Новите ни козметични похождения 68

• 90 230
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Лу, продават и самостоятелно, около 2 лв е бройката. Иначе са 3 в пакета. Аз с една карам по половин година почти. Laughing Само че в началото са доста остри и трябва да се внимава. Моята кожа на краката се зачервява много лесно, супер чувствителна е, но с тези нямам такъв проблем и на 3 дни ползвам веднъж. С други, ако сутринта мина, до вечерта или най-късно следващата сутрин трябва отново. Mr. Green
Но обърни внимание при покупка, че скоро щях да взема от някаква обикновена серия. Струваха около левче и се засилих, помислих че са намалени и след това видях.

Имат и със сменяема глава. Тази си я взе приятелка и току що я питах дали е доволна. Отговори ми "аз всеки път като заговорим ти я хваля".... останалото ще го сложа в скри текст. Ползвала е доста, защото е с проблемна кожа като мен и все не й харесват. Преписвам дословно:

Скрит текст:

С други марки от типа на Жилет, Бик и т.н. няма база за сравнение, но с 3-ката (която коментираме в момента) - по-остра е и с едно прокарване бръсне съвсем гладко. Лентата е дебела и мирише на папая. Лично мен не ме протърква. Аз знаеш също съм с проблемни крака, нямам червенини дори да натискам. Главата е много подвижна и не се налага да натискаш на трудните места като колена и подмишници, почти сама си бръсне. Но се захабява по-бързо. Към 3 месеца ме изкарва едно ножче.
В пълнителя имало 3 ножчета за около 12 лв, а самобръсначката е 10 - от ДМ си ги беше купувала. Каза, че може и другаде да са по-евтини.

Аз взех и една от мъжките за проба, но още не съм я пробвала.
http://befit.bg/eshop/WILKINSON-XTREME3-SENSITIVE-TEAR-STRIP-%D0 … 0%9A%D0%90.720078

Докато търсех снимки, попаднах и на едно мнение за други видове Peace
http://thingamyjic.blogspot.com/2014/07/wilkinson-sword.html

Жаки, радвам се, че ти е допаднала. Simple Smile Твоите 6 броя ли са в опаковката? Rolling Eyes

# 346
  • Belgium
Жаки, Ивче, мерси за подробното описание  Hug

Аз гледах някаква разновидност, която се водеше, че има пяна в нея - един вид нищо друго не ти трябва под душа. Обаче ми стана съмнително за колко ли пъти ще да има пяна в едно малко резервоарче  Thinking

Ивче,
Скрит текст:
а за подмишници ползвала ли си я?

# 347
  • Стара Загора
Жаки, Ивче, мерси за подробното описание  Hug

Аз гледах някаква разновидност, която се водеше, че има пяна в нея - един вид нищо друго не ти трябва под душа. Обаче ми стана съмнително за колко ли пъти ще да има пяна в едно малко резервоарче  Thinking

Ивче,
Скрит текст:
а за подмишници ползвала ли си я?

Да. За всичко става кажи речи. Още 2 приятелки я ползват. Изпитана е. Laughing

А тази другата с пяната нямам идея каква е, от теб я чувам, но правилно се съмняваш. Колкото и да има, едва ли ще е за повече от няколко пъти тази пяна.
Иначе предпазната лента на другите, коментираните с алое и жожоба, при мен се задържа доста време. Накрая е захабена и половината я няма, но на Жилет напр. след 3-4 пъти се отлепя директно или поне при мен и самобръсначката става кажи речи негодна за употреба. Tired

# 348
Моите са 4 в опаковка. Обаче аз не ги ползвам много дълго, на около месец я сменям. И въпреки това за самобръсначки от по-евтин клас издържат значително повече от други марки. По няколко месеца мога да ползвам само Venus Embrace.

A на Venus тези, които имат "вградена пяна" ми стигат за не повече от 2 седмици. Много бързо им се стопява гела.

# 349
  • Belgium
И аз съм на Venus от години, но ще пробвам и Wilkinson  Laughing

Извинявам се за офф топика.

По темата:

# 350
  • Стара Загора
От кои сте доволни от Венус? Не съм им обръщала внимание на тях, а скоро трябва да купувам нови.

Жаки, аз имам и друга самобръсначка със сменяеми глави и понякога съм с нея. Естествено при честа употреба, сега през лятото особено, ще се захабяват по-бързо. Аз крака не мога да бръсна всеки ден, от жегите ставам цялата на червени точки и боли. Сега е ок, но при 40 градуса е неизбежно. Sick

# 351
  • Belgium
Ивче, моята е най-обикновена, ето такава:

Краката обаче не ги бръсна, там действам с епилатор.

# 352
  • Стара Загора
С епилатора ставам цялата в пъпки, които започват да берат, космите се обръщат. Ужасна ми е кожата. С какво ли не съм пробвала. ooooh! На ръцете ги чистя с него, но крака абсурд.

Благодаря, ще взема да я видя и тази на Venus.  bouquet

# 353
Дами, имаме цял подфорум за борба с гадовете а. к. а. космите  Mr. Green
пуснете една тема за самобръсначките и ще преместя постовете там  Wink

Лу, кой е лакът?

# 354
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тъмните сенки и бронзъра:

# 355
  • Belgium
Буб, млъквам  smile3505

Има цял подфорум за космите?!  Shocked

Лакът е OPI This Color`s Making Waves от новата им Хавайска колекция. Но пусто не се възприемам със синьо и туй то. Иначе е красив, лек хамелеон със сини белстящи частици.

# 356
# 357
  • Sofia
gadamer, пуснаха ли тук колекцията на Clarins? Или не си в БГ? newsm78 Може ли един суоч на сенките, в нета са много малко...
Мерси!  bouquet  bouquet

# 358
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, пуснаха ли тук колекцията на Clarins? Или не си в БГ? newsm78 Може ли един суоч на сенките, в нета са много малко...
Мерси!  bouquet  bouquet

Не, още я няма колекцията тук и изобщо нямат идея кога и дали изобщо ще я заредят. Не ми се чакаше и поръчах на съфорумка да ми ги купи от Чехия. Но сега тепърва я пускат колекцията в Западна Европа, така че евентуално може и тук да я заредят скоро. Суотчове ще мога да пусна в петък-събота.

# 359
  • Sofia
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт