СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 636
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Абе розмарин, как не, просто ще й взема телефона.

Joy ... и аз смятам да направя същото.

Сутринта синът ми става и с неохота заявява, че първи час имат музика, а на него въобще, ама въобще не му се пее  hahaha. Има резон.

# 541
Установила съм, че отнемането на телефона дава незабавен ободряващ ефект. Simple Smile

# 542
довечера пържоли с розмарин Wink

Joy
Аз мисля утре за закуска палачинки с шоколад Simple Smile

мдам... това беше и нашето меню - и при двамата. По тяхно изрично желание. А денят преди матурите - риба. И много разходки на чист въздух. Аз понеже излизах в отпуск и двата пъти  имах възможност да ги обгрижвам през цялото време. Денят на матурите - чинно пред училището с още няколко майки и форума разисквахме задачите. Когато децата излязоха имаха възможност веднага да проверят работите си, защото ние вече имахме варианта решен. Всеки път окончателния  резултат се припокриваше с моите изчисления и предвиждания. Това (поне за мен) е било много успокояващо. Знаех къде е сгрешил и колко точки биха му отнели. Точките след излизане на резултата при първи модул съвпадаха съвсем точно. Единствено преразказа на втори модул варираше, но при ясни точки от първи модул и среден успех от многото преразкази на пробни пак може да се направи приблизително точно предвиждане на крайния резултат.  Благодарна съм на всички добри души които се включваха в тези дни, помагаха, решаваха, вълнуваха се с нас. Емоцията е наистина голяма. Особено Гани - без  нея математиката нямаше да е същата  Hug

# 543
  • София
Здравейте мамчета, следя Ви почти през цялата година. Пожелавам на децата много КЪСМЕТ и успех, а  на Вас здрави нерви. Нека всяко детенце да влезе там където най-силно желае!!!!!!!!!!!!!!!  Hug

# 544
Нали тестовете не се публикуват веднага, а чак следобяд...как така ги разисквахте  newsm78

# 545
  • Пловдив
Нали тестовете не се публикуват веднага, а чак следобяд...как така ги разисквахте  newsm78

Човек с достъп до теста го качваше в интернет, което не е особено по правилата.
Но да речем, че първи модул го виждахме след 11 часа, когато вече децата работеха по втори.
Текстът за преразказ става известен почти веднага, без да се знае обаче дали е пълният текст на разказа или има съкращения /както бе миналата година/.
Официално тестът се появява на сайта на МОН значително по-късно.

# 546
  • София
мълчете, не вкарвайте хората в беля!

# 547
  • Пловдив
мълчете, не вкарвайте хората в беля!

минало, бешело  Laughing
миналата година имаше спор кое е редно и кое не, та ако не се лъжа, имахме отговори на матурата по МАТ, след като всички деца бяха приключили с изпита, но доста преди МОН.
Аз лично не бързам, мога да си изчакам МОН. Нямам намерения да стоя пред училището, заради собствените си нерви. Ще си отида на работа и ще чакам да ми се обади, че е приключила с изпита. И да решавам успоредно с тях, и да не решавам, все тази.  Peace
А девойката мрази да я разпитвам по тестове - забравя всичко на секундата.  Simple Smile

# 548
Много успех и спокойствие  пожелавам на децата утре, и както казва седмокласникът "да даде Господ хубави матури"

И при нас бележките са раздадени, снимана и с чинно прибрано копие. От мен естествено ooooh!
Не са им казали в колко да са в училище, дано днес им кажат. Не беше щастлив, че е с определени съученици в една зала. Младежът външно е много спокоен, надявам се и вътрешно да се чувства така, а паниката да остане само в мен.
Снощи сънувах, че се разправям с училищни канцеларии във връзка с бележките ooooh!

# 549
  • София
Утре няма да има училищен транспорт и ще трябва да го закарам. Ще изперкам, ако го чакам пред училището. От друга страна пък къде да ходя, всичко е на много километри. Rolling Eyes

Гадът иска днес да ходим до Руската черква.

Довечера сьомга и картофи с розмарин Mr. Green

# 550
  • Пловдив
Не беше щастлив, че е с определени съученици в една зала.

На какъв принцип е разпределението? Не са ли по азбучен ред, както са номерата в класа?

# 551
И аз няма да вися отпред, нито ще решавам, ще отида на работа половин ден, после ще  прекараме деня заедно, за да се успокои
Кога горе долу излизат резултатите?Онлайн къде?

# 552
  • София
тук излизат. Но тайно. Joy

# 553
хахахха - права е Андариел, стой наблизо и ще си информирана за всичко и навреме. Иначе МОН ще ти скъсат нервите повече отколкото би си го причинила сама ако се подготвиш по-отрано.

# 554
  • Бургас сити

Кога горе долу излизат резултатите?Онлайн къде?

До 3 юни на следния линк:
 http://mon7.mon.bg/7klas/

Обикновено до 3 юни означава на 3 юни, миналата година ги пуснаха на обяд, в други години около 17 часа на датата.

Общи условия

Активация на акаунт