СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 631
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Не беше щастлив, че е с определени съученици в една зала.

На какъв принцип е разпределението? Не са ли по азбучен ред, както са номерата в класа?

При нас са много деца и са разбъркани според мен на случаен принцип. Моята ми каза, че по БЕЛ няма друг от класа й в стаята или поне не беше открила такъв вчера, по МАТ - само една съученичка, препоръчах й да седне възможно най-далече от нея, ако има избор.  

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 11:03 от dundi73

# 556
Мисля че LOST имаше предвид  кога  излизат  решенията. По принцип след 16 часа в деня на матурите на официалната стр. на МОН.

# 557
Не, за условията имах предвид, знам че им събират условията за да не се изнасят,  и че поне до края на изпита не ги дават, но...явно не е така

# 558
  • Пловдив
Не, за условията имах предвид, знам че им събират условията за да не се изнасят,  и че поне до края на изпита не ги дават, но...явно не е така

именно, тестът с ключ с отговорите - на сайта на МОН в късния следобед.  Peace
Останалото не е по правилата.  Peace

# 559
  • Пловдив
Скрит текст:
Не беше щастлив, че е с определени съученици в една зала.

На какъв принцип е разпределението? Не са ли по азбучен ред, както са номерата в класа?

При нас са много деца и за разбъркани, според мен на случаен принцип. Моята ми каза, че по БЕЛ няма друг от класа й в стаята или поне не беше открила такъв вчера, по МАТ - само една съученичка, препоръчах й да седне възможно най-далече от нея, ако има избор. 

Ясно.

# 560
  • нейде там, където ....
В нашето училище има само една паралелка, нямам идея как ще ги разпределят. Надявам се да си получат бележките в часа на класа днес. Утре мисля да отида до училище, колкото да го видя, че влиза вътре и няма да го върнат на входа за нещо.

# 561
  • София
За матурите разпределението е може би на случаен принцип.
Щерката каза, че по БЕЛ ще бъде само с една от съученичките си, а по математика ще бъдат повече.
За другите изпити били разделени по номера: от 1 до 11; от 12 до... и т.н. - 3 зали.

# 562
Здравейте!
Пожелавам успех на дечицата ви. Дано трудът им бъде възнагрден!

# 563
Ще ходя с него утре, да видя как влиза. После ще се разходя до "Св. Седмочисленици" да запаля свещ и се чудя да се прибирам ли до тука или да го чакам пред училище с други майки. И после ще дебна тук с всички за тестовете и евент. верните отговори към тях.
Пише зала 1, в колко стаи ще бъдат разпределени, не знам. Те са 2 паралелки от по около 25 човека.
Стискам палци на всички, да се представят на максимума от потенциала си.

# 564
При нас са 7 зали, има двама-трима дразнителя, но като цяло най-нахалните няма да са с нея и да гворят...сто пъти обясних че това не е обикновено контролно, на което си говорят и подвикват...

# 565
  • Раковски
При нас няма никаква логика в разпределяне на  децата по стаите! Интересно, че в първа стая половината са отличниците  от класовете! Дъщеря ми се падна с най шумните момчета! Спомена, че по чиновете ще са залепени имената им, т. е. няма избор на място! newsm78  Бележки не са им раздавани, но са им събрани бележниците! В деня на изпита заместник директорката, ще ги допуска в сградата поименно като им раздава бележниците с бележките!

# 566
  • София
Моля ви да споделите дали последния ден преди изпита оставяте децата да почиват или продължават да преговарят, решават и .....

# 567
Чудя се дали ще сгреша ако го няма на у-ще м/у 29 и 6 юни.
Макър ,че всичко ще е минало ,малки големи ,матури,оформянето единствено ,но могат и след 6.Приемам съвети.
Налага се!

# 568
  • Варна
Интересно, че в първа стая половината са отличниците  от класовете!
Това как го разбра, знаеш  в кои зали  са всички седмокласници от училището? newsm78

# 569
  • София
Професията  ми е такава, че работя по проекти и просто ще си взема проекта и ще работя у дома. Още повече дребната утре няма да е на у-ще. Обикновено каката е натоварена да я наглежда, но утре няма как да стане.

Ще се наспим, ще закусим спокойно. Училището ни е на 5 мин. път и ще я изпратим до училищния двор да я видим как влиза.  

Моята както беше истерясала и изпушила в началото на май, сега не мога да и се нарадвам на желязното спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт