Студенти в UK - 4

• 84 426
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
И от мен честито на всички деца за постигнатите резултати  bouquet Пожелавам им попътен вятър и винаги да вярват в себе си и в своите възможности!
Резултатите: БЕЛ 5.26, Биология 6. Достатъчни за изпълнение на офертата. Излита септември за Манчестър. Laughing Получихме одобрението за кредита. Остава само да се изпрати дипломата и да отговорят за общежитието.

# 91
  • Пловдив
Момичета ,прекрасни резултати на децата ,поздравления!

ZURI няма какво да чакате ,вътре сте ,направо стягайте куфарите! Grinning

Да дам отчет и аз ,последният изпит на девойката беше на 21 май ,сега чакаме резултати ,ще си чакаме до края на юни и началото на юли!Започна работа , но е на комисионна и засега няма кой знае какви резултати/от една седмица работи само ,още е като в небрано лозе/,работата не и е по сърце ,но го преглътна и  продължава да търси  нещо друго!Мъчно ми е ,че няма да си видя детенце това лято !

OswinOswald с моята дъщеря сте в един град, пожелавам ти интересен и  ползотворен стаж Simple Smile!

# 92
  • някъде из облаците
Честито за прекрасните резултати, успех и късмет на абитуриентите!   bouquet

zuri , стискам палци . Hug

OswinOswald , добре дошла, бих те посъветвала да питаш във фейсгрупите на студентите в Лондон, все някой ще си даде стаята за 1 седмица, пък ако щеш и в хола временно може да те настанят. Питай направо там, ако все още не си намерила. Момичетата са ти дали сайта чрез който може да си намериш нещо по-евтино и удобно. Децата чрез него си бяха намерили много мъничко студио, в почти централен Париж, ама те бяха 3 и като разделиха нощувката им излезе много-много евтино.

Dimivas
, все пак това е първата работа, ще си търси междувременно нещо друго, понякога си трябва търпение и упорство. Успех!
Голямата дъщеря първите няколко месеца работеше само за пътните. Ресторанта, в който работеше, се намираше извън Потсмут. Вечер се прибираше с такси, защото нямаше автобус-влак, тъкмо си мислеше да търси нещо друго и  нещата взеха, че се подредиха, все с някого от колегите се прибираше, деляха си пътните, започна да обслужва повече маси, съответно и бакшиши да получава, изкарваше си една доста прилична сума за 15-20 часа работа седмично.

И понеже в една друга тема коментират българските храни, реших да постна тук, в някои вериги на АСДА продавали български лютеници, може и онлайн да си поръчаш.
http://groceries.asda.com/search/olineza
http://groceries.asda.com/product/mediterranean/deroni-lutenitsa … onal/910001461402.
Освен в турските магазини и в някои полски можело да се намери бг. хранителни продукти.

# 93
Когато кандидатствам в SAAS трябва ли да си напиша firm choice- а ми, а ако реша да отида в insurance, после ще могат ли да ми го сменят? Или да изчакам и да видя къде ще съм със сигурност?

# 94
Да, пишеш firm choice.
А как така "да решиш" - в insurance отиваш, само ако не изпълниш офертата на firm.
Но принципно няма проблем да се смени университета, в горния случай, само ги уведомяваш за промяната.

# 95
Малкия ще учи в Шефилд Архитектура! newsm44

zuri стискам палци! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 96
Малкия ще учи в Шефилд Архитектура! newsm44

zuri стискам палци! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

newsm51 Успех на Ванката и много късмет! Чакат го дълги безсънни нощи, но удовлетворението е голямо.

# 97
  • София
♥♥ Fiesta, честито!
Браво на момчето! Много успехи!

# 98
Поздравления, ♥♥ Fiesta! Simple Smile

# 99
  • някъде из облаците
♥♥ Fiesta , честито и успех на бъдещия архитект!!!  bouquet

# 100
  • Пловдив
Fiesta ,ех че радост струи от поста ти ,честито и от мен !Много успехи на студента по време на следването!  bouquet

# 101
  • София
♥♥ Fiesta, честито и от мен! Браво и на второто ти момче! Успехи и на двамата!   bouquet

Нашите резултати от изпитите излязоха. Доволна съм от тази учебна година! Дано така да продължава. Peace Стискам палци на всички, които чакат резултати!

# 102
Много ви благодаря момичета! Hug Дано му е на късмет!

На големия резултатите от изпитите ще излязат на 15 юни, май се очакват всички да излязат заедно.

Първото което забелязах е, че до Шефилд се пътува по-трудно. Първо до Манчестър, като имаш едно прекачване със самолета (с прекачване е чувствително по- добра е цената от директния на Easy Jet) и после автобуса, незнайно защо, пътува 54 км за 2.15 мин, но по-често за 3.15мин?!... с влак е по-нормално 1.15ч. примерно. В общи линии цял ден, че сигурно понякога и повече си пътуваш. Те са млади и едва ли много ги впечатлява, но ми е странно, не е пък чак толкова далече...

# 103
  • Bristol
Честито на успешно завършилите!
Моят още бори изпитите и нещо ме притеснява, че не учи както трябва Sad Следващата седмица са му последните, а резултатите тук излизат чак средата на август. Ако не го приемат в желаните университети, той се успокоява с този клирънс, но аз съм много против да се записва в кой да е университет. Предпочитам варианта да се яви на поправки, където е необходимо, догодина и да ходи на работа повече часове в сравнение със сега.

# 104
Здравейте, искам да се възползвам от безкрайната Ви отзивчивост. Въпроса ми е: За кандидатстване в Англия с дпилома за средно образование, а не справка от училище, необходимо ли е да е преведена и легализирана дипломата.
Желая късмет на децата ви и на Вас сили да ги обичате и обгрижвате по най правилния за взаимоотношенията Ви начин.

Общи условия

Активация на акаунт