Новите ни козметични похождения 68

• 90 235
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Отвъд алеята зад шкафа

Любимият ми лосион, не оставам без него.

Повтарям го, много ми харесва като дневен крем, само че предишният беше с 15 фактор, атози е с 18 фактор.

След дневния крем от серията, който използвах за нощен, сега взех нощния, т.к не ми е необходим слънцезащитен фактор.

# 151

след проба изкара 5 дни на ръката ми и наистина сред 15 сини лака нямам нищо подобно
просто е жесток.

# 152
Искам да питам тези сухи шампоани на Batiste имат ли задушаващ ефект и забележима ли е пудрата им? Тоест ако е забележима за мен е голям плюс, защото ми избелва още повече косата  Mr. Green

# 153
  • София
michelle_ma_bell, страхотен е хайлайтърът на ЛМ. Дано много ти хареса и на теб  Heart Eyes

# 154
  • Somewhere far away
От къде може да се купи този сух шампоан?

# 155
От къде може да се купи този сух шампоан?
В Елитис, Лили и Ремедиум  Peace

# 156
Искам да питам тези сухи шампоани на Batiste имат ли задушаващ ефект и забележима ли е пудрата им? Тоест ако е забележима за мен е голям плюс, защото ми избелва още повече косата  Mr. Green
Жаки за задушаващ ефект-аромата ли имаш предвид?Аз не пръскам много и не съм забелязала дълго да ми мирише косата след това,даже не мога да си спомня сега как мирише-но преди 4 дни бях на едно парти и оттогава не ми е мръднала косата в корените,обем колкото искаш и никакво омазняване-а изчаквах че съм за боядисване  Mr. Green няма мн.пудра май чак да избелва-иначе и за мен си е плюс щото съм блонди и помага като избият корените.трябва да обърна внимание следващия път-има тестери в Лили-може да пробваш различните аромати  Hug
Ел  Hug дано-чакам го с нетърпение.

# 157
# 158
  • Canada
MUFE Aqua cream 15 - много красив бронзов taupe със студен финиш  Flutter

А цветовете на тези моливи са страхотни. Тествах розовият на ръка, траен е. Сефора също са изкарали нови джъмбо моливи с интересни цветове  Peace

# 159
Жаки за задушаващ ефект-аромата ли имаш предвид?
Ел  Hug дано-чакам го с нетърпение.
Не, имам предвид дали се задушаваш и кашляш от самият аерозол. Примерно при сухия шампоан на Балея ми става така и при всичките им дезодоранти.
Simple Smile

# 160
Не, имам предвид дали се задушаваш и кашляш от самият аерозол. Примерно при сухия шампоан на Балея ми става така и при всичките им дезодоранти.
Simple Smile
Simple Smile Не, не е задушаващ,но аз и Балеа си го ползвам без проблем-явно не съм критерии  Mr. Green

# 161
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Няма нищо общо със задушаващите сухи шампоани за Балеа и ароматът не е толкова натрапчив.  Peace

# 162
Термална вода и лосион след излагане на след слънце на Авен

# 163
Спирала и подарък Чъби стик 07 Super Strawberry от Клиник.

И аз така . Peace Blush

# 164

От промоцията със спиралите на ЕЛ-само в този показания цвят ли са чъбитата?

Общи условия

Активация на акаунт