Женени от пръв поглед - 7

• 54 637
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
И на мен вече не са ми интересни и дори вече не ги гледам.А двете А-та са ми толкова изкуствено лигави с това постоянно мляскане, че... Sick

# 511
  • SF

И откъде тогава знаят, че хората ги наричат А-та, С-та и Г-та?  Laughing

Те се сетиха, че така "са ги подбрали" (че случайно така се е получило).
То не е толкова трудно.
В първия епизод психолозите на предаването казаха, че така се е получило и напомниха, че и те са семейство с Р.

Може, всичко може, може и един ангел-вестител да е долетял от небесата или някоя циганка да им го е предсказала...  Whistling
Ей, от сто кладенеца вода ще донесете, само и само да не си признаете, че ви манипулират яко.  Laughing
Ама нищо де, кълвете се тук заради вашите любимци, щом толкова ви влече.

Чак пък любимци. Гледам, че и ти като нас си понаминала насам да видиш какво става.
Твоята вода, че ни манипулират яко, от кой кладенец я донесе?  Всъщност за какво са ни изманипулирали - че предаването не е записано преди излъчване? Така ли? Просто питам, понеже
 не разбрах, честно, какви са ти точно аргументите в полза на теорията на конспирацията, че сме жертви на манипулация.
Гледам и "И аз го мога". Сигурно и там ме манипулират нещо. Ама то пък ми е приятно. Не е като да ми слагат инжекция. И по другата Мастършефс гледам. Когато манипулацията е търсена и доброволна, не се брои. Simple Smile
Освен пък нещо да не съм те разбрала, Как` Сийке. newsm78

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 19:46 от Esmee

# 512
Твоята вода, че ни манипулират яко, от кой кладенец я донесе?  Всъщност за какво са ни изманипулирали - че предаването не е записано преди излъчване? Така ли? Просто питам, понеже
 не разбрах, честно, какви са ти точно аргументите в полза на теорията на конспирацията, че сме жертви на манипулация.

Не се прави на две и половина. Нали демонстрираш широки познания "от кухнята" на предаването? Не знам и не ме вълнува за него ли работиш, или имаш близък човек там. Нито дали и колко ти плащат за участието в темата.
Но не подценявай толкова аудиторията. Естествено че всичко е манипулация. Щом даже предаване като "Биг Брадър" е режисирано и няма нищо спонтанно и истинско в него, какво остава за "Женени от пръв поглед", когато ни се показват нещата с доста голямо закъснение във времето.
Подбират се откъси и се пускат съвсем тенденциозно, за да се създаде определено впечатление у зрителите. За коментарите на "специалистите" няма какво да споменавам...  Stop
Ако е толкова истинско и спонтанно всичко, защо не ги оставиха да си правят каквото си искат, а ние да гледаме и сами да си правим изводите, ами трябва да се подбират откъси и да ни се обяснява "какво искал да каже авторът" - т.е. какъв бил тоя или оня.
Ама няма нужда!
Че си и нагла - какво били манипулирали... Всичко, всичко изопачавате с някаква цел и манипулирате зрителите.
Кефите ли се, когато тук, в темата, феновете на тоя и оня се дърпат за косите и се ритат по кокалчетата? Кефете се...
Слава богу, видя му се краят на "социалния" ви експеримент. Да видим каква ще е следващата простотия.

# 513
Може, всичко може, може и един ангел-вестител да е долетял от небесата или някоя циганка да им го е предсказала...  Whistling
Ей, от сто кладенеца вода ще донесете, само и само да не си признаете, че ви манипулират яко.  Laughing
Ама нищо де, кълвете се тук заради вашите любимци, щом толкова ви влече.
Joy Joy Joy И аз вече не ги гледам. Манипулацията е яка. Виждам реклами във всичко, къде скрити, къде явни. Сезонът във всички случаи ще е успешен, независимо от двойките, нали са си прибрали парите от тук таме... Нямало продуктово позициониране..., ай ся, Есмето да ги говори на някой друг...

# 514
  • Тра-ла-ла
Предлагам следващото риалити да е "Георги търси жена". Но понеже заглавието предопределя едно скучновато предаване, то нека се казва "Георги и 10те кифли" или "Кифла или не" Laughing Избират му 10 различни кандидатки и проследяват развитието на взаимоотношенията им  Mr. Green

Ще си търся авторските права после. Приемам и оферти за водеща  Mr. Green

# 515
Следващото ще е "Женени от пръв поглед-Сезон 2"

# 516
Предлагам следващото риалити да е "Георги търси жена". Но понеже заглавието предопределя едно скучновато предаване, то нека се казва "Георги и 10те кифли" или "Кифла или не" Laughing Избират му 10 различни кандидатки и проследяват развитието на взаимоотношенията им  Mr. Green

Ще си търся авторските права после. Приемам и оферти за водеща  Mr. Green
Joy Joy Joy  Ако си купиш гащи, като на сегашната водеща, може да сложим и теб... хихи... Имаше и едно предаване " Милионер търси жена", и едно " фермер търси жена". Твоето по статус ще е по средата- " АЙ ТИ търси жена"...

# 517
Ай-ти търси Не-кифла  Party

# 518
  • Тра-ла-ла
Новото риалити "Ай, ти? Ай, не си ти!"  Joy

# 519
Ай-ти търси Не-кифла  Party
Новото риалити "Ай, ти? Ай, не си ти!"  Joy
newsm10 newsm47 Joy Joy Joy Joy Joy

# 520
Стайлинга, Джули, стайлинга стягай. Че току виж продуцентите ни прочели и те поканили за водеща... Няма да се излагаме сега я...

# 521
  • Тра-ла-ла
Стайлинга, Джули, стайлинга стягай. Че току виж продуцентите ни прочели и те поканили за водеща... Няма да се излагаме сега я...
На стайлинг ще се напъна да го докарам. Но интонацията на смирена библиотекарка...цяло лято трябва да работя над това  Laughing А, да бе, и после да ме обсъждате тук колко съм станала скучна, а каква бях   Joy Риалитито трябва да се разчупи Peace

# 522
Джули,че кои ще са тия 10 ,които ще се навият да участват в кастинг на шоу с "голяма награда " Георги?

# 523
  • Тра-ла-ла
Джули,че кои ще са тия 10 ,които ще се навият да участват в кастинг на шоу с "голяма награда " Георги?
От тук, от ФБ. Човекът си има фенки Mr. Green

От ФБ на предаването
Цитат
Двама от мъжете се похвалиха с отношенията, които имат със съпругите си, третият призна, че я няма любовта. Колкото и ясно да изглежда всичко на финала, възможно е да ни очаква голяма изненада! Във вторник, от 21 часа, предстои важното решение остават ли заедно двойките в Женени от пръв поглед.

А големият финал ще бъде в петък, 29 май, от 21 часа по Нова! Тогава ще разберем какви са отношенията на двойките към днешна дата.

# 524
Фенки,фенки,ама 10 е много hahaha . 2 по желание записани и 8 ,на които се обещават слава и пари  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт