Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо децата кашлят и имат проблеми с дихателната система?
Какви са препоръките за лечение на кашлица и проблеми с дихателните пътища при деца?
Какви са препоръките за използване на капки за нос при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо децата кашлят и имат проблеми с дихателната система?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица и проблеми с дихателните пътища при деца?
Лечението на кашлица и проблеми с дихателните пътища при деца може да включва различни подходи като хомеопатия, лекарства като Zyrtec, Lomophone, Pulmicort, Ventolin, Sinucod, cough syrups и inhalers. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да се консултирате с него за подходящото лечение за конкретния случай.
-
Какви са препоръките за използване на капки за нос при деца?
-
Какво представлява хомеопатията и какви състояния лекува?
-
Какво представлява третата сливица и как може да повлияе на слуха?
. От болницата ми казаха, че било "лековато" твърдението, че е с нов вирус и да приема противовирусно, това била бактериалната му инфекция, която вземала превес и Аугументина си бил напълно удачен АБ (а малко по-рано едната сестра от отделението ми каза по телефона, че утре най-вероятно ще му изпишат друг АБ). Утре щели да му взимат носен и гърлен секрет. Педката ми вика, че пък от болницата се били престарали с облъчването с тези скенери и рентгени и било излишно. Утре ще викат пак УНГ доц. да го гледа...Не мога да разбера, какво става, идва ми да си скъсам косата от притеснение и яд на всички доктори...Сега в 22:00 си легна пак с 37.1Т и след малко ще ходя да му я меря...Оказа се, че съм изхабила вече 32 дни болничен от началото на годината и ми остават още 8 дни до 31/12/2015, а отпуската ни започва на 10/08...Имам едно познато детенце, което така от много пренасищане с АБ и до ден днешен не могат да излязат от омагьосания кръг - имунната му система е разбита и нон-стоп е болно, опасявам се да не стане същото и с нас...