Женени от пръв поглед - 7

• 54 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Само на мен ли ми се струва доста обидно да обявяваш в национален ефир, че половинката ти (макар и само от месец) не се справя добре в интимните ви отношения?  Stop Атанас от своя страна се чувствал уважаван...  hahaha

# 631
Секс, цветя, подарък...Колко ѝ трябва на една жена?..

Е, хайде сега! Зависи от жената, очевидно. На мен, например, горното ми е крайно недостатъчно. Ако за Светла е ОК - аз нямам против. Всеки е свободен да се чувства колкото си иска ограничен. Щом са щастливи...

# 632
  • Брюксел / София
Леле Гошето ще пита сега целия свят за съвет. Гергана трябва бързо да бяга от този смотаняк.

# 633
Единственият минус за Гери беше, че той не се чувствал добре в тая връзка  Mr. Green Crazy #Crazy

# 634
  • Тра-ла-ла
Георги просто бяга от отговорност и иска да я сподели с всички останали ooooh! Мууухъъъл. Както казах и в началото

Това за интимността на Наско не съм го чула...

# 635
Е, ако анцунга , на разпродажба е 349 Е горнището, и 249 Е долнището...
Като видях кадрите след рекламите...прости сиви анцузи...като връзката им. Поне не се цапат Laughing
Joy Joy Joy Не го гледам. Правя бойкот, гражданско неподчинение, заради наглостта на есмето. Не я пиша с главна буква, че да не си мисли, че я питам персонално нещо, за да не и се налага да ми отговаря. Че си имам глава на раменете , нямам нужда от напътствия и нямам нужда някой да ми определя посоката на косъма на бретонЯ... Joy Joy Joy

# 636
  • Брюксел / София
Тонката е като даскалица, а Насето като първолак.

# 637
  • Тра-ла-ла
Те и ментално са така Peace

# 638
Е, ако анцунга , на разпродажба е 349 Е горнището, и 249 Е долнището...
Като видях кадрите след рекламите...прости сиви анцузи...като връзката им. Поне не се цапат Laughing
Joy Joy Joy Не го гледам. Правя бойкот, гражданско неподчинение, заради наглостта на есмето. Не я пиша с главна буква, че да не си мисли, че я питам персонално нещо, за да не и се налага да ми отговаря. Че си имам глава на раменете , нямам нужда от напътствия и нямам нужда някой да ми определя посоката на косъма на бретонЯ... Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 639
Единственият минус за Гери беше, че той не се чувствал добре в тая връзка  Mr. Green Crazy #Crazy

Тотално сбъркан и силно комплексиран, ще побърка всяка от претенции...

# 640
  • Брюксел / София
Именно, най вече ментално са така. Ужасни са за гледане, но дано да им се получи, макар че мн се съмнявам.

# 641
  • Брюксел / София
От сивите екипи лъха такава досада...

# 642
Те и ментално са така Peace

Трагикомични са... Антония беше крайно нагла в таксито да го пита "Ако кажа "НЕ" няма ли да се бориш за мен?" ... направо жалка история... повръща ми се!!!!  Sick

Ама и онзи е достатъчно проЗ да почне да отговаря "дааа, ще се боря за теб" ... Grinning

# 643
много са посредствени и двамата...

# 644
  • Тра-ла-ла
И най-важното, което е научил от връзката си със Светлана...че ретро стилът не бил лош Joy Голям мисловен прогрес. И тези двамата са на различно ментално ниво и като  че ли в момента Светлана слиза до неговото само и само да му угоди и нещата да вървят.

Общи условия

Активация на акаунт