Студенти в UK - 4

• 84 432
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • София
cool_witch , поздравления!  bouquet
Страхотен резултат за дипломна работа! Това сигурно ще й отвори много добри възможности за работа!

# 121
  • UK
cool_witch, поздравления за чудесния резултат и успех с намирането на работа!

Misha.19 - зависи от конкретния университет, няма общо правило. До седмица-две трябва да го сменят.

# 122
Благодаря на всички!  Hug
Да ви се връща!

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 14:02 от cool_witch

# 123
  • България
Cool witch поздравления! Нека девойката е здрава и щастлива! Да има прекрасни оферти, а ти да се гордееш с нея и сестра й!

# 124
Cool witch поздравления! Успехи с работата!

# 125
  • София
Уич, голяма гордост, голяма радост, ей! Честито и от мен!  Hug

...
Моето дете много се дистанцира и все по-рядко общуваме Sad
Уф, това ли било... ама верно ли всички се дистанцирали? Явно съм забравила вече, как е било с мен.
Тъкмо си преживявам, че се скарахме жестоко със щерката. Уж заминах да си почина от всички деца, пък то по Скайпа се разтропахме с токченца. И да - баш по такъв повод - как, аджеба, тя смее да ми отговаря така уклончиво и на всяка дума 'спокойно' - все едно съм някаква невротичка  Confused Ма явно съм. Тряя са коригирам. И кво сега - дистанцираме ли се? Не щаааааа  Cry  Cry  Cry

Паричке, не не зная, кога ще излязат пустите оценки в Глазгоуския  #Crazy Уж беше за началото на юни, ама сега и спокойна трябва да съм  Crossing Arms

Луси, добре дошла! Темата за Шотландия е отделна, заповядай с всичките си въпроси:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700728.675;topicrefid=20

# 126

Misha.19 - зависи от конкретния университет, няма общо правило. До седмица-две трябва да го сменят.

Благодаря! А някой случайно да е подавал документите за заема на място като отиде или е задължително да го подам от тук предварително? И направо паспорт/лична карта ли изпратихте или заверено копие?

# 127
Cool witch, с малко закъснение,  честито!!!! Simple Smile

Бравооо!!! Успешна реализация! Peace

# 128
Минавам само да се похваля с First на дипломната работа  newsm35

Честито! Уникално! Поздравления на дъщеря ти!  bouquet

Пожелавам и много късмет занапред!

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 16:27 от ♥♥ Fiesta

# 129
Страхотни новини!

Уич,  bouquet

Девойките ти заслужават! Браво на каката и малката да ти донесе много радост!

Успех и на двете! Прекрасна реализация да имат!  Hug

# 130
Благодаря на всички ви за поздравленията, пожеланията, добрите думи ... !!!  bouquet
Още резултати чакаме - от последната сесия и общия успех (който може да разбера чак като видя дипломата).   Praynig
Тези хора хич не бързат. Laughing

Sandalka, ти нещо да имаш да казваш? М? За къде ще купуваш билети?

# 131
  • София
Аз още не знам. И малкият не знае, или пък се ... дистанцира, ддз. На почивка съм в момента и гледам да не ги мисля ни-ка-кви дивотии детски. Ще си пека гзъ сега, пък като се върна, все ще ме уведомят  Crossing Arms  (Аз си стискам палци за Стратклайд, пък...)

# 132
  • София
Сандалка, почивай си! А после всички дружно ще стискаме палци за момчето!

# 133
  • UK
Благодаря! А някой случайно да е подавал документите за заема на място като отиде или е задължително да го подам от тук предварително? И направо паспорт/лична карта ли изпратихте или заверено копие?

Задължително е да ги подадеш сега, ако още не си го направила. За английски или шотландски университет става въпрос?
В първия случай изпращаш документите по пощата като препоръчана пратка (май  така се наричаше?), във втория попълваш всичко онлайн.

# 134
  • Bristol
Минавам само да се похваля с First на дипломната работа  newsm35
Браво! Страхотен резултат!

Сандалке, така и трябва, достатъчно големи са вече. Ние ще ходим две седмици почивка, моят ще работи през това време. Има да изплаща едноседмична почивка в Гърция  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт