СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 619
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 585
Моята излезе с приятелка да разпускат, довечера са се уговорили няколко момичета да обикалят по центъра да се поразсеят.На въпроса как се чувства, ми отговори" Спокойна съм за сега , за утре не гарантирам". Изведнъж взе да ми задава въпроси от сорта , ама сега името  и егн само на идентификационна карта  ли, дали не трябваще и на бланката с отговорите.Повече се притеснявам от това да не се притесни къде какво има да пише и да лепи и да забрави половината неща.
На мен ми е адски напрегнато.Дано не ме усеща.

# 586
  • Русе
Децата трябва ли да си знаят ЕГН-то?

# 587
Децата трябва ли да си знаят ЕГН-то?
Пише го на бележката.

# 588
И в бележника, и в личната карта , и в ученическата

# 589
На служебната бележка го пише, класния ги изпитвал всички дали си знаят  ЕГН -то.

# 590
  • Пловдив
На служебната бележка го пише, класния ги изпитвал всички дали си знаят  ЕГН -то.

Joy Joy Joy

Не знам моята дали си знае ЕГН-то, съмнявам се.
Не се притеснявай за лепенето, нали има квестори в стаята и това е едно от задълженията им - да проверят дали са си написали правилно данните на талончето и тогава залепят.

# 591
И ние имаме вече служебна бележка. Днес им казали да си научат ЕГН-то. Показах му къде ги има и на бележката и на личната карта. Искат им и бележника да носят утре.
Викат ги в 8:30 ?!? В 9 щели да ги пускат в училище...
Веднага се изстреля да прави някаква пробна матура, която не бил правил - един съученик му я дал  Joy
Аз от 3 дни говоря да почива, но не... няма кой да ме чуе.
Най-важното е, че е спокоен. И че матурата по БЕЛ е първата, там най много притеснения имаме.

Успехи на всички деца във форума. Сигурна съм, ще се справят блестящо!

# 592
  • София
Разтревожена съм! Моите ученици направо се тресат от нерви, всички до едно. Боже! Crazy Говорих, успокоявах...дали ще хване дикиш? Оооххххх....Искам да е утре по това време....  Tired

Днес ще им мине. Утре ще се мобилизират, защото ще установят, че не само те са на изпит, а всички останали деца. Няма да се оставят да се издънят, инстинктите за оцеляване, дори в такава ситуация, се задействат.

# 593
  • No Line On The Horizon
Моята изглежда спокойна, приятелките й също, проверих ги  Mr. Green

Дано и утре са така!

# 594
  • Пловдив

Дано и утре са така!

newsm10
те са група "пей сърце" ... сутринта първи час са били само 3-чките, моята им е липсвала.  Joy Joy Joy

# 595
Разтревожена съм! Моите ученици направо се тресат от нерви, всички до едно. Боже! Crazy Говорих, успокоявах...дали ще хване дикиш? Оооххххх....Искам да е утре по това време....  Tired

и миналата година беше така.  Учудващо е - би трябвало да са сигурни в знанията си и спокойни. Моите хлапета се радваха че идва край на зора. Я им проведи една терапия.

# 596
  • Пловдив

Дано и утре са така!

Как?  Joy Joy

Синът ми винаги изглежда мноооого  спокоен. Обаче дали наистина е така!?
Не знам дали си знае ЕГН-то, но това да е проблема. При нас има една 5-ца дето е вкарана ни в клин ни в ръкав, и тя е препъни камъче, иначе му е лесно ЕГН-то.

# 597
Моята излезе с приятелка да разпускат, довечера са се уговорили няколко момичета да обикалят по центъра да се поразсеят.На въпроса как се чувства, ми отговори" Спокойна съм за сега , за утре не гарантирам". Изведнъж взе да ми задава въпроси от сорта , ама сега името  и егн само на идентификационна карта  ли, дали не трябваще и на бланката с отговорите.Повече се притеснявам от това да не се притесни къде какво има да пише и да лепи и да забрави половината неща.
На мен ми е адски напрегнато.Дано не ме усеща.

квесторите старателно ще проверят всички данни в малкото талонче правилно ли са нанесени. Пред тях се се слагат бланките в плика, накрая те ще го залепят. Не се притеснявайте. Децата само да си гледат теста и да не шарят по бланката с отговорите. И им набийте в главите - да НЕ си пишат името никъде. Че то от многото пробни... по инерция да не си драснат името, че горят. Имаше такъв случай преди две години. Хем детето пълен отличник... по инерция си беше написал името.

# 598
  • София
Ако нещо си изцапат бланката или бланката им се стори дефектна, да си поискат нова! Да не се стесняват да си защитават правата по правилника, защото знаем случаи за некомпетентни квестори. Дано им се паднат свестни.

# 599
  • No Line On The Horizon

Дано и утре са така!

Как?  Joy Joy

Прихванах ги на Главната. Заведох ги да хапнат. Добър апетит имаха, адекватно отговаряха на въпросите ми, та така  Joy

Общи условия

Активация на акаунт