СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 644
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хаха, аз също не споря, само казах, че има такъв случай...И квесторите няма особено значение  какви са, защото бележката е била моментално изпратена на училището по електронен път, за да пуснат девойката, а междувременно е била и занесена. Иначе на седмокласниците отговорността е поне споделена. Те трябва да си следят нещата, а ние като родители само да упражним някакъв контрол. Все пак не са бебета...
Скрит текст:
А моята зрелостничка е съвсем НЕпълнолетен гражданин. Ще стане такъв три  месеца след матурата, значи аз отговарям за нея.  Mr. Green Няма да й хареса тази констатация, нито пък на мен ми се нрави.  Joy

# 106
  • Пловдив
dundi73 , какво значи съвсем непознати квестори? Сега да не би да са познати?

А това последното изречение пък съвсем не го приемам. Тя отговорността не е подарък за 18тия рожден ден.

Аз ако трябва и на матурите да я проверявам дали си е взела личната карта, ами по-добре да взема да се гръмна. Отговорността не е подарък, а се възпитава.

ДЗИ - в друго училище, непознат директор, непознати квестори, деца от други училища, никой не може да каже ти ли си, не си ли.

в 7 клас само квесторите са от друго училище, обстановка, директори, местоположение на тоалетни си е познато.  Peace

EXQUISITE, очаквай да те сюрпризират с глоба.  Peace Баш тази седмица да се запътите към паспортна служба, аз лично не виждам смисъл. След 15 дена пак ще сте с изпуснат срок за вадене на лична карта.

русалке, значи твоето дете е тръгнало по-рано на училище. В общи линии такива деца не са много.  Peace И пак казвам - не съм чула да има върнат седмокласник. Не казвам, че няма.

# 107

EXQUISITE, очаквай да те сюрпризират с глоба.  Peace Баш тази седмица да се запътите към паспортна служба, аз лично не виждам смисъл. След 15 дена пак ще сте с изпуснат срок за вадене на лична карта.

Глобата ще я преживея..Щом може да мине и без нея за изпитите..
Но - нямам идея къде му е Ученическата карта.. Rolling Eyes
Писах му..но отговор няма..Вероятно и той не знае.. ooooh!
Ако не я намери, какво правим?

# 108
Но - нямам идея къде му е Ученическата карта.. Rolling Eyes
Писах му..но отговор няма..Вероятно и той не знае.. ooooh!
Ако не я намери, какво правим?
Вадите нова по най-бързия начин.

# 109
  • София
Вадите нова в училище. Peace Още днес или утре.

# 110
  • София
Детето и баща му са ходили и ми казаха, че трябва да занесат отново в ТУЕС или на самия изпит  медицинско попълнено като за шофьорски курс. Личната лекарка ми даде бланка и ни изпрати в
25п-ка в Младост 3. Мисля следващата седмица да ходим до там. Ох да минават тези матури и изпити, че  #Crazy Днеска се прибра от училище, че направил пристъп нали е с астма и само се моля да е наред следващата седмица  Praynig

Благодаря за информацията! Успех на детето и на всички останали! Simple Smile

# 111
  • Пловдив
EXQUISITE, на фотото довечера, утре с нова ученическа карта при директора на училището за подпис и печат.

# 112
EXQUISITE, на фотото довечера, утре с нова ученическа карта при директора на училището за подпис и печат.

Благодаря ви!

Сега ще го засиля синковеца.. newsm50

# 113
  • София
Дънди, разбира се, че такива като дъщеря ми по отношение на възраст са единици, аз го казах като майтап в отговор на поста ти, с най-добро чувство.

Скрит текст:
Иначе знам за проблем и в 7 клас, точно в нашето ОУ, но там майката все пак се пребори, понеже  беше учител може би, тоест колежка на квесторите. Бяха влезли в апартамента им крадци посред нощ, не бяха усетили присъствието им  и викането на полиция беше осуетило излизането на седмокласничката. Стигна по време, в което другите бяха вече влезли, макар и вариантът още да не беше изтеглен, тоест можеха да я пуснат, тъй като документално всичко беше налице. Не го направиха мирно и тихо. Разигра се грозен скандал на входа, но майката някак ги убеди да пуснат детето.

Въобще във всяко едно отношение, информираност, спазване на процедурите, осигуряване на добри и спокойни условия за работа по тестовете и т.н, пожелавам на децата ви свестни квестори Simple Smile

# 114
Много работа тези дни, не съм ви чела.

Вчера момъкът за сефте отказа да решава задачи, явно вече му е в повече, настоях леко два пъти и го оставих да играе. В петък им е класното по БЕЛ, по математика им ги върнаха има пълна шестица, но на последния пробен в Междучасие има петица Tired

Случайно видях класната му вчера, не се очаква да има родителска ooooh!, то и за кога вече, но каза, че бележките щели да им ги раздават в петък. Инструктирах го много да внимава, като го знам как хвърля и зарязва кое където му падне...имам леки притеснения.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. Laughing

не мога да публикувам Laughing

# 115
П.С - какви документи трябват за издаване на лк?

И синковеца твърди, че можело и с бележник да се яви на матурите?
Така ходел на пробните изпити..

# 116
  • София
Хм, банковата е прогесионална  нали
И да вадя медицинско? От сега?

да

# 117
  • Пловдив
П.С - какви документи трябват за издаване на лк?

акт за раждане - оригинал и копие, един родител и детето.  Peace
аз специално попитах за бележника - тази година нямало да може с бележник. Така че не бих рискувала.

# 118
  • Варна
Бяхме на вторичен очен преглед. Уж нямаше промяна в диоптъра, обаче я диагностицираха и с астигматизъм. Лекарката каза, че възрастта и натоварването в момента са причина.

На родителската среща ни казаха, че не може с бележник.

# 119
Да де - затова експресно ще вадя лична карта..
Сега издирвам Акта за раждане..
Ужас е просто - преместихме се и сега не знам кое къде е.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт