СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 646
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Влизам да пожелая на всички деца успех утре!  Peace Да бъдат спокойни колкото могат, уверени в себе си и късмет ! Ще се справят чудесно, сигурна съм и труда им ще се възнагради!  Hug

# 526
Пожелавам успех на децата утре!

# 527
  • Пловдив
Без да съм изчела всичко написано от снощи до сега, качвам инструкциите от матурата по БЕЛ от 2013 г. Нямам първа страница на тази от 2014 г. Ясно си пише, че може да се работи по теста.  Peace

# 528
  • Варна
Dundi, същото го пише и на първа страница на матурата по МАТ от 2014г. Peace
Редактирам се, по БЕЛ е същото.

# 529
  • Пловдив
Dundi, същото го пише и на първа страница на матурата по МАТ от 2014г. Peace
Редактирам се, по БЕЛ е същото.

Качих първа страница на БЕЛ, понеже за този изпит се водят спорове в последните няколко страници.
Учителите, които обясняват "дивотии" на децата, ме хвърлят в потрес. Малко им притеснението на хайваните, та допълнително да ги стресират.  #Cussing out
Как е възможно да даваш уроци по БЕЛ и никога да не си прочел инструкциите от матурите от предходните години.
И да добавя, това е официалният файл, публикуван на сайта на МОН.

# 530
  • София
не знам, всяка година има такива изцепки и всяка година има подведени деца. Срам нямат тези хора!

# 531
  • Варна
Да, ясно. Уточних само, че става въпрос за и за миналата 2014 г. Hug
 В школата, която ходи сина ми, учителката по БЕЛ им е казала, че могат да ограждат по листите с въпроси, но да внимават много при пренасянето на отговора в официалния лист.

# 532
А за задраскванията и зачертаванията върху черновата, какво ще кажете? Позволено ли е, че ние сме от тези, които много често го правим. в по-сложните чертежи, където се получават по няколко фигури, позволява ли се да се правят означения с вълнообразна линия, например за еднаквите триъгълници? Колкото повече наближава изпита, толкова повече въпроси, че и тъпи, нахлуват в главата ми Sad

# 533
  • Пловдив
А за задраскванията и зачертаванията върху черновата, какво ще кажете? Позволено ли е, че ние сме от тези, които много често го правим. в по-сложните чертежи, където се получават по няколко фигури, позволява ли се да се правят означения с вълнообразна линия, например за еднаквите триъгълници? Колкото повече наближава изпита, толкова повече въпроси, че и тъпи, нахлуват в главата ми Sad

Стига паника, да си прави означения по чертежите на черновата, само името си да не пише и да не рисува детелинки.  Peace

# 534
Стига паника, да си прави означения по чертежите на черновата, само името си да не пише и да не рисува детелинки.  Peace

Детелинки - не, но войничета може  Joy

# 535
  • София
довечера пържоли с розмарин Wink

# 536
Ох, стига сте писали, че само ме стресирате че има нещо ново  Crazy Crazy Crazy

# 537
довечера пържоли с розмарин Wink

Joy
Аз мисля утре за закуска палачинки с шоколад Simple Smile

# 538
Моят е фен на чая, по всяко време може да го пие.
Снощи тръгна да си прави и му пуснах малко розмарин  без да му кажа  Laughing изпи си го детето и му хареса  Joy

# 539
Абе розмарин, как не, просто ще й взема телефона.

Общи условия

Активация на акаунт