Женени от пръв поглед - 7

• 54 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Амиии, явно и аз съм лелка, никой друг от тримцата не ми предизвика интереса   Mr. Green

# 466
 Георги е и моят фаворит, но дали ще мога да го изтърпя с всичките тези анализи, вълнения, притеснения и прочие е друг въпрос.Едва ли.

# 467
  • SF
Фаворит за какво?

# 468
И аз се присъединявам с две ръце тогава към клуба на лел/к/ите  Laughing Шегата настрана, от епизодични излъчвания, доколко манипулирани, доколко не, определено най-много си заслужава Георги. Има и своите дразнещи черти, но кой ли пък няма. Наско също ми е страшно симпатичен от гледна точка, че е супер неподправен, наивен, наистина състрадателен и добър, човек на който според мен може да се разчита. Стефан освен визуално, нищо друго положително не виждам в него, от тримата тотално най не ми допада, тип селски големец.

# 469
  • SF
И в тримата мъже има по нещо хубаво. Един е добричък, другият е интелигентен, третият е весел и засмян човек...
Георги ми е много отблъскващ визуално и оттам нататък не искам да го познавам "по-така". В темата някой го беше нарекъл Гаргамел. Много му отива и оттогава така го наричам.
Другите двама са симпатични. Не са красавци, но са симпатични хора. На Стефан носът му е малко по-изпъкнал, да не кажа големичък, ама това не е чак толкова важно. Компенсира се с други разни черти човешки.

# 470

Ясно е, мисля.От тримата Георги ми е най-симпатичен.

# 471
Вие пък от къде знаете Георги какво търси? Казал е там някакви качества защото са го питали. Ама реално това, което всеки нормален човек тръгнал да се жени иска е да се чувства щастлив и спокоен с другия, да се разбират и взаимно да си задоволяват нуждите. А кой ще те направи такъв няма как да знаеш докато не го срещнеш. Затова и тоя мачмейкинг е безсмислица. Гергана от какво е наранена - че не са оценили професионалната и кариера. Защо е наранена? Защото си знае, че за тази кариера наистина не се иска акъл. Яд я е, че не можа да го заблуди, че е повече отколкото всъщност е и си го знае. Самочувствието и си го носи по рождение и дори в кофите да рови пак ще си е същата надута пуйка.
А Георги както казах е джентълмен и затова така е описал плюсовете и минусите. Ако трябва да каже истината съвсем ще я смаже. Така че в случая дори да го наречете лицемер е оправдано. Но аз му викам любезен джентълмен, който въпреки всичко има нужда от време на време да си каже мнението, примерно че е кифла. Това че не го е написал в минусите, не значи, че не си го мисли. Пък и един път го е казал - стига толкова - който разбрал разбрал. Освен това само глупаците си казват всичко, което си мислят.

# 472
По-добре лелка отколкото фльорца!

# 473
Но аз му викам любезен джентълмен
Белег на всеки любезен джентълмен е израза "върти ма", в уикипедия го четох

# 474
@praschinka, @Skrekkelig ще ме извинявате ама такова махленско държание демонстрирате че чак е противно. Не може ли да се объсъждат участниците без да се влага толкова ярост. Каква е тази злоба към Гергана ако ще да е кифла, фльорца и каквато и да е, вас това какво ви бърка не разбирам. Откраднала ви е мъжът ли, гаджето ли то направо все едно лично на вас ви е нанесла някакви щети.

# 475
  • SF

Ясно е, мисля.От тримата Георги ми е най-симпатичен.

Да. Просто тук някои хора мислят, че на финала ще има гласуване за отделните личности. И от вота ще се определя дали предаването е провалено или успешно. Някакви такива каши.

# 476
Махленско е да наричаш някого "ръб", "пън" ... Аз назовавам реални личностни качества като елементарен, повърхностен, самовлюбен ...
Моето държане е махленско, а на коментарите за Антония никой не се противопостави.

Интересно защо ли няма нито едно изказване затова, че например Светлана е повърхностна. Няма начин, защото просто не е. За мен между нея и Гергана има огромна разлика. Светлана далеч не се задоволява със спорт и забавления. От една снимка и един часовник (и двете в ретро стил) създаде една малка вселена в ъгъла на скрина. Някои хора така виждат нещата - отвъд очевидното.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 15:17 от praschinka

# 477
Освен това, ако имаше кантар за злоба, тази към Георги щеше да тежи много повече. Аз просто се опитвам да възстановя баланса! Wink

# 478
Отдавна не гледам внимателно предаването, защото нямам време.Но си спомням в един от епизодите  , когато Георги и Гергана бяха в Рим, как слизайки от някаква карета Георги каза на Гергана: Защо не ми подаде ръка на слизане? Нещо такова, цитирам по памет.Независимо, че му симпатизирам и на него и на Гергана, има моменти в които той се държи тъпо.Но аз някак възприемам всеки един със своите плюсове и минуси, не мога да бъда категорична като някои и да кажа Гергана е кифла или тъпа фльорца.Според мен Георги още в началото реши, че тази връзка няма да я бъде, още на самата сватба.

Есме, дали сезона е успешен или не зависи от двойките и от това дали ще останат заедно.

# 479
Praschinka,разбрахме,че си духовно извисена,правиш значими за човечеството дейности и водиш значим и смислен живот. Разбрахме и че всички с разбирания,различни от твоите,са повърхностни. Разбрахме,че ако имаш повече обувки,дрехи,чанти или лакове,си кифла. Айде остави ни вече да живеем ограничения си живот,без постоянно да напомняш колко глупави са интересите,които ти не споделяш

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 21:18 от geri-gb

Общи условия

Активация на акаунт