Женени от пръв поглед - 7

• 54 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Абе Гошо сериозно ли ги пускаше тия заучени лафчета от фейсбук и си мислеше, че е забавен?! Той даже на сватбата си не можа да върже 2 смислени приказки на кръст, хем си ги беше написал предварително на някакво листче. Тоя човек 100% го усещам, че се е провалил в трите най-важни направления за здрава връзка - циврещ мамин женчо, чувство за хумор клонящо към нула и трагедия в секса. Една жена не се ли чувства сигурна и защитена от мъжа до нея, не ѝ ли е забавно с него и не е ли задоволена сексуално - изтървана е работата. И точно тия неща се разбират още първите няколко дни. Пък нека е мега интелектуалец колкото си иска, току виж някоя отчаяна мечка му се върже на смешките Laughing Снощи сякаш беше почнал да се усеща, че е изтървал чудесна жена и затова се мазнеше леко, ама пак не му се получаваше. Тоя човек просто не знае как да се държи с жените. То и Наско не знае, ама поне е естествен или си мълчи, а Гошко върти някакви роли и и игри, в които сам се оплита.
Стефан си е чалга тип момчето, ама е стабиУен. Много ясно, че няма да готви и да чисти, да не е домакиня. Може да се включва с малко помощ, но дотам. Маалко повече безкомпромисен го раздава и не се знае колко ще го търпи Светла такъв, тъй че дано малко отпусне каиша. Не е много готов за брак, живее му се май, но пък явно му е светнала лампичката, че не може вечно да е така и ще полага усилия да запази брака.
Наско е ясен, че ще е чехльо, но пък Антония ще компенсира с мъжкарското поведение. Родени са един за друг и както казах по-рано тяхното семейство ще е най-здраво.

# 361
Много неща се видяха чак снощи, като характери на хората. Гергана защо така злобничко се радваше, когато нападаха Георги.

Наистина, много се зарадва, че всички скочиха срещу него. И ужасно и личи, че не умее да губи, милата, най- красивата, най- успялата пък....баш на нея калъч  Confused

Защо ревеше Тонито в промото за следващия епизод, проспах ги накрая

# 362
  • София
От снощният епизод - Георги тотално е разочарова. Наистина е дървен философ. Мисля че той на всяка жена ще намери косур.

Някъде четох, на фнала да очакваме неочаквани развития на нещата..... Може би е само слух?!

# 363
Ще видите вие, че Антония и Георги ще се вземат накрая!  Flutter

# 364
Не можах да гледам цялото предаване снощи, ама другарския съд го хванах. Единственото, което ме изненада беше, че Георги влезе в обяснителен режим. Защоооо, по дяволите, трябва да се обясняваш и оправдаваш (дали е по сценарий?!)? Смятал, че бил голям човек, ми именно, затваряш им устата с по едно изречение и точка. Ако бях там щях да се застъпя за Георги и то не, защото го харесвам, а защото не понасям да се държи такъв осъдителен тон, от висотата на безмерна несъобразителност и тъпота. Грозна картина. Едно е да изразиш мнение (непоискано?), те направо си му държаха сметка.

Много смешно ми стана, че Антония вижда в СС двойка като тях... хубав "комплимент" и за двете двойки.

# 365
  • Beyond the stars
Много смешно ми стана, че Антония вижда в СС двойка като тях... хубав "комплимент" и за двете двойки.

Ох, да   hahaha
Много е забавно колко нереална е самооценката на хората понякога.
Те били забавни такива, онакива ..  Whistling

# 366
Ето и моят анализ след снощния епизод:

1. След като събраха трите двойки на едно място се видя колко сериозно се открояват те, като социален статус, възпитание, интелект и т.н. Атанас и Антония сериозно изпъкнаха, като съвсем обикновени, леко простовати хора с доста беден речник. Светлана и Стефан си бяха златната среда /между двете двойки/ - небрежни, откровени, симпатични и усмихнати. Георги и Гергана - наистина се откроиха спрямо останалите - излъчваха класа, интелект, самочувствие. Харесаха ми много.

2. Стефан не ми направи лошо впечатление - беше изключително честен и откровен. Защо да лъже - каза си, че не би се оженил за жена, която не му харесва визуално и смятам, че това е съвсем нормално. Все пак той се жени в момента, в който я вижда, а всички хора първо приемаме хората според външния вид. Георги също се молеше да е хубава бъдещата му жена в деня на сватбата и остана приятно изненадан, когато я видя. Само Насето нямаше мнение и каквото и да му дадяха, щеше да се ожени - той си го и призна снощи. Освен това не смятам, че Стефан е казал нещо лошо - всеки мъж иска жената до него да бъде добра домакиня, да се грижи за дома и семейството, да го обгрижва и т.н. В крайна сметка това е една от основните функции на една добра съпруга. А и не видях Светла да има нещо против. Няма лошо, че сама се подготви за посрещането на приятелките си - според мен самата тя държеше да се покаже, като добра домакиня. Харесвам ги много тях двамата - според мен се допълват перфектно

3. Георги - много е странен. Личи си, че е класи над останалите две момчета, личи си че е сериозен, стабилен мъж, който има нужда да намери човека до себе си. Според мен проблема при него се появи в момента, в който той сам си втълпи, че Гергана е много красива и никога не би харесала мъж, като него. Според мен той прекалено много я хареса в началото и се комплексира, че не отговаря на нейните представи за съпруг. След което зае отбранителна позиция и започна да я напада, затвори се в себе си и издигна сериозна стена между тях. Дори не й позволи да стигне до него и да го опознае. Единствено нападки сипеше по нея и съвсем нормално тя се затвори също - коя жена не би го направила.
Проблема, обаче е в това, че Гергана го хареса и в началото се чувстваше добре с него - тя го каза няколко пъти в интервютата в първите епизоди. Самата тя не разбра защо се случи така - сигурна съм.

Моето мнение относно Г и Г е, че нещата биха могли да се оправят, ако седнат и поговорят сериозно за техните отношения - дали в присъствието на консултант или не, но да поговорят. Откровено и честно, да кажат един на друг какво изпитват сега, какво са изпитали един към друг в началото, колко точно са се харесали и т.н. Мисля, че между тях има много силна страст и привличане /много повече отколкото между останалите две двойки/. Просто страха и на двамата, че е разочаровал другия, че не е харесван и не е приет им пречи да разгърнат отношенията си. А истината е, че те страшно много си приличат и смятам, че биха били едно чудесно семейство - просто комуникацията между тях не потръгна още в самото начало. А липсата на комуникация е основен проблем в много семейства и то с доста по-сериозен стаж от техния. Просто им трябва леко побутване. Но за съжаление сезона свършва и е ясно, че нещата не са се получили. Жалко  Tired

# 367
Ох, да   hahaha
Много е забавно колко нереална е самооценката на хората понякога.
Те били забавни такива, онакива ..  Whistling

Ами и за мен точно те са най-пасващата си и ще бъдат най-щастливата двойка от трите, просто са такива - всеотдайни и има освен физическо и всякакво друго привличане.
При СС не стават нещата заедно, а някак имам усещането, че всеки си е за себе си.

# 368

Светлана Кирова

Човешките същества са подвластни на емоцийте, а не на разума. Основната разлика между емоцията и разума се състои в това, че емоцията води до действие, а разумът до заключения. Емоцията и разумът са взаимосвързани, но когато са в противоборство, винаги емоцията взима надмощие. Все още не съм се научила да управлявам своите емоций напълно, за което си плащам, но също така съм наясно, че всяко нещо има своята цена. Заставам зад тезата си, че човек трябва да прави в известен смисъл компромиси (не с ценностната си система и собствената си личност разбира се), и че за да опознаеш един човек наистина трябва да минеш с него не през еуфорични и положителни емоций, а през трудни и тежки моменти. Нещо, което за 9, 19 или 30 дена трудно може да се случи. Това, което искам да кажа е, че сгреших, когато си позволих да коментирам и нападам Георги. И тъй, като го направих в национален ефир – сега искам да се извиня! Извинявам се на него – на Георги. (с пълното съзнание, че думите ми ще провокират негативи за мен самата).
Съгласна съм, че всеки човек сам кове съдбата си.

George Veselinov
Оценявам го! Но аз нямам усещането, че ми дължиш извинение smile emoticon Последното, за което трябва да се извинява човек е, че е подвластен на емоцийте си! No hard feelings wink emoticon

# 369
Продължавам да мисля, че Гери и Георги се привличат и скрито съжаляват за пропуснатата възможност!

А-тата ще изтрезнеят след някой ден и...!

С-тата сигурно вече са изтрезнели и всеки си е хванал пътя!

# 370
Цитат
ЗА:
Гери е хубава
Гери е умна
Гери е секси
Гери може да бъде добра
Гери не е златотърсачка
Гери е пич
Гери е забавна
Гери има прекрасни... (червена точка 18)
Гери е амбициозна, пробивна
Гери е голямо момиче.
Гери ....... (червена точка 18)

ПРОТИВ:
Не се чувствам добре в тази връзка

Не се чувства добре, защото хем му се искаше да се получи, хем не го позволи. Не се чувства добре, защото сам постави присъда и то прекалено рано, без да е дал шанс. Не се чувства добре, защото според мен съжалява, че не е дал шанс, иска му се да поправи нещата, но не му стиска да си го признае. Неговия АЗ е прекалено голям, а това му изиграва лоша шега

Ако са гледали снощния епизод и двете двойки ще бъдат сериозно обидени от коментара на другите за тях  Mr. Green
Особено А + А   Mr. Green

# 371
Скрит текст:
Светлана Кирова

Човешките същества са подвластни на емоцийте, а не на разума. Основната разлика между емоцията и разума се състои в това, че емоцията води до действие, а разумът до заключения. Емоцията и разумът са взаимосвързани, но когато са в противоборство, винаги емоцията взима надмощие. Все още не съм се научила да управлявам своите емоций напълно, за което си плащам, но също така съм наясно, че всяко нещо има своята цена. Заставам зад тезата си, че човек трябва да прави в известен смисъл компромиси (не с ценностната си система и собствената си личност разбира се), и че за да опознаеш един човек наистина трябва да минеш с него не през еуфорични и положителни емоций, а през трудни и тежки моменти. Нещо, което за 9, 19 или 30 дена трудно може да се случи. Това, което искам да кажа е, че сгреших, когато си позволих да коментирам и нападам Георги. И тъй, като го направих в национален ефир – сега искам да се извиня! Извинявам се на него – на Георги. (с пълното съзнание, че думите ми ще провокират негативи за мен самата).

George Veselinov
Оценявам го! Но аз нямам усещането, че ми дължиш извинение smile emoticon Последното, за което трябва да се извинява човек е, че е подвластен на емоцийте си! No hard feelings wink emoticon

емоций  Rolling Eyes -  сериозно ли и двамата са го написали с й  Shocked

# 372
Скрит текст:
Светлана Кирова

George Veselinov

емоций  Rolling Eyes -  сериозно ли и двамата са го написали с й  Shocked

Емоций.. Това ще да е някой древноримски император...
Или нещо такова... http://seir.bg/pictures/69905_thumb.jpg

Истината е, че или и двамата са безбожно неграмотни или един и същи човек (не по-малко кух) от екипа на предаването поддържа и списва в тези фейсбук профили...

# 373
  • София
емоций  Rolling Eyes -  сериозно ли и двамата са го написали с й  Shocked
Светланка го е написала съвсем сериозно, защото толкова си може.
Георги го е написал нарочно, убедена съм.

# 374
  • Sofia

Георги го е написал нарочно, убедена съм.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт