Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 698
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Ето няколко снимки  Blush Тази палитра някак не ми импонира на настоящото настроение - мисля да си припомня няколкото на Шанел, които имам с розово и пренебрегвам от доста време Simple Smile

Последната снимка е с различно червило - така и не ми се търсеше подходящо и излязох само по стъкло  Blush

# 556
  • Street of Dreams
Изглеждаш ми зряла и уравновесена в тези цветове, бих го избрала за случен офис-грим. Както повечето знаете, не разграничавам милионите нюдове/бежови/кафеникави.

Тази сутрин, след вечно чакане, дойде от Щатите
Скрит текст:
и ей сега ще го пробвам с пръсти. Трябва ли специална база за този вид сенки?
Аз за съжаление не мога да го нанеса само по подвижния клепач и отгоре да затъмня с друг цвят, просто защото при мен, на отворено око, подвижният клепач не се вижда - ако искам да изпъкне цвета, трябва да го разнеса и над сгъвката на окото. Някой с професионален съвет?

# 557
  • в 1001-та нощ
А, то вчера и днес съм си на работа вече  Mr. Green

Честита придобивка - аз всичко нанасям с база, но не пречи да пробваш и без - тъкмо щезнаеш при теб как се държи Wink

# 558
Ето и грима от вчера ,нищо кой знае какво  Embarassed

# 559
Изглеждаш ми зряла и уравновесена в тези цветове, бих го избрала за случен офис-грим. Както повечето знаете, не разграничавам милионите нюдове/бежови/кафеникави.

Тази сутрин, след вечно чакане, дойде от Щатите
Скрит текст:
и ей сега ще го пробвам с пръсти. Трябва ли специална база за този вид сенки?
Аз за съжаление не мога да го нанеса само по подвижния клепач и отгоре да затъмня с друг цвят, просто защото при мен, на отворено око, подвижният клепач не се вижда - ако искам да изпъкне цвета, трябва да го разнеса и над сгъвката на окото. Някой с професионален съвет?
Тези сенки са супер водоустойчиви, къпала съм се с тях, за проба с часове в морето и нищо абсолютно нищо ни помръдва. База не им трябва, защото стават като тату. Аз имам розови.
Зелените са сега в момента намалени на -50% в нашата Сефора.

# 560
  • в 1001-та нощ
 Rolling Eyes Аз като ходих имаше само два тъмни цвята и ми казаха, че са спрени от производство   Crazy Зелено няма да има Sad

# 561
Дени като спомена къпане се сетих да ви питам. Взех си водоустойчива спирала на Сефора, но при къпане се разтича малко да си пипна очите, всички ли са така или тази е скапана?

# 562
  • в 1001-та нощ
Ако е с "маслен шампоан" е възможно  Peace Аз имах една преди години - не се разтичаше  Peace Но ти вероятно ползваш друга  Peace

# 563
Rolling Eyes Аз като ходих имаше само два тъмни цвята и ми казаха, че са спрени от производство   Crazy Зелено няма да има Sad
Преди два дни в Сефора имаше налични зелената сянка, показана по-горе, розовата, червената и още една синя, намалени на -50%.

# 564
  • в 1001-та нощ
А в коя Сефора, densi? Аз точно за OnDiNe_ я търсих - в Парадайз   Blush

# 565
  • Street of Dreams
 Crazy

# 566
  • Австрия
Ето и грима от вчера ,нищо кой знае какво  Embarassed
Скрит текст:

На мен подобен грим не ми допада, просто не е 'мой'. Не ми се нравят контрастите гримирано/негримирано .. а също и изписаните вежди - сори, R_R, въпрос на вкус и лично виждане..  Blush

Обаче миглитеее.. миглите са прекрасни!  Heart Eyes И особено долните - че по-добре се виждат - ах, добре туширани, разделени, дълги.. секси.. красиви  Heart Eyes

# 567
В Сефора Парадайз в Четвъртък я видях аз, но нямаше тестер, а е прикрита навътре в кутийките са рафта с намаленията. Peace

# 568
  • София
И в Дъ мол в четвъртък ги имаше сенките, както и едни ружове на МUF във флакон с помпа, които спряха отдавна..
Имаше междудругото и 3 палитри макарони много намалени и една матова на TF.

# 569
  • Street of Dreams
Впечатлена съм от Аква-Крийм сенките - бетон са! Най-после нещо подходящо за мен и моите мазни клепачи, които не търпят сенки. А това уникално зелено... Heart Eyes Нанесох ги над база, поръсена с пудра отгоре и залепнаха идеално. Бях навън 9 часа и не мога да кажа, че нямаха поражения, но все още всичко изглеждаше добре.  Нанесох доволно количество за наситен цвят, а те засъхнаха и се бетонираха на клепача. Трият се някак си на петна. Предполагам, биха били идеални и за очна линия. Така че със сигурност бих пробвала и други цветове и Алекна ако случайно мине през въпросната Сефора, може да ми прибере някой цвят на сигурно място, докато си дойда? Mr. Green Mr. Green  bouquetЕдинственият ми проблем е нанасянето с пръсти - много съм зле. Първо съм с дълги нокти и не мога да използвам върха на пръста, което е просто пагубно за грима и второ не виждам колко и къде слагам. Става неравномерно и несиметрично. Как да ги нанасям по-добре, предложете някаква четка? Или с времето ще свикна?  bouquet
Денси, можеш ли да кажеш от тук кои бяха цветовете?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт