Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо децата кашлят и имат проблеми с дихателната система?
Какви са препоръките за лечение на кашлица и проблеми с дихателните пътища при деца?
Какви са препоръките за използване на капки за нос при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо децата кашлят и имат проблеми с дихателната система?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица и проблеми с дихателните пътища при деца?
Лечението на кашлица и проблеми с дихателните пътища при деца може да включва различни подходи като хомеопатия, лекарства като Zyrtec, Lomophone, Pulmicort, Ventolin, Sinucod, cough syrups и inhalers. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да се консултирате с него за подходящото лечение за конкретния случай.
-
Какви са препоръките за използване на капки за нос при деца?
-
Какво представлява хомеопатията и какви състояния лекува?
-
Какво представлява третата сливица и как може да повлияе на слуха?

Дали е възможно от Калциевия глюконат да са се раздвижили секретите и от тях да се е запушил носа
онзи ден от педиатърката. Водих го още в понеделник, за да си сверя часовника с лечението, което му прилагам.
Тогава си поисках направлението, за да си го водя при лекар, който ми е предписал тази схема преди 3 години, да ми каже сега да продължавам ли или да сменяме лекарството и въобще как да продължавам с 3тата сливица. 
Само се моля да мине до няколко дни и да отшуми,че ако ми вдигне Т или се оплаче от ухо ще се гръмна и ще излезе,че явно не е излекуван както трябва.Иначе си броят прегледите и си знаят правата,а че не са свършили читаво работа не е важно