СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 626
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 570
При нас има списък с разпределението на входа на училището

# 571
  • София
Дъщеря ми днес е на у-ще. Класната казала, че е задължително да ходят. Часовете били намалени с 10 мин.
Казах ѝ да почива до обяд.

# 572
  • дядовата ръкавичка
Включвам се само, за да пожелая спокойствие и успех на децата и здрави нерви на майките  Laughing
Като майка на осмокласник и шестокласничка, ви разбирам отлично.
Стискам палци и вярвам, че децата ще дадат най-доброто от себе и след 10-на дни тук ще има много щастливи емотикони!

# 573
Включвам се само, за да пожелая спокойствие и успех на децата и здрави нерви на майките  Laughing
Като майка на осмокласник и шестокласничка, ви разбирам отлично.
Стискам палци и вярвам, че децата ще дадат най-доброто от себе и след 10-на дни тук ще има много щастливи емотикони!
Praynig Дай, Боже, така да излезе

# 574
  • Варна

От твойта уста в божиите уши! Дано успеят да дадат най-доброто от себе с, ако може  и да се надскочат!

# 575
  • Раковски
Интересно, че в първа стая половината са отличниците  от класовете!
Това как го разбра, знаеш  в кои зали  са всички седмокласници от училището? newsm78
Имат разпределение по стаи за двата дена на матурите-закачени на видно място в училище! Вчера ми ги показа, беше ги снимала на телефона! Каза ли им, че разпределението им е дадено служебно от горе 

# 576
  • Пловдив
Разпределението се прави в РИО.  Peace

# 577
  • Раковски
 днес около 11 ч.
"По-късно ще ида до книжарницата..останаха ми само фигурите, да преговоря по Бг и съм готова"
и по-късно "Свърших ..всичко прегледах"
 Ученето за матурите, официално приключи!

Довечера има тренировки по карате- как мислите да я спирам ли  да си почива или да я пусна? Confused

# 578
Предварително се извинявам, ако е написано някъде... доста страници "обърнах", но темите са много и не успявам да прочета всичко.
Има ли обявени дати за останалите "матури"?
Нищо не им били казали в у-ще  #Crazy

# 579
днес около 11 ч.
"По-късно ще ида до книжарницата..останаха ми само фигурите, да преговоря по Бг и съм готова"
и по-късно "Свърших ..всичко прегледах"
 Ученето за матурите, официално приключи!

Довечера има тренировки по карате- как мислите да я спирам ли  да си почива или да я пусна? Confused

пускай я разбира се. Само да внимава да не се  нарани нещо...

# 580
  • София
..
Физическото натоварване  е много добра почивка за мозъка Simple Smile  Пускай я Simple Smile

# 581

Има ли обявени дати за останалите "матури"?

КОО”Обществени науки, гражданско образование и религия” – 26 май 2015 г.
Чужди езици – 27 май 2015 г.
КОО”Природни науки и екология” – 28 май 2015 г.

# 582
Благодаря

# 583
Разтревожена съм! Моите ученици направо се тресат от нерви, всички до едно. Боже! Crazy Говорих, успокоявах...дали ще хване дикиш? Оооххххх....Искам да е утре по това време....  Tired

# 584
  • София
Целият клас на дъщеря ми са решили следобед да не ходят на училище и да разпускат. Родителите подкрепихме тази идея. Очевидно не са притеснени за предстоящите изпити.

Общи условия

Активация на акаунт