Студенти в UK - 4

• 84 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Djan, благодаря! Относно квартирите - да, има място за всички първокурсници, разбира се по-евтините веднага свършват обаче. Ние бяхме в среден клас -цена 430п./на месец - стая със самостоятелна баня и тоалетна и всичко друго необходимо /в стаята имам предвид -легло, бюро, гардероб/. В цената са включени всички консумативи /ток, вода, интернет/. Отделно ползваха няколко човека обща кухня -оборудвана. Относно контрола в общежитието -перфектен. Проверяваха мисля, че всяка седмица чистотата на стаята и санитарните помещения, кухнята, изхвърлянето на отпадъци, дали се пушат цигари, освен това, относно пожаробезопасността се правеха постоянно тестове на алармите и се тренираше евентуална ситуация. С две думи като за момче на 18 години, което не се е отделяло, по-скъпо, но идеално. НО тази година е в квартира с още двама за 260п./на месец /можеше дори и по-евтина да се намери, но те докато се разберат, кои точно ще бъдат заедно, закъсняха и евтините бяха заети.

# 631
  • Варна
Някой да е пращал по-голямо количество алкохол в колет, интересува ме конкретно с Арамекс , но ако някой има опит и с други куриерски фирми ? Става въпрос за количество от 10-15 бутилки да речем. Синът ми по принцип не пие твърд алкохол , но сега ме стресира с искането, да му пращам ракия, мента и мастика и то по няколко бутилки от всяко. Не знам ще ги дели ли с някой, купон ли ще прави .Моля, все пак някой, ако е пращал в такива количества, да сподели опит, има ли лимит някакъв . То се знае ,че ще питам и във фирмата с която ще пращам, но малко предварително проучване няма да ми е излишно. Все си мислех, че моят вече с нищо не може да ме изненада, да ,да ама не    Mr. Green.

# 632
Паричке, днес ходих до Еконт, категоричен отказ получих за алкохол, даже за парфюм  Shocked.
Действително акцизните стоки са в забранителния списък, но не смятах, че ще са толкова стриктни. С Еконта общо взето можем да пращаме дрехи и обувки.

Моето момиче отлетя вчера с 20 кг багаж. Трябва да стегна малко покъщина и да и пратя веднага, когато си намери квартира.

# 633
От София /Спиди/ когато пращах ми преровиха абсолютно целия колет и независимо че беше за р.д. ден на синът ми ме накараха да извадя целия алкохол и не ми разрешиха, но от Варна /Спиди/ - питат -"нали вътре в колета няма алкохол и цигари". Отговорът естествено е "не" и колета заминава. Доколкото си спомням Сребърна паричке вие бяхте от Варна. Надявам се, че ме разбра.

# 634
  • Варна
От София /Спиди/ когато пращах ми преровиха абсолютно целия колет и независимо че беше за р.д. ден на синът ми ме накараха да извадя целия алкохол и не ми разрешиха, но от Варна /Спиди/ - питат -"нали вътре в колета няма алкохол и цигари". Отговорът естествено е "не" и колета заминава. Доколкото си спомням Сребърна паричке вие бяхте от Варна. Надявам се, че ме разбра.

Разбрах те  Wink То и аз съм пращала алкохол  в колет, но той беше между другото / само 3 бутилки / , сред доста останали неща . Сега идеята е колета да е основно с алкохол и ако остане място да се допълни с нещо друго .... ама и тези деца как ги измислят тия работи незнам.

Паричке, днес ходих до Еконт, категоричен отказ получих за алкохол, даже за парфюм  Shocked.
Действително акцизните стоки са в забранителния списък, но не смятах, че ще са толкова стриктни. С Еконта общо взето можем да пращаме дрехи и обувки.

Моето момиче отлетя вчера с 20 кг багаж. Трябва да стегна малко покъщина и да и пратя веднага, когато си намери квартира.

Дано бързо се справи дъщеря ти и да има късмет с квартирата  Peace

# 635
  • София
Aramex ни отказаха алкохол. Ставаше дума за 1 бутилка ракия.

# 636
  • София
Здравейте, всички !
Случайно да има първокурсник в Салфорд, Манчестър ?

# 637
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, всички !
Случайно да има първокурсник в Салфорд, Манчестър ?

Дъщеря ми ще е в първи курс в Салфорд. Ще лети на 17.09.2015 г. Вие кога ще пътувате? Simple Smile

# 638

Днес нашата госпожица става на 20. Да ни е жива и здрава, упорита, чаровна и успешна!
Почерпете се за нейно здраве!

# 639
  • София
Мимито, да ви е жива и здрава девойката, много късмет и успехи в университета и в живота!   bouquet

# 640
  • София
Mimito_75,
да е жива и здрава! Много успехи в учението! Весел студентски живот! И да реализира мечтите си!  bouquet
Хубав празник!

# 641
Да ти е честита Цвети! Все така упорита, стремителна и успешна да бъде! Много късмет, кураж и истински приятели да има! А на вас да носи само хубави емоции и да пълни сърцата ви!   bouquet    love001 newsm51

# 642
  • България
Mimito_75 честит празник! Здраве, любов и късмет на госпожицата!

# 643
  • някъде из облаците
Mimito_75   bouquet ! Да ви е жива и здрава рожденничката! Да бъде много щастлива, много обичана и смело да сбъдва мечтите си!

# 644
Mimito_75, да ти е здрава, оправна и с голям късмет студентката, и много поводи за гордост да имаш с нея!

Общи условия

Активация на акаунт