Женени от пръв поглед - 7

• 54 596
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Мен въобще ме дразнят С-тата. Не знам защо всички се се вторачили в тях като в най-симпатичната двойка, но на мен определено са ми безлични. Правят непрекъснато някакви пространни коментарии колко добре се чувстват заедно и колко се харесват..., като че ли сами себе си убеждават

# 541
  • Тра-ла-ла
Върви сега в Казичене да дебнеш С-тата. Ще си нашият репортер от горещата точка  Hug
Мнооого ми е далече Казичене. Трябва да ми пуснат командировъчни от някой жълт парцал, да ми платят тренировка при Светлана и боядисване на колата при Стефан Mr. Green

# 542
  • SF
Не се прави на две и половина. Нали демонстрираш широки познания "от кухнята" на предаването? Не знам и не ме вълнува за него ли работиш, или имаш близък човек там. Нито дали и колко ти плащат за участието в темата.

Направо забогатях!!
Никъде, никъде, никъде не съм написала, че познанията ми са от "кухнята на предаването". Широки са, да, но не съм признавала, че са от кухнята. Но понеже пиша с вещина и разбиране, си останала с впечатлението, че "тая, за да ги демонстрира тези познания, най-малкото работи за предаването и й плащат".
Работя - да, плащат ми - да, но не съм споделяла дали доходите ми са от продукцията. Просто сама си си направила някои изводи, които обаче няма кой да ти ги потвърди.

Надолу писането ти съм го изтрила, щото "манипулации в стил дори и Биг Брадър" .... тралала ла..., не ми е аргументирано и просто нещо е написано там, колкото да има.
А прочете ли, че ти написах, че може и да ме манипулират, но това не ме притеснява и доброволно гледам и пиша тук в темата. (Е, сега... ако съм си издействала и заплащане... Значи аз съм ги изманипулирала тях... Ама хай файв, бе Како Сийке. Успокой се! Не се чувстваме прецакани. Във вторник вечерта пак сме проснати по диваните, готови за манипулацията. Утре ще гледам и Като две капки вода - там па ква е манипулация. Елвис умрял, те ми се правят на Елвис.... Ужасна работа. И Таркан - да не би да е бил в София миналата седмица! Манипулаторска им работа! Те и във филмите всичко е измишльотина на някой сценарист или екипа му, ама ходим да ги гледаме, че даже и пари плащаме, а не те като на мене от "Женени от пръв поглед".)

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 18:28 от Esmee

# 543
Esmee, може да мислиш,че пишеш с"вещина и разбиране", но всъщност всички постове към теб са извън това разбиране, а към "корсета" който си затегнала, пишейки в тема за забавления.  Каузата да размахваш кухненски пръст е ненужна  в теми с извънсериознова насоченост.  Добронамерено го казвам! Simple Smile

# 544
Джулка,ще съберем пари,няма да се притесняваш. Блъскай колата смело. Важно е работа да вършим  Party

# 545
  • SF
Esmee, може да мислиш,че пишеш с"вещина и разбиране", но всъщност всички постове към теб са извън това разбиране, а към "корсета" който си затегнала, пишейки в тема за забавления.  Каузата да размахваш кухненски пръст е ненужна  в теми с извънсериознова насоченост.  Добронамерено го казвам! Simple Smile

Аз мога същото да кажа за тебе, но няма да го направя, защото си го казала много тъпо. Нищо не разбрах.
Извънсериознова??? Какво е това?

Ти сега не ми ли размахваш кухненски пръсти с тази забележка?? Я не ми прави забележки, Naughty че нещо не ги спазвам.
В темата ти за забавления не съм писала има-няма 5 дни. Можеш да провериш. Ама сега ми се дописа. И не наливай така гипса, като ме видиш да се навъртам наоколо. Все пак на море ще ходя. Малко пиар на двойките да направя.  Laughing

# 546
То и аз не пиша в тази тема вече, щото  все някой начумерен разбирач  бърка настроенията...Не ми е работа да наливам  какъвто и да е материал,в случая просто се явих като  преводач на недоразбралите...Сории, не убивайте преводача Laughing И  хубаво морско приключение Hug

# 547
  • SF
Е ти много добре се отличи от начумерените и се погрижи за вкараш настроенията им в правия път! Не може без корективи. Само да не са те по-начумерени от начумерените, че тогава настроенията се запазват досущ каквито са били преди да се появят корективите, които ще оправят всички настроения.

# 548
Важното е, че ме разбра, а дали ще тафтологичстваш начумереност си е твой избор / нямам против да повториш и тази дума Laughing / И преди корективите да се намесят, пак ти пожелавам  хубави морски зареждания Wink

# 549
  • Перник
Вие двете не можете ли да си пишете ЛС? Защо трябва всеки да ви чете, ако имате нещо да си казвате не мисля, че тук е точното място. Темата е друга.

# 550
Гергана и Светлана тренират заедно  Wink

# 551
Значи и на С-тата не им е провървяло, нали?  newsm78

# 552

Очевидно, да  Peace

# 553
  • София
Много кефят мацките на горните сними. Браво!

# 554

Очевидно, да  Peace
кое му е очевидното,как го разбрахте само от една снимка   Crazy
Не се заяждам,наистина ми е интересно,следя темата само от време на време и може да съм пропуснала нещо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт