Женени от пръв поглед - 7

• 54 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
И какво излиза? Накрая Гергана и Светлана са се взели?  Laughing
Като им видиш мъжете...това е логичния изход  Laughing Laughing Laughing

# 586
Оххх, тези двете мадами вече ми идват в повече с тоя спорт и проповеди "здрав дух в здраво тяло"  Laughing  Laughing  Laughing Но хубаво, че са се намерили  Simple Smile

# 587
Оххх, тези двете мадами вече ми идват в повече с тоя спорт и проповеди "здрав дух в здраво тяло"  Laughing  Laughing  Laughing Но хубаво, че са се намерили  Simple Smile
Да, малко свръх ми идва това фитнес проповядване, още повече, че аз харесвам по-друг вид раздвижване, което проповядва йога. Фитнесът и аеробиката са ми скучни и твърде агресивни като натоварване. Но явно всеки харесва различни неща.

# 588
аз харесвам по-друг вид раздвижване, което проповядва йога.
Йога трудно може да бъде наречена "раздвижване", още по-малко пък "спорт"

# 589
аз харесвам по-друг вид раздвижване, което проповядва йога.
Йога трудно може да бъде наречена "раздвижване", още по-малко пък "спорт"
Аз се раздвижвам и релаксирам с йога. Аз. Не претендирам, че съм върхът , но ми помага за релакс и отмора. Не съм я наричала никога спорт, ако забеляза, но мисля, че йога за всеки е нещо различно и не може да се поставят рамки в това кой за какво я използва и как я нарича.

# 590
  • Тра-ла-ла
Ей, много сте тесногръди Crazy Някои жени си падат по-спорта, други - по-готвенето, трети рисуват. Шарен свят. Или всички трябва да сме скучни, омъжени жени с битови хобита и интереси Mr. Green

Скрит текст:
И аз тренирам йога...раздвижване си е отвсякъде. Зависи и от йогата, де. Много упражнения от стречинга са взаимствани от йогата. Какво разбирате под раздвижване? Видимо движение ли - тичане, тенис, блъскане във фитнеса. Фитнес маниаците, ако не правят раздвижване(стречинг) стават 4 крилни гардероби с ограничения в движението на части от тялото

# 591
За раздвижване си е даже много по-голямо от фитнеса - казвам го от собствен опит, практикувала съм и двете, не супер задълбочено, но достатъчно, за да си изградя ясна представа  Simple Smile Но зависи и от типа йога, от инструктора и т.н Има и бая натоварващи откъм упражнения и практики класове, така че йога изобщо не е за подценяване. Но това е друга тема, зависи от потребностите на човек  Wink

# 592
Или всички трябва да сме скучни, омъжени жени с битови хобита и интереси :mrgreen
Повечето скучни, овъжени жени се "раздвижват" с йога по мои впечатления. Лошо няма, всеки да се забавлява както иска, просто е хубаво да наричаме нещата с истинските им имена, а не с тези, които искаме да бъдат. В тази връзка готина мисъл от последните дни - лятото е хубаво да се обличаме според телата които имаме, а не според тези които искаме да имаме Hug

# 593
Ама как, те трябва да са луди да изтърват момента....безплатна реклама...,цяла България говори за тях, много ясно,че ще се възползват.... Peace Peace Peace
Аз до колкото разбрах ще правят нещо съвместно...
То с браковете не им се получи,ама с бизнеса ще им потръгне...и нека.. Peace Peace Peace
Чета в профила на Светла,има доста нови желаещи ,,фенки,, да се присъединят към групата и..
Това са силни жени, не само физически, но и ще направят всичко възможно да спечелят от ситуацията и ще се скъсат от бачкане...,ама и добра печалба ще изкарат...
Колкото до Гошето и Стефко - явно и двамата си търсят тихи и скромни домакини, от които да бъдат боготворени и обслужвани....

# 594
Или всички трябва да сме скучни, омъжени жени с битови хобита и интереси :mrgreen
Повечето скучни, овъжени жени се "раздвижват" с йога по мои впечатления. Лошо няма, всеки да се забавлява както иска, просто е хубаво да наричаме нещата с истинските им имена, а не с тези, които искаме да бъдат. В тази връзка готина мисъл от последните дни - лятото е хубаво да се обличаме според телата които имаме, а не според тези които искаме да имаме Hug
В тази връзка пък искам да ти кажа, че всеки вижда света така, както му харесва и най-малко йога поставя граници, забрани и ограничения в това отношение. Така че кое е "истинско" и кое фалшиво хайде да оставим всеки за себе си да определя. Както и как да се облича през лятото, есента или зимата впрочем  Wink А на йога практиките съм срещала както омъжени жени, така и от "баба до бебе", включително и от обратния пол хора, които трудно би могло да бъдат наречени скучни, та такова обобщение е меко казано нелепо.

# 595
знаех си, че има и обратен пол...

# 596
  • Тра-ла-ла
Повечето скучни, овъжени жени се "раздвижват" с йога по мои впечатления.
Какво клише. Но да не разводняваме темата като се оправдаваме пред непознат мъж Whistling

# 597
Аз, ги харесвам двете момичета и мисля, че биха изградили добро приятелство и успешен бизнес - съвместно! Дано не им мине черна котка пътя ( мъж)!  Praynig

# 598

Esmee, може да мислиш,че пишеш с"вещина и разбиране", но всъщност всички постове към теб са извън това разбиране, а към "корсета" който си затегнала, пишейки в тема за забавления.  Каузата да размахваш кухненски пръст е ненужна  в теми с извънсериознова насоченост.  Добронамерено го казвам! Simple Smile
+1

Не, не +100

И някой  да вика модератор.   Mr. Green

# 599
знаех си, че има и обратен пол...
...в този дух аз пък сега разбирам от теб, че имало и "овъжени" жени. Хейтвай си, не ми пречиш специално на мен, обаче не си по темата въобще, ако забелязваш

Общи условия

Активация на акаунт