата да изнася представления пред бялата дъска и да остроумничи. Това е човек, който много иска да блести и изпъква и затова не иска около него хора, които могат да му хвърлят сянка. Може би и прекаленото драматизиране е заради това. Според мен фенките му не го харесват защото е интелигентен, раним и чувствителен, ами защото им се вижда ларж - социален статус, пари и модни дрешки. Това виждат в него. Защото не е показал нищо друго. Нито уважение и отношение към жените, нито честност и лоялност, нито мъжко поведение и доблест. И да, не е толкова черен и заслужава любов и разбира се му я пожелавам, но горко й на късметлийката.

# 487
Интересно ми е всички,които така смело заключават,че Гергана няма други интереси,а само спорт и поддържане на добър външен вид,да напишат с по няколко думи за интересите на всички останали участници от предаването. Щом имате виждания за нейните хобита,значи трябва да имате и за тези на другите!

E не е чак така - доста неща бяха обсъждани и намекнати - дори да има и режисьорска намеса - пак остават и много реални, освен това от разсъжденията на човек много неща стават ясни - Не помня всичко но ето:
1.например Гери каза, че се интересува и вярва в хороскопи, гадаене и т.н. Другото е, че обича да пътува и обикаля света. Призна си, че е състезател по натура и обича да участва в състезателни игри.

2. Георги обратно - не обичал да пътува, бил домошар и си седял вкъщи. Не спортува и го намира за скучно и досадно.  От разговорите става ясно, че се интересува от психология, или поне дава вид, че се интересува от това. Той беше човека, който спомена 2-3 пъти, че е чел нещо в книга - значи обича и да чете. Майка му каза, че дори е писал някакви неща навремето. Освен това той е много впечатлен от разни знакови личности и определено се старае да им подражава - значи преследва успех и популярност. Навсякъде, където ходиха - залата с игрите, Несебър на Св. Валентин - танците и кмета, Рим, Дори вечерята с Наско и Стефан, прояви любопитство и осъществи някакъв контакт - т.е. проявява интерес към непознати неща и е доста  обигран в общуването и социалните контакти или иска да се покаже такъв. Снобар е - личи си от снимките му във фейса, от подредбата на апартамента му - разни хай-лайф фотограии и др., ако щете дори от факта, че не иска да се мести "заради гледката" - просто е в по-снобарски квартал............... има още много.

3. Светла си пада по разни арт неща, много от тях прави сама с ръцете си. И тя поства неща във фейса, които са преписани от онези модерни книжки за  силата на позитивното мислене и т.н. - т.е интересува се от такива учения. Каза, че не харесва чалга, но слуша всякаква друга музика. Спорта - ясно. Каза, че обсъдила със Стефан няколко варианта за съвместен бизнес, тя си има 2 такива в момента - значи е предприемчива и ориентирана към печелене на пари.

4. Стефан обичал децата и семейството. Също обича да спортува. Обича компаниите, ходенето по кръчми - чалгата! Mr. Green Чак се движил сред среда на фолкпевици. Обича по-лежерното и мързеливо ежедневие - малко е още като дете. Обича кучета и животни по принцип. Като гледам и секса много присъсва в коментарите му - явно се впечатлява доста от жените наоколо. Нещата, които не го засягат пряко ги игнорира и изобщо не им обръща внимание - т.е непукист е. Робува на "марки" - става ясно от колата, дрехите, обзавеждането.

# 488

E не е чак така - доста неща бяха обсъждани и намекнати - дори да има и режисьорска намеса - пак остават и много реални, освен това от разсъжденията на човек много неща стават ясни - Не помня всичко но ето:
1.например Гери каза, че се интересува и вярва в хороскопи, гадаене и т.н. Другото е, че обича да пътува и обикаля света. Призна си, че е състезател по натура и обича да участва в състезателни игри.

2. Георги обратно - не обичал да пътува, бил домошар и си седял вкъщи. Не спортува и го намира за скучно и досадно.  От разговорите става ясно, че се интересува от психология, или поне дава вид, че се интересува от това. Той беше човека, който спомена 2-3 пъти, че е чел нещо в книга - значи обича и да чете. Майка му каза, че дори е писал някакви неща навремето. Освен това той е много впечатлен от разни знакови личности и определено се старае да им подражава - значи преследва успех и популярност. Навсякъде, където ходиха - залата с игрите, Несебър на Св. Валентин - танците и кмета, Рим, Дори вечерята с Наско и Стефан, прояви любопитство и осъществи някакъв контакт - т.е. проявява интерес към непознати неща и е доста  обигран в общуването и социалните контакти или иска да се покаже такъв. Снобар е - личи си от снимките му във фейса, от подредбата на апартамента му - разни хай-лайф фотограии и др., ако щете дори от факта, че не иска да се мести "заради гледката" - просто е в по-снобарски квартал............... има още много.

3. Светла си пада по разни арт неща, много от тях прави сама с ръцете си. И тя поства неща във фейса, които са преписани от онези модерни книжки за  силата на позитивното мислене и т.н. - т.е интересува се от такива учения. Каза, че не харесва чалга, но слуша всякаква друга музика. Спорта - ясно. Каза, че обсъдила със Стефан няколко варианта за съвместен бизнес, тя си има 2 такива в момента - значи е предприемчива и ориентирана към печелене на пари.

4. Стефан обичал децата и семейството. Също обича да спортува. Обича компаниите, ходенето по кръчми - чалгата! Mr. Green Чак се движил сред среда на фолкпевици. Обича по-лежерното и мързеливо ежедневие - малко е още като дете. Обича кучета и животни по принцип. Като гледам и секса много присъсва в коментарите му - явно се впечатлява доста от жените наоколо. Нещата, които не го засягат пряко ги игнорира и изобщо не им обръща внимание - т.е непукист е. Робува на "марки" - става ясно от колата, дрехите, обзавеждането.

newsm20

# 489
Silvi,от изброеното до тук ,думите ти се синтезират в:
Георги-чете книги,интересува се от психология и от контакти с хора. Първото-ок. 2рото и 3тото са спорни,най-малкото предвид държанието ,което имаше към "половинката" си. Един контактен човек не си служи с нападки,а намира общ език със събеседника.
Стефан-интереси-излизания,купони,маркови вещи,животни,семейство.
Светла-артистична натура,спортува.
За А&А няма споменато
Следва въпросът,след като Гергана чете книги и контактува с хора
(като Георги),спортува(като Светла )и държи на визията си и обича да излиза да се забавлява(като Стефан ),защо именно тя е набедена за кифла? Аз от прочетеното не видях някой с нещо да я превъзхожда

# 490
Кифла е от видяното, а не от прочетеното за нея. И тя си знае, че е кифла и затова се засяга. Аз грам няма да се засегна ако ми кажат кифла. Но определено ми става неприятно като обиждат хората за външен вид. Георги примерно че носът му бил като клюн. И моя е подобен и само в БГ съм чувала коментари за носа ми. В чужбина съм от много години и до сега никой не ми е казал нищо. Може между тях да си говорят, но няма никога да ти се кискат в очите. Да измисляш прякори на човек заради нещо, за което няма вина е грозно и признак на ниска култура и зъл нрав.

# 491
@praschinka, @Skrekkelig ще ме извинявате ама такова махленско държание демонстрирате че чак е противно. Не може ли да се объсъждат участниците без да се влага толкова ярост. Каква е тази злоба към Гергана ако ще да е кифла, фльорца и каквато и да е, вас това какво ви бърка не разбирам. Откраднала ви е мъжът ли, гаджето ли то направо все едно лично на вас ви е нанесла някакви щети.

Praschinka,разбрахме,че си духовно извисена,правиш значими за човечеството дейности и водиш значим и смислен живот. Разбрахме и че всички с разбирания,различни от твоите,са повърхностни. Разбрахме,че ако имаш повече обувки,дрехи,чанти или лакове,си кифла. Айде остави ни вече да живеем ограничения си живот,без постоянно да напомняш колко глупава и са интересите,които ти не споделяш

Браво! +1  bouquet

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 21:16 от polombra

# 492
Предвид жабетата, които изруча Гошо в тази тема, не виждам защо негативните мнения за Гергана биха имали по-голяма тежест. Освен ако не разпознавате себе си в нея.

# 493
Интересно как да наречеш някого ръб е махленско,а да наричаш друг кифла и фльорца е проява на възпитание...

# 494
Предвид жабетата, които изруча Гошо в тази тема, не виждам защо негативните мнения за Гергана биха имали по-голяма тежест. Освен ако не разпознавате себе си в нея.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт