Женени от пръв поглед - 7

• 54 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Мераклийки много ще има, вервайте ми..., но Гери ще я гледа през крив макарон...

# 526
  • Пловдив

Новото риалити "Ай, ти? Ай, не си ти!"  Joy

Joy Joy Joy

# 527
Продуктовото позициониране е вид реклама, при която дадена марка, стока или услуга е включена в сюжета най-често на филм или на радио или телевизионно предаване. Това обикновено се прави срещу заплащане или друга услуга от страна на рекламодателя.

Например табела на ресторант, бутилка минерална вода, верига магазини IKEA ...

Продуктово позициониране НЕ ОЗНАЧАВА, че предаването е монтирано с цел манипулиране на зрителя!

# 528
Новото риалити "Ай, ти? Ай, не си ти!"  Joy
Абе, Джулая .... Joy

# 529
Продуктовото позициониране е вид реклама, при която дадена марка, стока или услуга е включена в сюжета най-често на филм или на радио или телевизионно предаване. Това обикновено се прави срещу заплащане или друга услуга от страна на рекламодателя.

Например табела на ресторант, бутилка минерална вода, верига магазини IKEA ...

Продуктово позициониране НЕ ОЗНАЧАВА, че предаването е монтирано с цел манипулиране на зрителя!

Стига си ни образовала, искам да си остана пЛЬостичка!
Скрит текст:
И "да" наясно сме що е то продуктово позициониране - две теми го дъвкахме - всички знаят.

# 530
Кайма "народна", ще си купя другия път... Ама, има и такива, които се връзват и купуват. Иначе отдавна да са фалирали... И това, ако не е манипулация... А само това ли е... Ясно е, че фирмите си плащат, за да им показват продуктите... между другото, ей тъй,... сладки приказки и лиготии..., докато си клатят кофичките с кисело мляко..., и никой нищо не видя..., ай ся...

# 531
Поне мисля, че има предупреждение за продуктово позициониране, ама всъщност то е и ясно, защото няма откъде другаде да получат приходи /рекламите вече не са достатъчни/. Да вземем за пример и "на Кафе",
Скрит текст:
е освен видната реклама на използвани продукти, ежедневно ни залива и с процедури на опредлени фирми, продукти и услуги-също, то не бяха сапуни, парфюми, еко, банки и прочие. Ама това, който се усеща, вероятно не се и хваща. Ама 100% има и хора, за които щом е дадено при Гала и край, туй-то /дано са предимно от по-старите, то и без това с времето, която я излъчват/.

# 532
Те всички в Нова, пърдят в едно гърне. Само гледат да лапат... и го правят. Те и пластични хирурзи показват, ...Ай ся и бразилски дупета и цици 750 кубика да си правим...

# 533
  • Тра-ла-ла
Най-сетне и аз да имам клюка от 1ва ръка Laughing Видях Антония и Атанас в Дензъл-а в кв. Младост (китайския магазин). Нямаше как да ги снимам тайно, защото гсм-ът ми е един голям токмак  Laughing Носеха си пръстените. Атанас беше облечен готино от глезените нагоре. С розов панталон до коляното със сив кант. Сива блуза. Но със сини маратонки Mr. Green Антония е поотслабнала. В лицето изглеждаше (доста занемарено)  Whistling Тръгнаха си пеша от магазина, като той взе да й носи дамската чанта. Забавляваха се, усмихваха се. Peace

# 534
  • София
Ето на какво попаднах днес: Разведени от пръв поглед....

http://pik.bg/-news323694.html?utm_source=posledninovini.com& … _campaign=traffic

# 535
  • по пътя
Все пак да не забравяме, че за Гергана това е втори брак, неуспешен.Дали наистина само Георги е виновен.Той, че няма никакъв подход така е, но ако за съм два пъти разведена, както се твърди, явно проблемът е и в моя телевизор. Нещо вулгарно има в голотиите дето показва, иначе като цяло е приятно момиче. Просто и двамата с Георги са остри камъни, те са грешка на специалистите.Между такива може да има искри, но не и брак. При А-тата, жената е мъжът в семейството определено, при другите Стефан е лидерът.Не става ако са двама лидери както са Г-тата. Това даже аз го знам, а тия специалисти как не го разбраха още преди да ги съберат.

# 536
Малее Джулии,стана звезда. Сега ще имат да те споменават по клюкарските сайтове със статии тип "От сигурен източник знаем,че А&А са все още заедно. Двамата са силно влюбени и им се отразява добре любовта,пламнала между тях. Даже Антония е отслабнала,за да е по-хубава за мъжа си  Party
Върви сега в Казичене да дебнеш С-тата. Ще си нашият репортер от горещата точка  Hug

# 537
Днес и аз видх Наско, но сам. Много хубаво облечен и някак чист изглежда. Нисък и мускулест. По-нежен си го представях.

# 538
В извинението на Светла към Георги на страницата й във Фейсбук страшно ме подразни множественото число на "емоция", което според Светлето е "емоциЙ"  Sick Sick Sick На всеки се случва да направи грешка в бързината при писане, но в поста на Светла думата е употребена многократно и оставам с впечатление, че едва ли е неволна грешка (пък и чак толкова брутална грешка... едва ли е от бързане).  Sick Sick Sick

# 539
От бързане се изпуска буква или подобен род грешка, това си е незнание, да не кажа неграмотност. И мен ме дразнят подобен род грешки. Някой беше казал, че е дребнавост, но не мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт