СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 613
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Трябвало да са там в 9,15 и да са заели местата си до 9,45. Само това ми каза по телефона. Явно всяко училище си решава кога да извика децата.
8,30 ми се струва прекалено рано, какво ще правят до 10? Само ще се изнервят.

# 616
  • София
Върнахме се РПУ- то, подадохме за лична карта. В последния момент преди глобата. Цял следобед релакс и шляене ще има.
Колко е глобата? ...
Каква глоба..? Wink
Никой няма да те глоби, спокойно. Вадила съм и задграничен, и сега - лична карта, при това с бърза поръчка след срока. Никой не е споменал за глоба, макар че закъснях с почти с месец за личната карта, а за задграничния закъснението беше  две години. И в двата случая не знаех за сроковете.

# 617
  • София
Момичета много успех и спокойствие утре и в петък на децата. Питах младежа дали да не отида с него до училището нооо той ме нахока да не бил бебе и какво ли още не. ooooh! Изведнъж много пораснаха.
Каза, че ще отиде в 9:30 и да престана да го разпитвам.

# 618
Върнахме се РПУ- то, подадохме за лична карта. В последния момент преди глобата. Цял следобед релакс и шляене ще има.
Колко е глобата? ...
Каква глоба..? Wink
Никой няма да те глоби, спокойно. Вадила съм и задграничен, и сега - лична карта, при това с бърза поръчка след срока. Никой не е споменал за глоба, макар че закъснях с почти с месец за личната карта, а за задграничния закъснението беше  две години. И в двата случая не знаех за сроковете.

Потвърждавам - и моята смених и на малкия извадих - месеци след "срока"..никой нищо не каза.

# 619
  • Пловдив
Случили сте на служители, които са си затворили очите за глобата. Но това не означава, че не могат да ви глобят.  Peace

Глобата е 20 лв, ако не бъркам.

# 620
Щерката си дойде, днес са ги пуснали по-рано, но бележки не са им дали, само инструктаж са имали. Бележките ще им ги дават утре пред училище, за да не ги загубят. Никой не се е шашнал от класа й, те повечето са приети в АК, няколко деца в Златарски, едно момиче заминава за Англия и май само за 2-3 деца матурите са важни.
Купих й 2 котлета сьомга за обяд и вечеря, тя си хареса и някаква рибена салата във Фантастико, утре ще свети като крушка, ако не от интелект, то от фосфор. Simple Smile  А, и един буркан Нутела награби от магазина, трябвало да се яде шоколад преди състезание. Simple Smile

# 621
  • Варна
И нашите са ги пуснали да си ходят преди малко. Утре ги викат в 9.30, бележката е в нас, купихме еднакви химикали. Привидно е спокоен, ще видим довечера и утре как ще е... Успех на всички пожелавам!

# 622
  • Варна
Колко е глобата? Аз не успях да извадя лична карта на щерката.

Почва от 20лв,

# 623
  • софия
А на мен ми се струва малко нередно втората смяна днес ,преди утрешния изпит.. newsm78

# 624
Момичета, влизам да пожелая успех на всички деца утре!
 На вас спокойствие, макар да знам, че е трудно постижимо.  Simple Smile Аз миналата година едва не се пукнах от нерви ooooh!

# 625
А на мен ми се струва малко нередно втората смяна днес ,преди утрешния изпит.. newsm78
Повече от половината днес не сме ходили на училище, а пък и часовете щяха да бъдат намалени.
Да попитам, за утре само син химикал(2 еднакви), бележката и лична карта/бележник, нали?
За петък - син химикал, молив HB, триъгълник, транспортир, линия, гумичка и пергел, нещо забравям ли?

# 626
  • София

Купих й 2 котлета сьомга за обяд и вечеря, тя си хареса и някаква рибена салата във Фантастико, утре ще свети като крушка, ако не от интелект, то от фосфор. Simple Smile  А, и един буркан Нутела награби от магазина, трябвало да се яде шоколад преди състезание. Simple Smile

Пържолките отлежават кротко в хладилника в розмаринова марината, за закуска съм приготвила кифлички с шоколад  Laughing

Днес са били 15 човека по БЕЛ, по другите предмети - по 8 човека в клас, писали са отстъствия.

# 627
Повече от половината днес не сме ходили на училище, а пък и часовете щяха да бъдат намалени.
Да попитам, за утре само син химикал(2 еднакви), бележката и лична карта/бележник, нали?
За петък - син химикал, молив HB, триъгълник, транспортир, линия, гумичка и пергел, нещо забравям ли?

+  часовник - ръчен, будилник или друг измервател на време. (моето дете ползва GSM-a за часовник, но тях ги събират и миналата година преди НВО-то купувахме).
Може и малка бутилка минерална вода.

Успех на всички деца!
На първо класиране по първо желение!

# 628
Спокойствие и късмет на всички деца!

# 629
Teрапевтирайте децата тази вечер- -накарайте ги да ви разкажат  как и какво чувстват. Говорете с тях, така ще свалите напрежението. Обсъдете всички варианти - и оптимистични и не толкова. Нека знаят че каквото и да направят утре за тях ще има едно хубаво училище в което ще намерят страхотни приятели и ще прекарат пет незабравими гимназиални години.  В крайна сметка всичко опира  в голяма степен до късмет и предначертан път. Утре ще вляза  за да им кажа форумската мантра, а надявам се през деня да съм на линия за да съпреживявам с вас вълненията ви. След две поредни седмокласни години все още   се вълнувам в  тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт