Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 638
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Весе на Ателие има продукт като дюролайн.
Само че много по хубав.

# 406
Само че много по хубав.

Стихийна, ще ми пратиш ли линк на ЛС с повече инфо как се ползва, цена и как може да се поръча  Peace

# 407
Само че много по хубав.

Стихийна, ще ми пратиш ли линк на ЛС с повече инфо как се ползва, цена и как може да се поръча  Peace

Може ли директно тук, че и на мен ми е интересно  Peace

# 408
  • в 1001-та нощ
Мисля, че подобни продукти имат Импала, Есенс и MUFE, но за Ателие и аз бих искала да прочета  Blush

Лепи  Hug благодаря Blush А какво е правена очната линия на последния ти грим?

Аз приключих с пробите на пигментите на Премиер, само тъмно ментовия не съм показвала  Blush Сега наред е стик сянката на Шанел - розово-бронзовата. Ще видим какви ще ги свърша утре:)

OnDiNe_, аз се въздържах от мнение, но да кажа, че аз ползвах моята светло-синя (по-светло син тюркоаз) с по-светли сенки от нея самата. Странно ми беше, за една грим среща и на момичетата много им хареса, но те възприемат ексцентричности. С различни очи сме и това е от значение, но ако правя втори опит бих променила нещо и аз Simple Smile

Ще ти пратя снимка на лични, ако ще ти е от полза Simple Smile

# 409
Това ми хареса и реших да го споделя тук:

https://www.youtube.com/watch?v=a4Ov8qvZ2_w

# 410
  • София
Figs, Аленка ползвах черната гел очналиния на Инглот и отгоре глитърна очна линия на Класикс - шишенцето ми е лилаво като се прибера ще погледна за номер

# 411
Може ли директно тук, че и на мен ми е интересно  Peace

Да напиша тук основното инфо за продукта - цената беше към 35лв. Води се фиксатор за глитери и брокати. В описанието пише, че се използва за силно фиксиране на сенки. Устойчив на вода и търкане. Както всичко друго, се поръчва през ФБ страницата за Бг...

# 412
Това ми хареса и реших да го споделя тук:

https://www.youtube.com/watch?v=a4Ov8qvZ2_w

Страхотно, но как се прави този светъл нюанс под очите за блясък -с какъв продукт ?

# 413
Ето списъкът с продукти, които е използвала:
http://www.nikkietutorials.com/site/2015/05/the-power-of-makeup/

В случая под очите, за прикриване на кръгове и оптично изсветляване, е ползвала коректор MAC Pro Longwear Concealer;
'Блясъкът'- са сенки.
За контурирането мисля ти бяха отговорили вече в някоя тема.

Разликата преди/след не е малка, но момичето изначално е мн красиво и с прекрасни дадености  Heart Eyes Heart Eyes - устни, кожа, нос, светли очи. 

----

Lepi благодаря за отговора за очната линия, мн ефектно! Ще погледна и блога (и устни и лак... абе   Heart Eyes)

# 414
Основното Весето е написала.
Отличителното на продукта че не се набръчква клепача с него, държи просто бетон, в басейна с топла минерална вода не ми мръдна.
Вержи ако клиентката ти е с много мазен клепач, избърсваш хубаво клепача капваш си на пръста от средството, разнасяш го между пръстите и след това обработваш много бързо клепача.
Този грим няма сваляне Simple Smile
Но не е препоръчвам за честа употреба защото изсушава кожата, но инцидентно при много мазен клепач за булка например е идеален вариант.

# 415
Основното Весето е написала.
Отличителното на продукта че не се набръчква клепача с него, държи просто бетон, в басейна с топла минерална вода не ми мръдна.
Вержи ако клиентката ти е с много мазен клепач, избърсваш хубаво клепача капваш си на пръста от средството, разнасяш го между пръстите и след това обработваш много бързо клепача.
Този грим няма сваляне Simple Smile
Но не е препоръчвам за честа употреба защото изсушава кожата, но инцидентно при много мазен клепач за булка например е идеален вариант.

Лили, а цвета на пигмента/сенките променя ли се, тоест потъмнява ли леко? С Дюралайн-а става така. Не че ми пречи, но ако не го променя видимо е по-добре.

# 416
  • в 1001-та нощ
DimS  Hug радвам се, че веждите ти правят впечатление Simple Smile Мисля, че вече им хващам цаката  Blush

rosi777  Hug благодаря за клипчето Simple Smile Ще го погледна по-късно Simple Smile

Лепи, супер е, че си уловила цвета - тези продукти са рудно за снимане Simple Smile

Веси, Стихийна  Hug благодаря за инфото Simple Smile Аз моя Дюралайн не съм го отваряла изобщо  Hug Но продуктът на Ателие си заслужава вниманието Simple Smile

Аз днес пробвах розовата стик сянка на Шанел. сложих база и нанесох от стика  в центъра на клепача. Много интересно усещане за хлад, все едно търкаш с кубче лед (е, не толкова ледено, приятно е, обаче Simple Smile  ).

След това нанесох малко ванила сянка и пробвах да бленвам - пълен неуспех - много са различни стоеше, като олио и вода - несмесваемо. Реших да пробвам с по-перлен продукт - ванила пигмента. Пробвах на единия клепач да сложа повече, а на другия по-малко и стоеше различно, интересно ми беше да видя каква интензивност позволява пигмента. Взех от стика с четка и блендвах, до колкото е възможно.

Бих казала, че сянката е удачна за cut crease грим - много хубаво се отрязва и не се блендва лесно.

Обаче пък - супер се блендва с кафявото на Шанел. Забелязала съм, че има някаква особена съвместимост между продуктите на Шанел. Например очната им линия върви много гладко над техни сенки и по-кофти над други. Блендването на сенки на бранда е по-леко. отколкото с други ....

Ето малко снимки, не са много добри, но това стана Wink

# 417
  • гр. София
Аленка, мноооого ми харесва този грим.  Heart Eyes

# 418
  • в 1001-та нощ
Много свежо се получи, но самата сянка не ме впечатлява особено и направо я намирам за посредствена  Crazy

Я разкажи за новата палитра на MJ - първата палитра на бранда, която ме провокира да проявя интерес  Blush

# 419
  • гр. София
Тази вечер я взех и е уникалноооо красива. Ел ѝ направи ревю, но на живо е още по-красива.
На лице най-вероятно уикенда ще я пробвам. Иначе ако желаеш може да се видим примерно неделя на по кафе и ще ти я донеса, защото няма да се класирам за грим срещата, че ще пътуваме.

http://www.eatlovemakeup.com/2015/05/marc-jacobs-beauty-style-eye-con-no7.html

Общи условия

Активация на акаунт