Студенти в UK - 4

• 84 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преведена - да, легализирана - не е необходимо.

# 106
  • България

♥♥ Fiesta късмет на младежа!

Той едва ли се вълнува от пътуването Wink.

При моята девойка резултатите се очакват на 19.06.

# 107
  • Варна
Поздравления на всички - за матурите , за желаният прием, за изпити и завършвания, няма да изброявам  Hug

А някой да знае, кога ще излязат резултатите от изпитите в Глазгоу уни ? Вече 2 пъти задавам този въпрос на моя син, но отговорът му е " когато -тогава " , а аз все пак искам да знам долу-горе кога ще се случи това  Laughing Иначе и това лято той няма да се прибира , ще работи.

# 108
Аз затова спрях да питам - все са ми ориентировъчни отговорите
Но пък утре ще стане ясно кой се дипломира, при което на моят  Shocked въпрос "А ще има ли някой, който не се дипломира?", ми беше отговорено "Няма, но да си е официално"  Laughing Оценките - по-нататък...
Учат ни децата на търпение.
Аз все по-малко знам и все по-малко питам и ми е все по-добре. Ми така де - ние да не информираме майките си за всичко?

И при малката чакам резултатите от сесията.
Моите и двете няма да се прибират. За поредна  година...

Merry, не се тревожи, няма да се даде синът ти точно на финала.  Hug

# 109
Фиеста, поздравления за Архитекта, на добър час!
Моето дете много се дистанцира и все по-рядко общуваме Sad

# 110
  • Bristol
Трябва да им ходите на гости, ако можете и ако те нямат нищо против  Mr. Green като ни завърти живота и така се получава, особено пък ако сме и на такива разстояние. От личен опит го казвам  Rolling Eyes

# 111
Минавам само да се похваля с First на дипломната работа  newsm35

# 112
  • Варна
Минавам само да се похваля с First на дипломната работа  newsm35

Еххх, честито и браво на момичето   bouquet Поне напрежението от очакването е отпаднало ,пък и резултатите са ви повече от чудесни. Чакаме разкази и от церемонията в последствие  Simple Smile

# 113
  • София
Браво на момичето, cool_witch! Да е жива и здрава, и все така отличничка и занапред!  bouquet

# 114
Момичета, записвам се и аз, за да следя темата. В момента нямам време да я изчета цялата, но доколкото схванах, докато я търсех, тук сте обединили всички предишни теми, вкл. и двете за Шотландия.
Дъщеря ми ще учи в Стратклайд /Глазгоу/ от септември и имам хиляди практически въпроси. Някой друг да има детенце там?

# 115
  bouquet За майката на девойката с фърст!
  bouquet За девойката с фърст!
     Честита радост и гордост!

# 116
  • някъде из облаците
Страхотни новини. Браво и честито на девойката   bouquet, разбира се и на теб  Hug, пожелавам й да е много щастлива и все така нагоре и напред по пътя на мечтите.  Hug

Сребърна паричка, ти пък много искаш да знаеш, чак и кога излизат резултатите  ooooh! Аз отдавна не питам, много честа вече се случва " ами аз не ви ли казах"  Rolling Eyes
Важното е да са живи и здрави, пък ако има нещо, звънят, пишат, но понякога повече и от седмица не се чуваме. Да живее фейса, от време на време пускам общ чат, така все прочетат, отговорят и научавам повече новини, щот си пишат и помежду си, а аз надавам ухо за всичко. Иначе те си се чуват често, ако не съм чула едната, другата ме уведомява, как е и какво е.
Нормално е, вече са пораснали и напълно самостоятелни нашите дечица Heart Eyes

Merry, ще се справи синът ти, ама доста ще е чакане докато ви излязат  резултатите от изпитите.

# 117
Честито  bouquet Пожелавам и за напред все така успехи във всичките начинания newsm51  Бъди горда и щастлива мама. Много, много късмет Hug

# 118
Честито Cool_witch! Браво на момичето! Много късмет, щастие и големи успехи занапред!                             

# 119
Здравейте! Искам да попитам колко време след като пратихте дипломата университетът промени статута на офертата в UCAS на unconditional и какво следва след това? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт